reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam dziewczyny:-) Dziś popbudka o szóstej (wg czasu nowego;-))M już wskoczył z powrotem do wyrka a ja nz posterunku...:dry:i taka to sprawiedliwość:baffled:
Kaska Kluska ja też uwielbiam zakupy na allego i zostawiam tam coraz więvej pieniędzy :blink:m juz dawno straszy ze jeśli się nie opamiętam zablokuje mi dostęp i chyba ja tez muszę zacząć wystawiać przynajmniej coś się zwróci:happy2:

Wszystkim chorowitkom zyczę zdówka do potem

reklama
Cześć dziewczyny!
W piątek zadzwoniła do mnie niania. Ale się przestraszyłam...:szok: "co się stało?!" Byłam w pracy i niebawem miałam być w domu. Niania powiedziała, że Michaś ma gorączkę 37,1 i że go uszko boli!:wściekła/y: Więc ja, jak rakieta, pędem do domu. Umówiłam małego od razu do lekarza. Pojechaliśmy z mężem. Pediatra przebadała go dokładnie, ale nie stwierdziła nic złego z uszkami,:-) a gorączka może być od ząbków. Szczerze mówiąc, gdyby nie niania, nie zauważyłabym, że Michasiowi coś dolega... No ale lepiej dmuchać na zimne, tym bardziej przed weekend'em. ;-)
Michaś ma się dobrze, jedynie katarek, ale damy radę!:happy:
Poczytam, co nowego u Was!

Dobry dobry,
ja już na nogach od 5.20 ,ech młody nie dał pospać,potem zdrzemnął się 30min a teraz buszuje w chodziku!!!w końcu załapał o co chodzi o trzeba go pilnować bo wszystko zciąga!!!Oliwka od wczoraj u mojej mamy ,pewnie też nie wyspała się babcia bo ona tak 6-7 wstaje!!!

ANNA_AJRA dobrze że Michasiowi nie jest nic poważniejszego....może ta gorączka rzeczywiście od ząbków!!a katarek zniknie ,psikasz małemu czymś do noska????

Dziewczyny, przestawiłyście już zegarki!?
Pamiętajcie z 3 na 2 :wink:

oliwka_11 - o rety! Normalnie masakra z tą kradzieżą! Wcale się Tobie nie dziwię złości i żalu do siebie...
Ja Michałkowi nie ściągam napletka. Poczekam aż skończy roczek. Może warto by było omówić kwestę Bartusia z lekarzem?
Michasiowi kropię nosek wodą morską z miedzią i odciągam fridą. Dodatkowo mam krople do nosa, ale nie są potrzebne.
kaskax25 - dużo, dużo zdrówka życzę! Gratuluję raczkowania!
Kluak79 - brak mi słów, co za fatum...!? Nie dość, że nawigację i 200euro ukradli, uszkodzili auto, to najgorsze z tym paszportem! Co za ... rrr...:wściekła/y:
Co do ćwiczeń fitness, to już się oswoiłam i jest ok - dzięki!
Śliczne zdjęcia!
patrysia - mogę się jedynie domyślać, jak ciężko czasem może być wspólnie mieszkanie z teściami... ale dobrze, że szwagierka z rodziną się wyprowadzili. Może będzie "luźniej"...?
Włosy miały być w kolorze czekoladowego brązu...
cloe - też, widzisz, chciałam na własną rękę zafarbować odrosty, a straciłam na tym bardzo dużo. Ostatecznie i tak znalazłam się u fryzjerki.
Jak dziewczynki się mają?
kropecka - nie spodziewałam się, że szary kolor może wyglądać tak ładnie. Wydaje mi się, że będzie to kolor sezonu!
Ania31 - Bartuś wychodzi pewnie z założenia, że u mamusi smakuje najlepiej!
przyszlirodzice, patrysia - gratuluję!
Paty36,
Mysza - :-)
Gosia 78
- i jak Piotruś się ma?
ladna.ex.panna - no proszę, to nie jestem osamotniona w chodzeniu na aerobik... Trzymam kciuki!
Ale ząbki, to fajne się Igusi wyrżnęły!
Zytka - współczuję nieprzespanych nocek! No i ząbki też niczego sobie... akurat górne dwójki... dobre!
Najka - uff... szpital... operacja... Rzeczywiście nie jest Tobie łatwo...
lileczka - no to miałaś niezłą arię płaczu... Dobrze, że nic się nie stało!

Pozdrowienia dla wszystkich!

witam się na szybko, nie mam naprawdę czasu ostatnio nic pisać. Użeram się z partaczami na budowie i humor jakiś nie taki :(

Oluś ma za sobą pierwsze kroczki :)

W ogóle z dziećmi jest coraz łatwiej. Olo coraz więcej rozumie, umie się dłużej zająć sam sobą.

