U
reklama
przyszlirodzice
Matka Wariatka;]
Wiele radości, wszelkiej pomyślności, radosnych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa oraz zdrowia, pogody ducha, życzliwej i pełnej ciepła atmosfery przy świątecznym stole. Niech ten wielkanocny czas zwycięstwa nad śmiercią będzie okresem zadumy i refleksji nad życiem .
P
Paty36
Gość
MAGDALENA 27
Fanka BB :)
P
Paty36
Gość
Jak minął świaąteczny dzień?
My juz w domku, szczęsliwi, bo z bobaskiem w gościach to wiadomo jak bywa...niby Oleńka grzeczna była,ale jakaś zmęczona...Dziś u moich rodziców, jutro u tesciów i po świętach...
Ja zastanawiam się jaka będzie nocka, bo wiadomo podjadło się i to i owo...siłą rzeczy...czy Ola będzie wysypana od tych świątecznych smakołyków- zobaczymy jutro...
My juz w domku, szczęsliwi, bo z bobaskiem w gościach to wiadomo jak bywa...niby Oleńka grzeczna była,ale jakaś zmęczona...Dziś u moich rodziców, jutro u tesciów i po świętach...
Ja zastanawiam się jaka będzie nocka, bo wiadomo podjadło się i to i owo...siłą rzeczy...czy Ola będzie wysypana od tych świątecznych smakołyków- zobaczymy jutro...
Minesota
Fan(ka)
Dziewczyny prawie po świetach ale wszystkiego najlepszego :-)
Paty36 - mam to samo boje się nocy :-) ale mam nadzieje że Nam się uda
Młodego pradziadkowie i dziedkowie wymęczyli;-D więc teraz zmęczony spokojnie spi...
Zobaczymy co w nocy będzie:-)
A więc do poczytania jutro :-)
Śpiąca Ula
Paty36 - mam to samo boje się nocy :-) ale mam nadzieje że Nam się uda
Młodego pradziadkowie i dziedkowie wymęczyli;-D więc teraz zmęczony spokojnie spi...
Zobaczymy co w nocy będzie:-)
A więc do poczytania jutro :-)
Śpiąca Ula
reklama
Podziel się: