reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Odebrałam dziś wyniki badań laboratoryjnych i wszystko byłoby ok gdyby nie ilość białych krwinek- przekracza normę i mam przez to LETKĄ zchizę:-(. Zaczęłam grzebać i albo jakieś zapalenie to jest albo nowotwór. kurcze. Dopiero w poniedziałek mam gina. :-(

reklama
Bez przesady, da sie zniesc:tak:

dla mnie to był koszmar tym bardziej że wyszły mi nieprawidłowe wyniki i musiałam badanie powtarzać ze zwiększoną ilością glukozy. do tego miałam mega mdłości i taka szklaneczka i 10 łyżeczkami cukru na czczo nie była dla mnie przyjemna. 100 razy bardziej wolę zwykłe pobieranie krwi.

agawa, ale te krwinki w moczu ci wyszły?

dla mnie to był koszmar tym bardziej że wyszły mi nieprawidłowe wyniki i musiałam badanie powtarzać ze zwiększoną ilością glukozy. do tego miałam mega mdłości i taka szklaneczka i 10 łyżeczkami cukru na czczo nie była dla mnie przyjemna. 100 razy bardziej wolę zwykłe pobieranie krwi.
A dodawalas sok z cytryny? Jesli nie, to teraz radze dodac, bardzo poprawia smak:tak:

Majandra pewnie masz racje = Panikuję, ale i tak się boje na badanie trochę już zapóźno zobaczymy co powie gin.
Apropos glukozy 50g to jeszcze nic ale 75 g w 1 szklance to już przesada i cytryna (którą mi kazal gin wziąść)nie pomogła wiele. Szczerze, też wole być kłuta. Każda osoba przechhodzi to inaczej i nie można powiedzieć że jest to fajne alobo i nie. Trzeba to PRZEŻYĆ!!!

Agawa uwierz mi przy nowotworze miałabyś o wiele gorsze wyniki Twoje prawie że w normie. Ja musze przyznać że jakiekolwiek badanie przechodzę bez większych stresów i dobrze.:tak:

reklama
ja znowu pod koniec poprzedniej ciazy mialam w moczu bialko. po sprawdzeniu w necie wychodzilo mi ze duzo za duzo, ale jak poszlam do lekarza to powiedzial ze gdyby kazdy mial takie wyniki to byloby ok. uwierzylam mu, tydzien pozniej urodzilam dziecko z infekcja wewnatrzmaciczna :/ nie wiem czy to mialo jakis zwiazek ze soba, ale obawiam sie ze tak i ze lekarz mnie nadzwyczajniej w swiecie olal.

Do góry