reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Kropecka nie łam się, Igor mógłby śmiało konkurować z Olkiem, ma wysypkę, która, mimo, że całkowicie wykluczyłam nabiał, rozprzestrzeniła się na nóżkach i rączkach a na buzi mam wrażenie, że się wręcz zaognia. Dalej ma za rzadkie kupki, daje mu kropelki probiotyczne, ale to nic nie pomaga. Codziennie sobie łamię głowę od czego. No i ciemieniucha :-( załamka normalnie.
Aggy szacunek za twoją walkę o Kubę, podziwiam

reklama
Hej

Aggy - dzielna kobieto - podziwiam Cie :-) ja na widok igły uciekłam - ale M został :-) i trzymał Malucha :-)

Ania_ajra - to twój mąż się postarał :-) chyba dawno z młodym nie zostawał :-) u nas zauważam że młody lubi spać koło taty :-) i tata też ma sposoby na uspokojeni - chyba że młody głodny :-D to nie ma szans :-D wtedy tylko mama :-D tyle mojego :-D

Dziewczyny napiszę coś optymistecznego - z mojego synka po ukończeniu miesiąca zrobiła się taka kochana przylepa :-) a i po wizycie u chirurga jest wszystko oki :-)
Mlody już nie ma torbielka :-D ale jeszcze mu drobna asymetria została... ale to pewnie też zniknie :-)

A i mierzy już 65 cm i waży 5400 :-D

Agawa - zamiast życzeń dostałaś uśmiechy Mikołaja :-D

Ika_s - protestuje zauważyłam że Cię brak :-D

ladna.ex.panna - pozbycia się katarku życzę :-)

Pozdrawiam zakręcona Ula

Kochane mamusie, tatusie, e-cioteczki forumowe.
Zapewne czytałyście o powstającej Fundacji (a dokładniej Stowarzyszeniu) działamy już jak możemy chcąc pomóc naszym forumowym dzieciaczkom - Zosi i Maciusiowi.
Bez Waszej pomocy nie uda nam się to. Wystawiamy na allegro różne różności, zresztą sami zobaczcie NASZE AUKCJE,
Jest nas tu prawie 30 000, jeśli każdy z nas wpłacił by złotówkę na Maciusia i na Zosieńkę, to Maciuś miałby już zebrane pieniążki na operację (została by niewielka kwota do uzbierania) a Zosieńce moglibyśmy kupić potrzebny sprzęt.
O Zosiaczku przeczytacie na STRONCE ZOSI
A o Maciusiu na STRONCE MACIUSIA
Możecie nam również pomóc przekazując rzeczy na aukcje. Przygotujcie paczkę, wyślijcie ją do nas a my porobimy zdjęcia, opisy i wystawimy przedmioty
Z góry dziękujemy za Waszą pomoc
Jeśli macie jakieś pomysły, pytania piszcie na wątku FUNDACJI

Cześć dziewczyny!:-D
Ale dzisiaj pustki na forum...:huh:

Mysza - wściekła byłam, że tak się stało... chwilę zostawiłam małego, a tu taki cyrk...:no: ale powiem szczerze, że Michasia naprawdę brzuszek bolał:hmm: i pewnie zrobiłby mi taką samą scenę. :dry:
Na szczęście wszystko jest już ok.:happy:

Gdzie Wy dziewczyny się podziewacie???!:confused::confused::confused:
Piszcie, co tam u Was? Jak samopoczucie?:confused::confused::confused:

Buziaki

cloe nie ma na forum, wiec pewnie wylądowała w szpitaliku z małą:-(
to juz trzecia forumka, która ma takie przykre doświadczenie:baffled: zastanawia mnie czy rzeczywiscie tak czesto dzieciaczki chorują czy tylko u nas na forum tak sie złożyło:szok::dry:
ja dzisiaj miałam wyjatkowo spokojny dzien, mała przespała kilkanascie godzin, bałam sie co bedzie z nocnym zasypianiem, ale jak widac ...juz lula:rofl2: miłej nocki:blink:

Witam
u nas ok dzieciaczki zdrowe i te małe i te duze tez
Bartus spi zaraz pewnie i tak obudzi sie na jedzonko potem wystawie go do ogrodu i bede kopała ogródek pod truskawki
Sadziłam w zeszłym roku ale teść mi je wszystkie zaorał i musze jeszcze raz sadzic dobrze ze sadzonki dostaje bo inaczej bym sie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
pogoda sliczna u nas wiec bedziemy dzis na dworku

pozdrawiam

Cześć dziewczyny!:-D
Ja jadę dzisiaj o 13:20 z Michasiem na USG bioderek. Zobaczymy, czy podwójne pieluszkowanie przyniosło oczekiwaną poprawę...:sorry2: oby tak było!:hmm::yes:
W środę jeszcze raz do okrutnego ortopedy...:dry: och...:unsure:

