Dobry wieczór Mamcie!
Ale dzis miałam dzień
Rano machnęłam dwa okna i jestem z siebie bardzo dumna,że się tak zorganizowałam
W poniedziałek mam plan na umycie dwóch nastepnych
(po prostu juz nie widziałam przez nie bloku na przeciwko
) A po południu zostałyśmy z Marcelinką "porwane"( bo tatuś oczywiście w pracy cały dzień ) na grilla do znajomych
Było bardzo miło i mam nadzieję,że nocka będzie ok,bo pozwoliłam sobie na szaszłyczka
(wprawdzie samo mięsko,ale jednak smażone). Znajoma jest w 7 tyg. ciązy i przytyła do tej pory tylko 5kg!! Wygląda super-taka zgrabniutka
Malutka, bo to będzie dziewczynka waży 1600g i ma szansę podwoić wagę do czasu urodzenia.Wiecie i jak tak ją obserwowałam,to zastanawiałam sie jak to jest mozliwe- ja przytyłam ponad 20kg
Wprawdzie juz to zrzuciłam,ale.... Marcelinka zachowywała sie bardzo grzecznie,dotleniła sie że hej
Zazdroszczę tym dziewczynom,które mają własny kawałek trawki i nie muszą się kisić w blokach...
A jutro jesteśmy zaproszeni na obiad do siostry M,a zatem weekend całkiem udany sie zapowiada
miauczus54- witaj kochana po przerwie
o to przeszliście swoje
Mam nadzieję,że rehabilitacja daje efekty i że z serduszkiem tez będzie ok. Buziaki dla Alanka
oliwka11-ach Ci sąsiedzi
Ja tez mam takiego giganta co po nocy TV oglada na cały regulator wrrrr!! Uroki mieszkania w bloku
Widzę,że się ostro wzięłaś za przygotowania
Patrysia- ale Ci chłopaczysko wyrosło
I juz mu ząbki sie wyrzynają?
Kropecka- Ty to jednak masz zdrowie
Buziole i dobrej nocki dla wszystkich!