reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Jeju, ale ten czas leci!! Dziewczyny gratuluję Wam bardzo, to już trzy lata miną odkąd jestem lutową mamuśką. Czy któraś ma termin na 27 lutego?
(Ja miałam z resztą na 20 marca, hihi)

KINIUSIA ja jak pierwszy test zrobiłam, też miałam jedna kreske... dopiero po 4 czy 5 dniach pojawiła sie druga...

Cześć dziewczyny!

Kinusia - tak bardzo mi przykro ... doskonale wiem, jak się czujesz ... Też czekałam i się boję ... Ściskam Cię mocno!
Zrób test za kilka dni, może RENIFER_24 ma racje. Bądź dzielna!
Naur - na forum "Luty 2008" jest wątek "Lista Lutowych mam", tam na pewno znajdziesz za jakiś czas ... termin 27 luty! ;)

Buziaczki

ej,kiniusia,dziewczyny mają rację. Po pierwsze, jedna kreska o niczym nie świadczy, do testów miejmy ograniczone zaufanie.. Jak nie ma @ to za kilka dni powtarzaj. Trzymam kciukasy dalej. Och..to czekanie jest faktycznie rozbrajające

kiniusia następnym razem będą dwie kreseczki :tak::tak:, nie zalamuj się i wracaj szybciutko do nas

Dobry wieczór laseczki,ja tylko na minutkę.
Chciałabym wam podziękować za cierpliwe trzymanie kciuków za mnie.
Jak w ciągu kilku dni nie nadejdzie @ to testuję jeszcze raz i być może się okaże,że nie na marne mi kibicowałyście;-).
Bardzo wam dziękuję za wsparcie i zapewniam,że nadal wierze i póki nie ma @ nie tracę nadziei:tak:.
Dobranoc:-D:-).

rób rób tescik :tak::tak::tak:;-) jeszcze raz;-)
nam tez nie wyszedł w dniu spodziewanej miesiaczki a za 3 dni były 2 piekne kreski a po 9 miesiacach z tych :-p kresaczek była 5 lutego 2007 Sarunia

reklama
Cześć dziewczyny! :happy2:
adzamx -
jak tam samopoczucie i brzuszek? Jakie masz objawy? :confused:
Mnie bolą cycusie i są bardzo nabrzmiałe, czasami zakują mnie jajniki np. podczas kichania, mdłości :baffled: mam za zwyczaj wieczorem, jak się kładę spać, ale jeszcze nie na tyle, by biec do toalety. Czasami brzuszek mnie pobolewa, ale rzadko i krótko. Mam straszne wahania nastrojów. :-( Acha ... no i ten apetyt ... :crazy: oby się unormowało ... :wink:
Buziaczki dziewczyny

Do góry