reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dziewczyny ale sie wystraszylam ze nie bede umiala wejsc na bb bo wyskoczylo mi
typo3logo.gif

Database Error

The current username, password or host was not accepted when the connection to the database was attempted to be established!

ale juz jestem wiec wszystko gra :-D

reklama
ale jestes slawna teraz paulineczka :-D
kurcze moj piesek u mamy tak sie zawsze cieszy na widok malego ze go zawsze wylize od gory do dolu i dzis jak przyszlam do mamy to tak sie ucieszyl ze jak wskoczyl na niego to niechcacy udrapal go kolo oka ale na szczescie nic powaznego sie nie stalo uffff

Ostatnia edycja:
Witam. Niedawno wstałam i jestem taka połamana. Do pracy ide na 16, wiec mam troche czasu. Wysłalam mame właśnie po zakupy: mam nadzieje, że znajdzie cos na dywany bo chce wyprac, a wczoraj bylam tak rozbita ze nie znalazlam nic:crazy: Jak kupi to dzis wypiore i pozegnamy sie z basenem:-:)-p:tak::-)
A co do suwaczka... fajnie byloby gdybyscie wszystkie wkleily, bedziemy wiedziec co i jak :-p POzdrawiam do pozniej

Naprawde gratuluje pomyslu. Jak na dloni od razu widac co i jak z zabkami naszych maluchow. Tez jestem za tym zeby wszyscy wkleili. Az mi sie nudzi maly spi juz prawie dwie godziny ale za chwile sie pewnie obudzi i juz do wieczora nie da odsapnac. Pozdrawiamy

Hej Maminki!

Ale naklikałyście przez weekend:)!!W sobotę było tak pięknie,że spedziłyśmy dzień na spacerkach po parku.Było nam tylko troszke przykro,bo co chwile mijałysmy jakąś szczęśliwą mamusię z dzidziolem i tatusia przy tym z aparatem(pogoda sprzyjała rodzinnym sesjom foto),a my same bidulki :( W niedzielę miałysmy juz tatusia,ale pojechaliśmy w odwiedziny do znajomych zobaczyć ich 3 miesięczną córcię :) Urodziła się jako wcześniaczek i jest taka maleńka,że Marcelek przy niej to duża dziewczynka :) I wiecie co? Ja tez czasem marzę o drugim dzidziusiu:)

Paulineczka
-super ten suwaczek i też go wkleję,jak tylko skończy sięprzerwa techniczna na ich stronie :)

Anna_ajra- gratuluję ciociu!Jak imprezki się udały? Wszystkiego najlepszego i moc buziaczków z okazji urodzinek!!

kaskax25-niezła jesteś:) ja tam się nie nudzęjak Marcyśka śpiocha :)Prasowanie... :(

patrysia-
ach te piesole kochane :) Dobrze że Sewcio zniósł całusy dzielnie :)

Dawna Cloe- ojej no to miałaś niemiła przygodę.Miejmy nadzieję,że to jednorazowe...

kreteczka
-witaj :)

oliwka11- witaj po przerwie :)

Pozdrowionka słoneczna dla Was wszystkich!!

Ostatnia edycja:
no i dzieki paulineczce wiem co i jak z zebolkami naszych pociech :-D brawa dla Ciebie :-)
zytka - no zniosl ale ma troche podrapane a w srode do lekarza taki podrapany pojdzie ale za bardzo tego nie widac - jak ma otwarte oczka :-)
a szukalam butkow dla Sewcia i znalazlam na taka pore jak jest teraz tym bardziej ze juz chodzi na raczki wiec mu sie sprzydadza wkleje zdjecie w odpowiednim forum o zakupkach jak co :-D
a teraz juz jestesmy po obiadku jak przyjdzie moj m z pracy to chlopaki pojda razem spac wiec moze i ja sie zdrzemne :sorry2::tak:

Witam! Patrysia wiesz co?? Jeszcze Cie nie mówiłam, ale miałybyśmy w tym samym dniu rocznice ślubu. Ja również brałam ślub w zeszłym roku. Cywilny, mieliśmy w planach 20 pazdziernik, ale ze byly wybory- przenieśli nam na 18 :-D:-), wiec nie mam z Tobą razem, tylko z M. bratem:-):-D On również brał 18 tylko 4 lata wcześniej :-p Aha no i biedny Sewek- dobrze, że nic więcej się nie stało :tak:
Dziś nici z prania :crazy: MAma tez nic nie znalazla- nie wiem moze Irlandczycy wynajmuja kogos do prania, bo juz w kilku sklepach bylam i nic nie znalazlam- jak nie znajde do jutra to chyba tez popatrze w ogloszenia:crazy::-D
POzdrawiam i sie pomalu szykuje do pracy​

paulineczka - szkoda ze nie mamy tak samo moglybysmy razem swietowac ale masz wczesniej ode mnie wiec bede pamietala :-) a co do prania to jakies proszki reklamowali z tych dobrych kurcze nie pamietam teraz moze dziewczyny pomoga cjhyba ze mi sie cosik przypomni ;-)

reklama
Do góry