reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

WITAJCIE. MAMY dobra wiadomosc Mateuszek raczkuje!!! w koncu sie doczekalismy. :-D:-D:-DTeraz ma dopiero pole do popisu. Czekamy tylko jak sie wykuruje, bo strasznie marudny jest. Stracil apetyt nie chce nic jesc. Caly dzien zyl na chrupkach kukurydzianych. Patrysia a jak u ciebie? Mam nadzieje ze z Sewerynkiem w porzadku. Ale jak wy dostaniecie zabki to juz tylko chyba my zostaniemy tacy bezzebni!! Nie zostawiajcie nas:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Dobrej nocy dla wszystkich:-D:-D:-D

reklama
Cześć dziewczyny, nie gniewajcie się ,że tak rzadko pisze, czytam za to regularnie:zawstydzona/y:.
Dominikowi idą dwójki górne i jest mega marudny:baffled:, Piotrek dostał super oceny z matmy i angielskiego, mąż jest zajęty sprowadzaniem Chińczyków do firmy, a ja staram się zrobić coś z tym przedszkolem. Z tamtego domu zrezygnowałam - za duże nakłady pieniężne, szukam nowego, prowadze rozmowy z sanepidem, kuratorium, a do tego zastanawiam się jak uderzyć o dotacje z EU, ufff... . To tak w skrócie.
kaskax25- gratulacje dla Mateuszka:-)
przyszlirodzice- zdrówka dla ciebie, trzymaj się ciepło. Ta pogoda jest paskudna- raz ciepło, raz zimno:dry:
Dziewczyny uzależniłam się od allegro:szok:, ciągle coś tam kupuje, mąż już głową kręci...

Kluska mam to samo wariuje na punkcie Allegro nie tylko kupuje ale i sprzedaje tylko ze rzeczy do sprzedania mi sie koncza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A kupic to bym kupila wszystko tylko fundusze nie pozwalaja:no::-):-)

witam sie w taki ponury dzien no i torche niewyspany :dry:
w sumie to Sewek jak zasnal kolo 21 to obudzil sie chyba przed 4 albo nawet bylo w pol do 4 ale byl potem taki marudny bo nie umial zasnac ze zasnal po 5 :wściekła/y: masakra ale musze powiedziec ze pod wieczor juz nie bylo ani goraczki ani marudzenia
dzis jak wstalismy to jeszcze tez nie marudzil - jst grzeczny nawet umie sie zabawic w lozeczku sam :tak: zobaczymy jak bedie dalej
aha i od wczoraj bierze juz leki na ta anemie i przez 6 tyg non stop potem 2 tyg przerwa i badania kontrolne :dry:
oki zmykam na kawusie i sniadanko - potem wejde :-D

Dominik obudził się dzisiaj o 6.30:crazy:, co będzie po przestawieniu czasu:szok:, fajnie jakby dzieci też się tak dało w jedną noc przestawić:-D
kaskax25- ja już też pierwszą rzecz wystawiłam na sprzedaż:-), jak "pójdzie" wystawie następne. Może się odkuje bo już 800 zł wydałam w tym miesiącu:zawstydzona/y:
patrysia- mam nadzieję ,że leki na anemie pomogą i niedługo będzie wszystko ok.

ja wlasnie uspalam malego i moge isc dokanczac moj zurek mniam wkoncu zjem obiad ale wiecie co moj maly dzis odziwo spokojny nawet tfu tfu tfu zeby nie zapeszyc :-D teraz zasnal to moze bedzie spal do 17:30 - 18 :tak:

:-):-)witam na szybko,

kluska do Ciebie mam pytanko_Oile dobrze pamiętam to ty pisałas o kaszy gryczanej z soją.I ja właśnie o tę soję chcę zapytać.Byłam w tesco i nie było nigdzie,? jak to wygląda bo nie bardzo wiem,? chyba że to kiełki soi , bo te były...?:zawstydzona/y:Jak wszystkie składniki będą to przystąpię do dzieła:tak::-D:-D:-Dpozdrowienia i miłego weekendu dla wszystkich:-D:-D

Witanko juz ostatnie :-)
maluszek odziwo zasnal mi o 20:20 i teraz smacznie sobie spinka ja juz tez okapana i nawet mialam czas na to zeby wysmarowac sie samoopalaczem :sorry2: teraz korzystam i ciamam sobie kolacyjke za chwile chce sobie zalaczyc gre the sims2 :-D zreszta co ja mam robic nawet mojego m nie ma w domku :dry: znow robi jako szofer i siedzi sobie na weselichu czy tam jakiejs imprezce i bedzie kolo 2 :dry: ehhh

lileczka- nasiona soi to coś między fasolą a groszkiem:-D tu masz zdjęcie: Owalne nasiona soi , ja kupiłam troszke bardziej przypominające ziarna fasoli (były podłużne). Może poszukaj w sklepie ze zdrową żywnością, chociaż w marketach też powinnaś znaleźć. Soja jest do kupienia w puszce jak i luzem . Możesz zamienić soje na fasole , smak podobny.

reklama
witam sie z rana
ja juz po kawusi :tak: zreszta wg nowego czasu obudzilismy sie po 6 :szok::dry: masakra tak wczesnie rano ... :dry: nasz malutki tez juz o wiele spokojniejszy a wlasnie mam pytanko do Was dziewczyny ciagle zapominalam ale teraz juz pamietalam - powiedzcie mi ile wyrzynaja sie zabki chodzi o to czy ta ostatnia faza jest dluga czy krotka czy tez w zaleznosci u dziecka :confused:... bo u nas jeszcze nic a ja juz z takim zniecierpliwieniem czekam na te zebolki i jak na zlosc ... troche pomieszalam :sorry2: ale chyba mnie zrozumiecie :rolleyes2:
wiec na teraz to wszystko :-D

Do góry