reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej

Dziś mój dzień przeszedł sam siebie - chodzę struta i zmęczona...
I w tym roku dłuższego urlopu nie mam - mam zamiar go wykorzystać po porodzie :-)
Na razie mam nadzieje że mój humorek się do wieczorka poprawi...
Co do GG czy też Skype nie ma problemu :-) po lewej stronie nawet podałam swój numer GG.

Agawa1 - ja podziwiam każdą mamę która ma siłę dla dziecka:-) a najbardziej te które mają więcej niż jedno :-D

Pozdrawiam z szarej zielonej gdzie słońce dawno znikło z firnamentu:sorry:

reklama
Cześc dziewczyny Dsziadek zabrał Jlke na wspólna zabawę więc mamchwilę dla mnie:-)
Myyszaaa i ja miewam takie dni Julke wtedy mogłabym sprzedać a nawet dopłacić żeby ktoś zabrał (no oczywiście zartuję nie umię sobie juz życia wyobrazić bez mojego dziecka:tak:) Oszczędzaj siebie kobietko i folguj przyjemnościa to poprawia humor a poza tym należy ci sie wkońcu ciężarówka jesteś
Ania 31 jak sie już czujesz? Ja musze przyznać że po weselu siły doi dziś regeneruję Cały czas czuję się jakbym dopiero wczoraj wróciła z całonocnej imprezy gdzie na dodatek dużo się piło:sorry:

no to ładnie hihi:rofl2: dopiero teraz sie zregenerowalaś po weselu...ja w sierpniu zaczynam batalie 3 wesel tydzień po tygodniu, nie biore na to ani dnia urlopu wiec sama sie zastanawiam jak ja (my) to przezyje :tak:

Cześc dziewczyny Dsziadek zabrał Jlke na wspólna zabawę więc mamchwilę dla mnie:-)
Myyszaaa i ja miewam takie dni Julke wtedy mogłabym sprzedać a nawet dopłacić żeby ktoś zabrał (no oczywiście zartuję nie umię sobie juz życia wyobrazić bez mojego dziecka:tak:) Oszczędzaj siebie kobietko i folguj przyjemnościa to poprawia humor a poza tym należy ci sie wkońcu ciężarówka jesteś
Ania 31 jak sie już czujesz? Ja musze przyznać że po weselu siły doi dziś regeneruję Cały czas czuję się jakbym dopiero wczoraj wróciła z całonocnej imprezy gdzie na dodatek dużo się piło:sorry:

No to zaczyna nam się tutaj czas wesel jednym słowem. Powiem wam że nie ma znaczenia czy jeszcze czuję sie jak po imprezce to i tak bym jeszcze gdzieś sie pobawiła :happy2: Nawet jakbym juz do końca ciąży miała czuć sie wykończona jak pies :-p

cześć Wam.
Ja się chciałam dziś tylko przywitać, życzyc Wam dobrej nocki. JAkoś tak dziwnie nie do pisania mi dziś. Może chora jestem???:crazy:

Cześć dziewczyny!:happy2:
Czuje już ruchy mojego bobasa!:rofl::-D:rofl: W sumie już od 12tyg. ale to wtedy jeszcze nie wiedziałam, że to dzidzia:sorry2:.

agawa1 - masz pewnie racje... zapewne kiszki się przesuwają i stąd te bóle :biggrin2:
martika - no to SUPER!:yes: Wiem, jaka to ulga, a zarazem wzruszająca chwila i bardzo się dla Was cieszę!:-D
kropecka - nie martw się terminem. Ja ostatni raz miałam @ 17 kwietnia! Jeden dzień "niby" po Tobie.:wink:

Ale fajnie... same wesela! Czyli, imprezę czas zacząć!:cool:

Buziaczki kobitki

Hej

Dziś krótko - dziewczyny nic nie napiszę - bo jedyne co bym napisała to to że mi słabo i mam ochotę sobie pomarudzić...
Ale mam nadzieje że jeszcze 2 tygodnie skończy się pierwszy trymestr i będę miała przypływ energii.
Wszyscy mi teraz obiecują że jak mama śpiąca to i dzidzia będzie śpiąca :-) aktualnie mam taką nadzieje...
Próbowałam coś stetoskopem usłyszeć i... usłyszalam jak mi brzuszek pracuje - dzidzia nie chciała ze mną rozmawiać :-D
Ciekawe co u Kiniusi - bo jak znikła tak nie daje znaku życia :-(
Cicho się na wątku zrobiło - chyba jak sie wakacje skonczą to nas przybędzie ;-)

Kropecka - a jak przygotowania do wesela - duże robicie - czy małe??

Pozdrawiam nadal z szarej Zielonej

reklama
anna_ajra to SUPER GRATULUJE czucia dzidzi. Mnie tam do 12 tyg pare dni zostało :-). JA wiem jak to jest jak dzidzia napiera na brzuch i czasem wydaje mi sie ze to ona ale to chyba troche za wcześnie - no zobaczymy.Myyszaaa co odgapiasz z marudzeniem i nic ne chceniem?? Myślałam że to moja działka na forum no ale jak chcesz to sie podzielę:tak:;-):laugh2:
Kurcze ja też bym się na jakąś imprezkę przeszła jakiś weselik ale u mnie dopiero za rok - bratanica i juz się boję :-). ;-)kropecka podaj szczegóły weselicha!!!!

cmokam Was kobitki i dzidziusie :-) Na zrazie:-)

Do góry