reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
A ja dziś patrzyłam gdzie u mnie w kawalerce sie łóżeczko zmieści :-) Mój M specjalnie wyniósł komputer do kuchni i okazało się że nasza szafka (taka kratownica) superancko przedziela pokój na dwie części :-) więc już wiem gdzie :-)

Pozdrawiam z przemeblowanego mieszkania Myyszaaa :-)

reklama
myszaaa, zmiesci sie zmiesci, sama mam kawalerke i zastanawiam sie gdzie sie zmiesci drugie lozeczko :o

Witam panie bardzo serdecznie :-)
Wczoraj byłam u gina. Wszystko ok. Dzidziol ma ponad 2 cm, serduszko bije, przywitał się ze mną stojąc do góry nogami ( a raczej pływając). co do wyników to lekarz stwierdził że są idealne. :-) Zdjęcie kruszynki dam później bo zaraz mam korepetycje. Wogóle wczorajszy dzień mogę zaliczyć do baaaaardzo udanych. Na razie tyle papa. trzymajcie się:-)

kropecka, wiem wiem - na razie się zastanawiam gdzie wózek i ten cały związany z dzieciaczkiem stuff położę :-D mam nadzieje że się wszystko pomieści:-)
Agawa - suuuuuper że wyniki masz bdb :-)
Pozdrawiam Myyszaaa :-D

Cześć dziewczyny! :happy2:
Widzę, że już porządnie planujecie rozmieszczenie mebli... Ja jeszcze nie bardzo, może to i dlatego, że mamy trzy pokoje i już wiem, który będzie dla dzidziusia.
agawa1
- bardzo się dla Ciebie cieszę!:-D Czekamy zatem na fotkę!;-)
Buziaczki dziewczyny

Witajcie,

Agawa- super, że wzystko tak ładnie i chętnie popatrzę na nową fotkę Twojego Malca.

Ja podobnie jak anna_ajra mam trzy pokoje i jeden najmniejszy całkowicie pusty czeka na Malca. Mamy tam tylko biurko i komputer narazie. Ponieważ ja cały czas mam jakieś schizy i ciągle się boję nic jeszcze nie planuję dla niego. Ciągle mi się coś przyplątuje, ale w piątek wizyta.Mam nadzieję, że mnie trochę uspokoi.

Pozdrowionka

Te moje zastanawianie sie nad miejscem - to przez znajomych :-) którzy mi powtarzają, że się nie zmieścimy :-D
Ala ja w sumie zacznę tak na serio się tym martwić w grudniu :-D
Teraz czekam jutro na wyniki... Hej dziewczynki macie już założone karty ciąży? :-(

Lka_s trzymamy za cię kciuki - by wszystko dobrze bylo

Agawa1 - to kiedy możemy popodziwiać twoją fasolkę :tak: Bo już zaglądam i zaglądam na zdjęcia USG a tam ciszaaaa:D

Pozdrawiam Mamusie

ja tez mam pokoik, ktory czeka na dzidziusia :-)
ale i tak na początku planuje umieścic łóżeczko w naszej sypialni:-D
chyba większosc mamus tak robi, to o wiele bardziej praktyczne przynajmniej na początku...

Cześć dziewczyny. Jutro mam USG jeszcze rano zadzwonię czy przypadkiem i tam nie zamierzaja brać masowych urlopów:crazy:. Julka ma swój pokój w którym są jej rzeczy i łóżeczko w którym zasypia ale nie przesypia całej nocy. Łózeczko maleństwa zamierzam dać do sypialni żeby nie latać po całym domu w razie potrzeby, choć muszę przyznać że znajoma która od początku kładła dziecko w swoim pokoju teraz nie ma najmniejszych problemów żeby spało samo Dziewczynka jest w wieku Julki . .Ale jak pomyślę że z obolałymi czterema literami biegać po całym domu do płaczącego noworodka to :baffled:
Teraz w weekend idziemy na wesela Bardzo się cieszę licze tylko że samopoczucie mi dopisze . Licze też że wszystkie ciotki które mołyby już być babciami ale babciami nie są będą zachwycone miją córeczką na tyle by móc spokojnie się pobawić i nie być zestresowanym co takiego robi moje dziecko:-p:happy2:

reklama
Witam lutóweczki! Wróciłam z wyjazdu! Było fajnie, chociaż nie pochodziliśmy tak jak zwykle. Niestety, objawy dawały o sobie znać i szybko się męczyłam, a bardzo gorąco było. Ale i tak cieszę się, że wyjechaliśmy, oderwaliśmy trochę od miasta. Pozdrawiam Was serdecznie:-)!

Do góry