my w domku, ale mnie ogarnął marazm i depresja wiosenna sąsiedzi stukają się w głowę, bo mimo pogody codziennie chodzę na spacer z małym - on najlepiej śpi, jak jest chłodno :-) przedwczoraj jak strasznie lało, to stałam pod daszkiem przy klatce a Igi spał jak zabity, mimo, że się sąsiedzi kręcili
reklama
Paulineczka_
mamy lutowe '08
witam z rana. ja wyspana:-)jak najbardziej.Michaś śpi po kąpeili (ok.9) do 5-30,6-00 a i tak mój P. daje mu pierwsze mleczko. I ja sobie wstaje na nastepne karmienie tak kolo 8!! Dziewczyny nie dzwoniła do mnie ta baba od garnituru i nie wiem co robic ;/ zamawiala ktoras z was ubranko przez internet?? Zaczelam juz odliczac nie dni tylko godziny do wylotu- łomatko ja juz chce!!:-):-):-)Aha rano o 6 sie przebudzilam, patrze a moje dziecko lezy na wznak, nieprzykryte i nozki mu wystawaly przez szczebelki z tej strony gdzie nie ma ochraniacza. Tak sie przestraszylam, ze mowie wam; machał tymi nozkami Ze mogl sobie normalnie krzywde zrobic.. Mam nadzieje, ze to jednaorazowy "wybryk" Misia, bo jak ni to bede musiala kupic ochraniacz i nie bede go widzi9ec w łozeczku:-(
Rekinasia- sasiedzi Ci nie pomagaja z ryczacym Igorkeim, wiec co sie przejmujesz. Ty jstes jego mama i ty wiesz najlepiej czy isc na spacer czy nie:-)
Rekinasia- sasiedzi Ci nie pomagaja z ryczacym Igorkeim, wiec co sie przejmujesz. Ty jstes jego mama i ty wiesz najlepiej czy isc na spacer czy nie:-)
oliwka_11
Moderatorka mama X 3 i 👼
KLUSKA chyba tak ...powyjeżdżały babeczki bo strasznie tu pusto!!!!współczuje ci ze mały ci sam nie poleży!!
PAULINECZKA -ty czarodziejko co ty robisz że twój Michaś tak długo śpi???????????Ja też tak chce,coć muszę syna pochwalić że spanie w nocy z 2 godz wtdłużył do 4.
U mnie kolejny dzień mojego monotonnego życia jakoś zleciał.Oliwia ma ogromnego guza na głowie bo spadła mojej teściowej z kolan w kuchni...tam mamy terakote ale naszczęście zaostało tylko na guzie.Mały w miare ładnie w dzień spał,dał mi nawet zrobić pranie i obiad i tak mi złeciał dzień.Dzieci śpią a ja piwo i chipsy wsówam a co tam u was kobitki?????????
PAULINECZKA -ty czarodziejko co ty robisz że twój Michaś tak długo śpi???????????Ja też tak chce,coć muszę syna pochwalić że spanie w nocy z 2 godz wtdłużył do 4.
U mnie kolejny dzień mojego monotonnego życia jakoś zleciał.Oliwia ma ogromnego guza na głowie bo spadła mojej teściowej z kolan w kuchni...tam mamy terakote ale naszczęście zaostało tylko na guzie.Mały w miare ładnie w dzień spał,dał mi nawet zrobić pranie i obiad i tak mi złeciał dzień.Dzieci śpią a ja piwo i chipsy wsówam a co tam u was kobitki?????????
Kluska79
Fanka BB :)
Dominik tak ładnie spał w dzień,że nawet sałatke jarzynową pokroiłam, a jak nie spał miał dobry humor i wszystkich uśmiechami obdarowywał, do tego na brzuszku dzisiaj wysoko główke dźwigał. U nas na podwórku był straszny ruch, przyjechał traktor i orał nam dookoła domku żebu ładną, nową trawke zasadzić. Niestety traktor okazał się za słaby i kilku sąsiadów debatowała skąd wziąć większego "potwora" i w rezultacie na poniedziałek jest już umówiony. Za miesiąc będzie już fajna trawka, specjalnie szukaliśmy takiej której nie trzeba kosić za często ,sprowadzaliśmy ją z Radomia.
oliwka11-miłego piwkowania
oliwka11-miłego piwkowania
lileczka
Mamy lutowe'08
:-):-):-)A u mnie dzis niebardzo.
