reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Cześć babeczki:-) Moje dziecko dziś postanowiło nić nie jeść.Aż coś mnie trafia:wściekła/y: Latałam do teraz zania z chlebem,kiełbaską jogurcikiem. Wszystko lądowało na podłodze:wściekła/y:Teraz dałam jej spokój Może za godzine się jej odmieni:dry:
Anna Ajra to rzeczywiście szybko jak na ruchy. Z Julka pierwszy raz wyczułam ruchy ok 20 tyg czyli standardowo choć i tak na początku zdawało mi się że coś mi non stop w brzuchu bulgocze:laugh2:
Kropecka podaj szczegóły swojego wesela:tak:
Uciekam do usłyszenia

reklama
czesc dziewczyny ja jestem w 3 mc ciazy przewidywany termin mam na 10 lutego,za 5 tygodni poznam plec dziecka juz nie moge sie doczekac

Agawa - ja mam w domu monopol na marudzenie ;-)
Grazi witaj wśród nas - napisz coś o sobie :-D I napisz Prywatną Wiadomości do Ani_ajra - to wpiszę cię na listę lutówek.

Pozdrawiam Myyyszaaaaa

Witajcie! Wróciłam z odpoczynku na wsi, fajnie było!:))) Dolegliwości jakby trochę mniej nasilone, a może dlatego, ze spokojniejsza jakaś jestem.:)
Maritka bardzo sie cieszę, że wszystko ok z maluszkami! Takie bliźniaki to podwójnie wyciągają, więc bez witaminek sie nie obejdziesz. Mi lekarz zapisał Elevit Pronatal.
Anna ajra super że czujesz ruchy dzidziusia! Nie wiedziałam, ze można je czuć tak wcześnie, myślałam, że dopiero około 18-20 tygodnia! Zdecydowałaś się na zwolnienie ze szkoły? Ja w przyszłym tygodniu mam nadzieję porozmawiać z dyrektorką. Ale chciałabym tak ze 2 miesiace popracować.
Myszaaa niedługo będzie lepiej. Ja też bardzo liczę na przypływ energii w drugim trymestrze!
Grazi witaj i pisz!:)
Pozdrowienia dla Lutóweczek i Dzidziusiów!

czesc kochane
jestem taka dzis rozanielona ze szok widziałam maluszka na usg wszystko ok termin z usg na 11 luty maluszek ma 7,5 cm baaardzo ruchliwy:-):-):-)lekarz nie mogł go pomierzyc wszystko ok nie znam płci ale i tak sie ciesze ze jest ok
agawa1 ja robiłam toi mi sie zgodziło z chłopcami teraz wychodzi dziewczynka
niestety mojej siostrze nie sprawdziło sie
tez czuje ruchy malenstwa ale co sie dziwic jak takie ruchliwe
pozdrawiam mamusie i brzusie
a zdjecie dodam dopiero po13 sierpnia:-(bo dopiero dostane

Witam Dziewczynki,

Agawa1- mnie wychodzi chłopczyk - w innych takich podobnych kalkulatorach zresztą też. No jeszcze trochę i zobaczymy, jak to się ułożyło w realu.

Ania31 - jaki już duży ten Twój Szkrabek. Fajnie też, że taki energiczny.:tak:

Maritka - ja ciągle sobie wyobrażam te Twoje Maluszki w brzuszku i to dla mnie to takie niesamowite, że są dwa Bobaski. Cieszę się, że wszystko dobrze i rosną ślicznie.

Myyszaa - ja też jak widać ciągle marudzę i pewnie tak mi zostanie. Co do Kiniusi, widziałam przez przypadek, że wróciła jakiś czas temu na forum dla staraczek. Szukałam tam linków do kalkulatorów ciążowych. Szkoda, że nie wpadła do nas choć na chwilkę, bo czekałyśmy przecież na wieści od niej.

Grazi- witam, gratuluję i czekamy na Twoje relacje!

anna_ajra - kupiłam sobie ten krem i jednak Vichy, bo pani w aptece powiedziała, że w Musteli wykryli jakiś szkodliwy składnik i jest jakaś partia wycofywana z aptek.
Najka, , dawna cloe -:tak::tak:

Pozdrowionka dla wszystkich.

Cześć dziewczyny! :happy2:
Ale mam już dużą dzidzię... (patrząc na suwaczek):rofl::-D:rofl:
Zaczęłam brać witaminki Feminatal N.

Myyszaaa - dwa tygodnie szybko miną i będziemy się cieszyć II trymestrem! :biggrin2:
agawa1, cloe - czuję dzidzię, ale jeszcze nie codziennie. Dużo zależy od mojego ułożenia. Najczęściej czuję ruchy wieczorem, jak idę spać.:happy:
grazi - Witaj! :wink:
Najka - super, że z odpoczynku na wsi był udany!:yes:
Ja nie mam zamiaru się zwalniać z pracy. Jedynie iść na L-4. Uważam, że dla Dyrektorki będzie łatwiej kogoś znaleźć do pracy od września (początku roku szkolnego) niżeli w listopadzie. Mam umowę o pracę na stałe i 100% płatne. Z resztą nie chcę się niepotrzebnie denerwować i nosić ciężkie rzeczy, biegać z sali do sali.
agawa1 - każdy "test na płeć" który robię wychodzi na córeczkę...:rolleyes: zobaczymy...
Ania31 - cudownie, że dzidzia taka żwawa i jakże duża!:cool: Czekamy zatem na zdjęcie!:wink:
Ika_s - jak było na wyjeździe???:confused: W tych testach na płeć wychodzi nam na odwrót. Idę kupić sobie dzisiaj krem.:tak:
Też widziałam, że kiniusia wróciła na forum staraczek... bardzo mi szkoda i przykro...:sad: Chyba wiemy, Ewelinko o co chodzi...

Pozdrawiam Was gorąco
Buziaczki

reklama
hmm...w przypadku tego tesciku wychodzi mi ze bedzie córa...
ale biorąc pod uwage czy zgadza sie u innych, to np.w przypadku mojej mamy nie zgadza sie co do mojego brata (bo wychodzi ze miałby byc dziewczynką :-))...

Do góry