reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Mysz nie denerwuj co!!!!:wściekła/y:
Na nas przyjdzie czas!! - tak myślę.

A ja całą powtarzam całą noc nie spałam :-( Wiatr taki ze głowy zrywa, nie tylko w nocy ale i teraz. Duszno mi było, zgagę miałam itd. Ale gdzieś było napisane ze jak kobieta nie może zasnąć w nocy ( oczywiscie przed porodem) to znaczy ze organizm się przyzwyczaja do innego zegaru biologicznego i zeby ucył sie wykorzystywac w trakcie dnia małe drzemki wtedy kiedy np. dziecko śpi. Tylko ja się pytam kiedy poprasujemy, pomyjemy, obiad ugotujemy, pójdziemy na zakupy itd. ???? Kto w tym czasie będzie za nas spał. ???:confused:

:oo::oo::oo:U mnie nie ma takiej opcji żebym urodziła dopiero w marcu, mogę przenosic max.10 dni więc do 28 lutegu:oo::oo::oo: a wtedy bym nie pojechała na Wielkanoc do Polski:dry::dry::dry:

Mysz spałam do 12 w południe :-) Musiałam jakoś odespać!!

Magdalena a dlaczego nie mogłabys wtedy do Polski na wielkanoc jechać ??

Bo w tym roku Wielkanoc bardzo szybko i z taką małą dzidzią tyle km to strach, a jak urodzę w terminie to zawsze o te 2 tygodnie starszy by był:baffled::baffled:

A madziu nie samolotem?? bo jak nie to fakt ciężko mimo że to już prawie miesięczny dzidziol by był.

Dziewczyny zakładam wątek zdjęcia naszych dzidziusiów w dziale zamkniętym. Dlaczego w zamknietym?? Aby nikt niepowołany nie mógłby ich wykorzystać- wiecie różne zboczenia są na świecie. A poza tym bedziemy mogły obserwować różnicę jak rosną, jak się zmieniają nasze dzieci!!!

reklama
U mnie też w ogóle nie ma opcji pod tytułem marzec.
Nie przesadzajmy termin mam wedłu OM na 3 lutego, twerminy USG już minęły, więc chyba bez przesady, miesiąc nie przenoszę, żeby marzec wyszedł :-) chociaż popadam powoli w depresję i jestem bliska uwierzyć, że to możliwe,
dziewczyny, które już urodziły miały późniejesze terminy niż ja :-(

Do góry