Dostałam @!!!:szok: Dajecie wiarę!?:wściekła/y: Jestem zaskoczona.:oo: Trzy dni temu wzięłam ostatnią tabletkę Cerazette, a dziś krwawienie!:no: Czyli zaczynam brać Novinette. Ostatnio krwawiłam niecały miesiąc temu...:baffled: hmm...:dry:

Hej dziewczyny!!Trochę mnie nie było bo mała Różyczka z aniołka zmieniła się na diabełka, ale już się przyzwyczaiłam hehehe....
1 kwietnia na tatusiowe urodziny zrobiła prezent!!- Swoją pierwszą przewrotke z brzuszka na plecy!!:-DPotem czaiłam się pół dnia żeby powtórzyła , bo na kamere trzeba było wrzucić!!Dopiero jak uwieczniłam to na kamerze to mi uwierzyli:no:
W czwartek byłyśmy u pediatry, Mały stworek waży już 4800g!!!:tak: Jutro idziemy dookulisty, bo oczko nie przestało ropiec :-( A ja w przyszły weekend ide na ślub, wesele 2 dnia bedzie trwać, więc kreacji trzeba nakupić razy 2!! A moja figurka tak się pozmieniała że straciłam zapał na zakupy....Ech..Pozatym jak sie siedziało tyle w domu zdala od ludzi teraz tak jakoś głiupio wyjśc....:baffled:

reklama
Witam dziewczyny!!
Troszke mnie nie było tzn byłam, czytałąm ale nie pisałąm. W telegraficznym skrócie:

1. Dzięki za życzenia :-) Oraz specjalne prześliczne uśmiechy :-
):-D
2. Miłek ma raczeej skazę białkową w weekend teściowa wyjawiła sekret że mój M też miał do roku :angry:Ale ja i tak od piątku na diecie - może dodatkowo pomoże zrzucić kilosy więc się nie załamuję choć kawka (inka) z mleczkiem mi się już marzy.NA szczęście buzie ma już w miarę ładną tylko pod światło widać że nei gładka jak pupcia niemowlaka.

3. Walczymy z ciemieniuchhą już jest lepiej ( długo nie mogła zacząć schodzić)ale nie mogę sie powstrzymać od zdrapywania odchodzącej skóry - czego MIłek nie znosi i robie to gdy śpi więc go budzę. Ale tak jak pisałam nie mogę się opanować. :no:

Ania_ajrajak po usg?? bo nie napisałaś wczoraj. A co do wyjścia relaksującego - u mnie troszku podobnie - tato jak poszłam do fryzjera właśnie wychodził z domu po mnie gdy wróciłam - nie zdążył :-) Z tym ze mój młody płakał za mamą :-) Ale nic mu nie było. Odrobina płaczu jeszcze nikomu nie zaszkodziła - wiecie przecież że czasami nam lepiej jak się wypłaczemy - wyrodna ze mnie matka :zawstydzona/y::-pA co do mnie to beksa straszna jestem byle duperelą się przejmuje i beczę - ale to nie była duperela więc efekt spotęgowany :-):-D

Myszko kochhanie jeszcze raz dzięki za uśmiechy - naprawde przecudne i pomysł rewelacja :-) Noa Miki - szkoda słów. No i chłop jak dąb :-)

Kropecko głowa do góry. Może małemu Olusiowu przejdzie najwyżej bedziesz karmiła butlą- no bo męczyć się nic nie jedząc nie będziesz. A może Olek ma na coś innego alergię skoro pojawiło mu się więcej zaognienia a już go odstawiłaś od piersi i dałaś pepti.??

apinagratuluję akrobatki :tak:Co do figury......no cóż bez komentarza.

cloetrzymam kciuki za Oliwkę.

Ania31 wpraszam się na soczyste truskawki :-):tak:

może wieczorkie popisze ciś więcej. Na razie nie mam czasu - szukamy elektryków, tynkarzy i instalatorów inszychh :-)

całuje wszystkie mamusie baaaaaardzo mocno a o dzieciaczkachh już nie wspomnę. :laugh2:

Do góry