reklama
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Hej,
Dziękuję Wam za ciepłe słowa.
U mnie narazie wszystko dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie, byłam też na wizycie kontrolnej - mam 2 tyg. zwolnienia .
Co do wątku zamkniętego, to myślę jednak, że to dobry pomysł. Wiele przecież Mamuś z różnych miesięcy je ma i są zadowolone. Przynajmniej te dziewczyny, które narazie są u nas ja już troszeczkę poznałam i myślę, że wy chyba też. Nic się nie stanie jeżeli będziemy miały taki prywatny wątek. Możemy tam też wkleić jakieś nasze zdjęcia. Zawsze jak poznamy nasze buzie, to przyjemniej nam się będzie pisało. Co takiego będzie w 8 miesiącu, czego nie ma już teraz?
No chyba, że coś się wydarzy, ale oby nie działo się nic złego. Ja kiedy byłam jeszcze u Mam październikowych, to dostałam dostęp do wątków zamkniętych. Dziewczyny nie mają nic przeciwko temu, że mam go i teraz, choć mój Maluch będzie cztery miesiące młodszy. Ja dzięki temu widzę ich dzidziusie, trzymam mocno kciuki za wszystkie, choć niektórych nie zdążyłam poznać.
Dlaczego myślicie, że to nie będzie dobre?
Pozdrowionka
Dziękuję Wam za ciepłe słowa.
U mnie narazie wszystko dobrze i mam nadzieję, że tak zostanie, byłam też na wizycie kontrolnej - mam 2 tyg. zwolnienia .
Co do wątku zamkniętego, to myślę jednak, że to dobry pomysł. Wiele przecież Mamuś z różnych miesięcy je ma i są zadowolone. Przynajmniej te dziewczyny, które narazie są u nas ja już troszeczkę poznałam i myślę, że wy chyba też. Nic się nie stanie jeżeli będziemy miały taki prywatny wątek. Możemy tam też wkleić jakieś nasze zdjęcia. Zawsze jak poznamy nasze buzie, to przyjemniej nam się będzie pisało. Co takiego będzie w 8 miesiącu, czego nie ma już teraz?
No chyba, że coś się wydarzy, ale oby nie działo się nic złego. Ja kiedy byłam jeszcze u Mam październikowych, to dostałam dostęp do wątków zamkniętych. Dziewczyny nie mają nic przeciwko temu, że mam go i teraz, choć mój Maluch będzie cztery miesiące młodszy. Ja dzięki temu widzę ich dzidziusie, trzymam mocno kciuki za wszystkie, choć niektórych nie zdążyłam poznać.
Dlaczego myślicie, że to nie będzie dobre?
Pozdrowionka
Najka
30-tki , przyszłe mamusie; Mamylutowe'08
Witajcie! Pogoda jeszcze moją senność wzmaga, a nawet jakby lekkie mdłości się pojawiły, na zmianę z dużym apetytem.:-)
Kiniusia Ika_s dbajcie o Was i fasoleczki, musi być dobrze!!! Jesteśmy z Wami.
Anna aira znam Antilkę z 30tkowego wątku, bardzo fajna kobitka!
Co do wątku zamkniętego pomysł uważam za dobry i dziewczyny chyba też, ale Ika chodzi o to, żeby poczekać chwilę i nie włączać od razu osób, które napisały 3 posty, tylko gdy pobędą jakiś czas na wątku. Bo rzeczywiscie ktoś napiszę, że jest lutówką i to już wystarczy? Trzeba trochę zaufania nabrać, tak uważam.
Podwójne mamusie nieźle macie z tymi Waszymi pociechami!:-)
Dobrej nocki!
Kiniusia Ika_s dbajcie o Was i fasoleczki, musi być dobrze!!! Jesteśmy z Wami.
Anna aira znam Antilkę z 30tkowego wątku, bardzo fajna kobitka!
Co do wątku zamkniętego pomysł uważam za dobry i dziewczyny chyba też, ale Ika chodzi o to, żeby poczekać chwilę i nie włączać od razu osób, które napisały 3 posty, tylko gdy pobędą jakiś czas na wątku. Bo rzeczywiscie ktoś napiszę, że jest lutówką i to już wystarczy? Trzeba trochę zaufania nabrać, tak uważam.