Maly nie chcial sie dzis niczym na dluzej zajac, wiec nic w domu nie moglam zrobic.Caly dzien marudny.I do spania tez go dluzej nosilam niz zwykle.Plecy juz mnie bola.A czasami nawet samemu mu sie uda w lozeczku zasnac.
Zobacze jak noc minie. Dzisiejsza nawet nienajgorzej, pobudka ok3., 4.30 i 6 a na koniec do 8 na mnie pospal.Ze spaniem to u nas nie jest najlepiej, tylko do pierwszej pobudki ok 2,3 jest ok a potem to juz co chwile, kreci sie , wierci i stękaI jak tu sie wyspac
I dzisiaj spryciarz maly nauczyl sie zjeżdżać z lezaczka, wiec zaczniemy sie pasami przypinac
pozdrawiam
Maly nie chcial sie dzis niczym na dluzej zajac, wiec nic w domu nie moglam zrobic.Caly dzien marudny.I do spania tez go dluzej nosilam niz zwykle.Plecy juz mnie bola.A czasami nawet samemu mu sie uda w lozeczku zasnac.
Zobacze jak noc minie. Dzisiejsza nawet nienajgorzej, pobudka ok3., 4.30 i 6 a na koniec do 8 na mnie pospal.Ze spaniem to u nas nie jest najlepiej, tylko do pierwszej pobudki ok 2,3 jest ok a potem to juz co chwile, kreci sie , wierci i stękaI jak tu sie wyspac
I dzisiaj spryciarz maly nauczyl sie zjeżdżać z lezaczka, wiec zaczniemy sie pasami przypinac
pozdrawiam
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Witam sie szykujemy chrzciny to juz w niedziele potem wstawie zdjecia
A ja swoje 2 kreseczki zopbaczylam dopiero 7 lipca a zaszlam 3/4 czerwca i nic o tym nie wiedzialam i dowiedzialam sie dopiero w lipcu
A moja mała zasypia sama w lozeczku bo ja tak nauczylam u nas w lozku jest tylko rano bo marudzi i nie chce mis ie do niej co chwile wstawac ogolnie jest grzeczna i dajenam ladnie pospac marudna jest tylko przed kapiela a po kompieli butla odbicie i od razu hop do lozeczka i spi
Musze sie pochwalic ze mala zaczela dzis tak slicznie bawic sie zabawkami na wozku az normalnie jestem w szoku a do siadania to tak sie rwie ze nie moge juz je utrzy,mac na lezaco wystczy dotknac ja za rece a ona juz glowa w gorze a jak zlapie za raczki to juz do siadania a jaka zadowolona jak usiadzie gdybyscie zobaczyly jej mine
A ja swoje 2 kreseczki zopbaczylam dopiero 7 lipca a zaszlam 3/4 czerwca i nic o tym nie wiedzialam i dowiedzialam sie dopiero w lipcu
A moja mała zasypia sama w lozeczku bo ja tak nauczylam u nas w lozku jest tylko rano bo marudzi i nie chce mis ie do niej co chwile wstawac ogolnie jest grzeczna i dajenam ladnie pospac marudna jest tylko przed kapiela a po kompieli butla odbicie i od razu hop do lozeczka i spi
Musze sie pochwalic ze mala zaczela dzis tak slicznie bawic sie zabawkami na wozku az normalnie jestem w szoku a do siadania to tak sie rwie ze nie moge juz je utrzy,mac na lezaco wystczy dotknac ja za rece a ona juz glowa w gorze a jak zlapie za raczki to juz do siadania a jaka zadowolona jak usiadzie gdybyscie zobaczyly jej mine
Minesota
Fan(ka)
Hej
Witam sie z rana :-)
Widzę że majówka wre :-)
U mnie same spacery - pogoda jak pogoda - moje dziecko najdłużej na dworze śpi :-)
Rekinasia znalazłam coś dla synka delfinka :-)
PONCHO REKINEK
Witam sie z rana :-)
Widzę że majówka wre :-)
U mnie same spacery - pogoda jak pogoda - moje dziecko najdłużej na dworze śpi :-)
Rekinasia znalazłam coś dla synka delfinka :-)
PONCHO REKINEK
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Hej Ale to moje dziecko marudne się robi a ślini się na potęgę Ząbki idą
Przyszli rodzice ja jutro dowiem się czy wogóle dzidzie mo ochrzczą liczę że jednak tak ale wszystko się może zdarzyć.