Witajcie. Kropecka gratuluje pierwszych kroczkow naprawde szybki jest twoj synek, zeby tak Mati szybko zaczal, no ale w najgorszym wypadku do roczku juz niedaleko:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:anna_ajra dzieki:-D A o zegarkach zapomnialam a jaka bylam szczesliwa ze dzis wyjatkowo obudzil sie o 7.30, a tu niespodzianka zegarki do tylu:wściekła/y:oliwka-11 pozdrawiam:-)dawna cloe allegro to ostatnio moj szal nic mi sie nie chce kupowac w sklepach. Mieszkam w malej miejscowosci wybor malutki a w internecie. No popatrzcie same kto by sie temu oparl KOMPLET CZAPKA SZALIK KRÓLIK 44 CZAPKI ZIMA 2008 (454740874) - Aukcje internetowe Allegro Maly wyglada tak uroczo. Ale mam jedna zasade kupuje jak cos sprzedam. No chyba ze mam jakas extra kase. to wtedy moge zaszalec. Zastanawiam sie na pchaczem widzialam taki sliczny z chicco albo fischer price CHICCO - PCHACZ + CHODZIK + ZABAWA + WYS. EXPRESSS (465163790) - Aukcje internetowe Allegro ale troche drogi a szczegolnie wysylka. Maz upiera sie nad samochodem do pchania ja bym wolala ten pchacz. A wy co na to??? :-):-):-) Patrysia z tymi zabkami to masakra. Ja kazda chorobe Mateusza przypisuje zabkom, ciagle mam nadzieje ze jakas biegunka czy temperatura to wlasnie zabki. A jak nic to nic. A tak ladnie gryzie tymi dziaslami ze jakby mial zabki to calkiem lzej by mu bylo. A zabek to sie wyrzyna jak juz zaczal kolo tygodnia niz calkiem urosnie to kolo msc, ale roznie to bywa, bo kazde jest inne:wściekła/y::-):-D U nas ok tylko maly ciagle kaszle ponoc to ma byc alergiczne starszy ma astme :no: Mam nadzieje ze u malego w ten sposob sie nie skonczy:no: Raczkowanie coraz lepiej tylko sie slizga na panelach, nie ma to jak dywan.:happy2::happy2::happy2: Pozdrawiamy!!!

kasia, ja mam takiego pchacza

FISHER PRICE**CHODZIK**PCHACZ**HIPCIO (465984965) - Aukcje internetowe Allegro

Ale szczerze powiedziawszy jakbym teraz miała decydować czy kupić czy nie to bym nie kupiła. Dzieci bawią się tym bardzo mało, dziecko które samo nie chodzi to raczej z tym mu ciężko bo ta zabawka odjeżdża dziecku, które traci równowagę.

Olek lubi się podnosić na nim i łapać go za uszy :)

WITAM
Ja szału dostaje bo niewyspana jestem taka że to szok poprostu....
Bartek obódził się o 12 i usnął po 1 i potem pobutka o 5 i nie śpi do tej pory,porażka normalnie!!!A specjalnie Oliwka jeszcze wczoraj została u mojej mamy żebym mogła pospać a tu gucia mały się zbuntował i już!

ja już wybrałam dzieciakom zabawki małemu kupuję tę kule i taką gosiennice!!DUŻA ROZTAŃCZONA GĄSIENNICA TANCZY ŚWIECI GRA (464952099) - Aukcje internetowe Allegro oliwce kupie fonntaneFONTANNA Z PIŁEK PLAYSKOOL !!! HASBRO (461889367) - Aukcje internetowe Allegro a D chrześnicy GRA HASBRO OPERACJA SUPER ZABAWA (468605117) - Aukcje internetowe Allegro lub GŁOWA DO STYLIZACJI I MAKIJAŻU ARIELKA ! SIMBA (465694647) - Aukcje internetowe Allegro a chrześniakowi daniel upatrzył WYPRZEDAż -- 43,99 za HELIKOPTER - kurier DPD (453452609) - Aukcje internetowe Allegro Powiedział że wcześniej zamówi to sam będzie się nim bawił,ech ten facet!!!!:-D:-D
I rodzicom kupie koce polarowe takie grubaśne!!!A D miałam kupić gps ale stwierdził że lepiej jak mu kupie karte graficzną do kompa,ech ten facet!!!Ja tu pare miesięcy odkładam kase która mi z zakupów zostaje żeby mu coś kupić a ten chce karte graficzną....

kaśkax25 mam nadziję że z maluszkiem już wszystko oki!!!???a co allegro to ja też dużo kupuje ,mój D to nawet części do samochodu zamawiał!!!

hello
anna ajra - dobrze ze malutki nie ma nic z tymi uszkami bo to jest masakra ale masz racje lepiej dmuchac na zimne :tak: zdrowka zycze :-) a jak teraz czuje sie Michas :confused:
kropecka - tak niestety bywa na budowachnic do nich nie dociera a czlowiek tylko sie nagada :dry: no i gratulacje kroczkow tych pierwszych u Olusia :tak:
kaskax25 - hehe nie martw sie a moze wyjda im w tym samym dniu zabki hehe ale fajnie by bylo ale dzis jeszcze nic nie widze - choc marudzenie sie juz skonczylo :tak:
oliwka11 - to tylko wspolczuc :tak:

no a my mielismy pobudke o 7 ... :happy2: ja juz po kawusi i sniadanku :-D

reklama
Do góry