Witam dziewczyny!!
Troszke mnie nie było tzn byłam, czytałąm ale nie pisałąm. W telegraficznym skrócie:
1. Dzięki za życzenia :-) Oraz specjalne prześliczne uśmiechy :-
)
2. Miłek ma raczeej skazę białkową w weekend teściowa wyjawiła sekret że mój M też miał do roku
Ale ja i tak od piątku na diecie - może dodatkowo pomoże zrzucić kilosy więc się nie załamuję choć kawka (inka) z mleczkiem mi się już marzy.NA szczęście buzie ma już w miarę ładną tylko pod światło widać że nei gładka jak pupcia niemowlaka.
3. Walczymy z ciemieniuchhą już jest lepiej ( długo nie mogła zacząć schodzić)ale nie mogę sie powstrzymać od zdrapywania odchodzącej skóry - czego MIłek nie znosi i robie to gdy śpi więc go budzę. Ale tak jak pisałam nie mogę się opanować.
Ania_ajrajak po usg?? bo nie napisałaś wczoraj. A co do wyjścia relaksującego - u mnie troszku podobnie - tato jak poszłam do fryzjera właśnie wychodził z domu po mnie gdy wróciłam - nie zdążył :-) Z tym ze mój młody płakał za mamą :-) Ale nic mu nie było. Odrobina płaczu jeszcze nikomu nie zaszkodziła - wiecie przecież że czasami nam lepiej jak się wypłaczemy - wyrodna ze mnie matka
A co do mnie to beksa straszna jestem byle duperelą się przejmuje i beczę - ale to nie była duperela więc efekt spotęgowany :-)
Myszko kochhanie jeszcze raz dzięki za uśmiechy - naprawde przecudne i pomysł rewelacja :-) Noa Miki - szkoda słów. No i chłop jak dąb :-)
Kropecko głowa do góry. Może małemu Olusiowu przejdzie najwyżej bedziesz karmiła butlą- no bo męczyć się nic nie jedząc nie będziesz. A może Olek ma na coś innego alergię skoro pojawiło mu się więcej zaognienia a już go odstawiłaś od piersi i dałaś pepti.??
apinagratuluję akrobatki
Co do figury......no cóż bez komentarza.
cloetrzymam kciuki za Oliwkę.
Ania31 wpraszam się na soczyste truskawki :-)
może wieczorkie popisze ciś więcej. Na razie nie mam czasu - szukamy elektryków, tynkarzy i instalatorów inszychh :-)
całuje wszystkie mamusie baaaaaardzo mocno a o dzieciaczkachh już nie wspomnę.