Moja mała też lubi się podciągac zreszta najbardziejpodoba jej się w pionie
Już mierzi mnie siedzenie w domu Kompletnie nic sie nie dzieje Chętnie bym gdzieś
wyjechała sama choć pewnie już następnego dnia wracałabym do dzieci
Mysza i jak garniutur dla Mikiego?
Przyszli rodzice ja jutro dowiem się czy wogóle dzidzie mo ochrzczą liczę że jednak tak ale wszystko się może zdarzyć.
Moja mała też lubi się podciągac zreszta najbardziejpodoba jej się w pionie
Już mierzi mnie siedzenie w domu Kompletnie nic sie nie dzieje Chętnie bym gdzieś
wyjechała sama choć pewnie już następnego dnia wracałabym do dzieci
Mysza i jak garniutur dla Mikiego?
annaagnieszka
Zaciekawiona BB
Witam wszystkie lutowe mamy:-).Chciałabym się do Was dołączyć.Zostałam mamą w lutym tegoż roku słodziasznej Julii, Antoniny.Podczytywałam Was troszkę jak byłam w ciąży więc troszkę Was "znam";-)Może parę zdań o sobie.Pochodzę z Głogowa jednakże już od paru lat mieszkam we Wrocławiu.Tutaj mam już mieszkanie w którym sobie żyję z moim Pawłem i córeczką.W tym roku kończę studia prawa na tutejszym uniwersytecie( tryb dzienny). Oczywiście jak obronię pracę magisterską;-).Mój Paweł jest również po prawie i teraz w tym roku zaczął aplikację radcowską. Pracuje w kancelarii.16 lutego przyszła na świat Julia- nasz cudowny Skarbek.Może na razie tyle o sobie.Szczerze mówiąc pierwszy raz udzielam sie w takiej formie jak teraz więc na bieżąco sie wszystkiego będę uczyć .internet zawsze służył mi do zasięgania jakiś tam informacji a nie do udzielania się. mam nadzieję że sobie poradzę:-). Jeszcze raz wszystkie Was pozdrawiam i witam
reklama
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Annaagnieszka-witaj. Pisz jak córcia, wklej zdjęcia oczywiście.
Ja kolejną noc ma za sobą przespaną. Mały dziś nie przekręcił się, więc powstrzymam się z zakupem ochraniacza. Tego garniuturki co sobie upatrzyłam mi nie przywiozą, ale za to znalazłam inny ładny, tyle że z krótkim rękawkiem. Dziewczyny chrzciny mamy 6 czerwca i sie zastanawaim czy kupic ten z krótkim, czy nie bedzie za zimno.O tej porze za tydzień w sobotę będe witać się z rodziną na lotnisku. Ojej już wysiedziec nie moge. Chyba przymierze się dziś do pakowania.
Oliwka- ja nie wiem, Michałek sam z siebie pewnego pięknego dnia przespał mi cała noc, duzo tego dnia zjadł i prawie nic nie spał, i od tej pory takie nam niespodzianki robi kazdego dnia. Jesli waga dziecka jest ok. to ja slyszlaam ze mozna dziecko zaczac oduczac jedzenia w nocu woda.
A to Michaś:
[/URL]
[/img]
[/URL]
[/img]
Ja kolejną noc ma za sobą przespaną. Mały dziś nie przekręcił się, więc powstrzymam się z zakupem ochraniacza. Tego garniuturki co sobie upatrzyłam mi nie przywiozą, ale za to znalazłam inny ładny, tyle że z krótkim rękawkiem. Dziewczyny chrzciny mamy 6 czerwca i sie zastanawaim czy kupic ten z krótkim, czy nie bedzie za zimno.O tej porze za tydzień w sobotę będe witać się z rodziną na lotnisku. Ojej już wysiedziec nie moge. Chyba przymierze się dziś do pakowania.
Oliwka- ja nie wiem, Michałek sam z siebie pewnego pięknego dnia przespał mi cała noc, duzo tego dnia zjadł i prawie nic nie spał, i od tej pory takie nam niespodzianki robi kazdego dnia. Jesli waga dziecka jest ok. to ja slyszlaam ze mozna dziecko zaczac oduczac jedzenia w nocu woda.
A to Michaś:
[/img]
[/img]
Podziel się: