reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
u nas jak sie o 5 budzi - to potem idzie spac :-) probował sie bawic - ale jego mama o tej porze nietomna bardziej niz normalnie;-)

A mój synek jak usnie o 22 to wstaje o 5-6 :-) i agawus jak spał z nami to miał jeszcze jedna pobudke :-) ale jak spi sam i rodzice mu nie przeszkadzaja to facet moze sie wyspac :-D

reklama
witam sie kolejna :-)

u mnie w domu pustka wiec nie ma co robic maly zabawil sie wiszacymi grzechotkami i jest spokoj:-p a ja musze sobie zrobic snaidanko i kawke wypic :happy: bo jakas taka pitoma jestem spalabym jeszcze ale wiem ze moj pojdzie gdzies tak do godzinki czasu a wtedy to mi sie juz pewnie odechce :tak:

zreszta musze isc rano jeszcze do mamy ehhh ...
myam bo chyba mu sie znudzily juz grzechotki ;-)

Witam i ja z rana!

Dzis maly budzil sie w nocy 2 razy, dzieki temu troszke pospalam:-) Własnie ogladamy rock your baby na VH1.

patrysia, annaagnieszka wysłałam! to jest bardziej artykul i test spacerówek!
annaagnieszka ja z samego porodu na kamienskiego to jestem zadowolona ale opieka fatalna - wiele osob to potwierdza niestety.

halol mala jakos daje rade z upalami ale wczoraj jak bylismy u moich rodzicow to je bylo chyba za duszno i goroaco bop to w bloku na sotanim pietrze it troche marudzila. Ale podroz autobusem zniosla dobrze:) dzis ide z mala po wpisy do szkoly musze sie nia w koncu pochwalic:):happy2: dzis jeszcze przychodzi kolezanka do mnei musimy napsiac jakas glupia prace na zliczenie i ja jeszcze do 9go musze dopisac 18 stron wczoeaj w nocy tez walczylam wiec jakos dzienie sie czuje wogole 2 noc z rzedu wymoiotowalam;/ kurde mam nadzieje ze cos mi zaszkodzilo.
I ze te glupie tableki dzialaja bo my jeszcze oprocz tabletek zabezpieczmy sie gumka jak juz jest jakies przytulanko a ostatnio nam pekla;/ mam nadzieje ze nie bede mama lutowa 2009 a tak apropo dzis zjest rofcznica poczecia Amelki czyli mała ma roczek heheheheh:tak:

Moja mała spi ladnie w nocy dzis spala od 20,30 do 7:):) ale w nocy i tak do niej wstawalam 5 razy bo mui sie przekrecala w lozeczku dzis nawet prawie o 180 stopni ale pomysly maja te nasze dzieciaczi:szok:

witam sie
dzis lepiej M chyba przemyslał bo wczoraj dzwonił z pracy co chwile jak sie czuje i jak noga
a ja dzis gorzej połamana jak wczoraj wszystko mnie boli łacznie z du... mięsnie jak bym biegała to chyba od upadku widocznie nadwyręzyłam sobie je
u nas z upałami tez tragedia nie wychodze z małym w domku mam przyjemnie chłodno wiec siedzimy sobie mały spi mi w dzien tylko 3 razy i to popołudniowa drzemka jest taka konkretna 2-3 godz a ta przed południem i czasami wieczorkiem to po godzince a jak u was?
pozdrawiam

witajcie:-). Dzisiaj Paw w domku więc na jakieś małe zakupy się wybierzemy. jupi jak ja to lubię. oczywiście większość będzie dla Juleńki. ja czekam na przeceny;-). ostatnio takie były, że teraz mi szkoda cokolwiek kupować.

Ania 31 wsadzaj nogę do ciepłej wody z solą. to pomaga ponoć !

Miauczus dziękuje ! już wczoraj sobie poczytałam :-) wiesz ja jestem bardzo zadowolona zarówno z opieki w czasie porodu ( choć ją akurat opłaciłam:-)) jak i po. Panie- młode dziewczyny były super. opiekowały się dzieciaczkami jak swoimi. w nocy miło można było pogadać jak dziecko spać nie chciało. Polecam ten szpital bardzo. napisałam brrrr myśląc o bólu. kurczę takiego się nie spodziewałam. choć cierpiałam:-) krótko 3,5 godz. to i tak ciarki mnie na samo wspomnienie przechodzą. choć ja to już na samym badaniu mięknę.

Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki rzecz jasna

hej babeczki ,przepraszam że się nie udzielam ale ja siedze zakatarzona ,Oliwia ma chore gardło dostała antybiol i całą noc mi żygała po jedzeniu a teraz mam chwile bo z wycieńczenia biedulka śpi tylko patrzeć jak Bartek złapie a mało tego za tydzień 15 mam chrzset małego na 27 osób a przyjecie robimy w domu,powinnam zacząć robić zakupy a tu dupa bo dzieci chore

annagnieszka ja duzo dobrego slyszalam o brochowie, takze dobrze wybralas:-D ja tez krotko rodzilam bo od wlasciwych skurczów, czyli przebicia pęcherza ...1,5 h:-) a i tak bardzo bolało:-( .A gdzie szykuja sie przeceny?? bo ja ostatnio mam pecha i co wychodze z domu to albo jest po albo przed:baffled:

reklama
Hej

Oliwka - dużo zdrówka dla małych.., i powodzenia - za daleko jest Międzyborów :-) bo bym podjechała i z małymi posiedziała:-D

Ja dziś butów szukałam:-D I nic nie znalazlam :-(

Pozdrawiam

Do góry