Podwójne mamusie nieźle macie z tymi Waszymi pociechami!:-)
Dobrej nocki!
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
O rany dziewczyny ,ja myślałam,że będziecie za tym prywatnym wątkiem i napisałam już do moderatorki,kazała czekać cierpliwie na powstanie takiego wątku.Większość z Was jest za i cieszy mnie to.Na naszym wątku już wcześniej padło takie hasło o prywatnym-zamkniętym wątku i sądziłam,że to dobry pomysł.
Wydaje mi się,że fajnie by było jakby już teraz powstał taki dział.
Poznałybyśmy się lepiej i nie każdy by miał wgląd.
Ja osobiście nie chciałabym,żeby wszyscy wszystko wiedzieli.
Nie wiem co mam więcej powiedzieć:-(.
Krwawię dalej-luteinkę biorę.Denerwuję się,bo brzusio troszkę boli.
Teraz już się kładę lulu.
Do juterka.
Wydaje mi się,że fajnie by było jakby już teraz powstał taki dział.
Poznałybyśmy się lepiej i nie każdy by miał wgląd.
Ja osobiście nie chciałabym,żeby wszyscy wszystko wiedzieli.
Nie wiem co mam więcej powiedzieć:-(.
Krwawię dalej-luteinkę biorę.Denerwuję się,bo brzusio troszkę boli.
Teraz już się kładę lulu.
Do juterka.
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczyny ,zrozumiałam Was i już napisałam do Aletki z poprawkami.
Mam nadzieję,że nie jest za późno.
Nie gniewajcie się na mnie :-(.
Buziaki.
Mam nadzieję,że nie jest za późno.
Nie gniewajcie się na mnie :-(.
Buziaki.
L
lowiczanka78
Gość
Witajcie dziewczyny... myslę ze mogę dołączyć do lutówek moje dziecko ma przyjść na świat 14 lutego , ładny by mi prezent kruszynka zrobiła bo ja tez sie urodziłam w ten dzień.Jesteśmy z męzem od 9 lat małżeństwem i nie mamy jeszcze dzieci ale kto wie może tym razem nam się uda.
dawna cloe
Mamy lutowe'08
Cześc dziewczyny:-) Tak jak przypuszczałam Julcia zrobiła mi pobodke o szóstejTeraz popijam kawę i mam nadzieję że jakoś mi przeżyje ten dzień.:sickogoda znów beznadziejna ale podobno przyszły tydzień ma być lepszy. Oby bo siedzenie w domu na dłuższą metę nie jest fajne
Łowiczanka witaj.:-) Pisz często i dbaj o siebie Ja mam termin na 15 luty więc może urodzimy w tym samym czasie. Jeśli liczba w twoim niku to rok urodzenia to jesteśmy rówieśnicami;-)
Łowiczanka witaj.:-) Pisz często i dbaj o siebie Ja mam termin na 15 luty więc może urodzimy w tym samym czasie. Jeśli liczba w twoim niku to rok urodzenia to jesteśmy rówieśnicami;-)
Minesota
Fan(ka)
Hej :-) Pomysł z wątkiem zamkniętym wstępnie jest dobry. Podoba mi się możliwośc wklejania zdjęć :-) Ilka ma rację:-) Ale przyznaje się do winy ja pierwsz rzuciałam to hasło :-)
Aktualnie wstałam i myślałam że już 12 a tu 9 zadziwiające jak mi się czas poprzesuwał Idę dziś zakupić szersze spodnie bo te co mam się nagle zrobiły ciasne ;-)
A wy jak tam musicie iść już zmieniać garderobę
Aktualnie wstałam i myślałam że już 12 a tu 9 zadziwiające jak mi się czas poprzesuwał Idę dziś zakupić szersze spodnie bo te co mam się nagle zrobiły ciasne ;-)
A wy jak tam musicie iść już zmieniać garderobę
reklama
Minesota
Fan(ka)
kiniusia to wyszło ode mnie...
A ty masz sie nie denerwować i spokojnie się wyspać oi odpoczywać calutki tydzień :-) A jak poszukiwania lekarza??
Ania_Ajra znów mamy wizyty w podobnym terminie
Idziemy z M na usg 10
A i zakupiłam sobie Shape mama - fajna gazetka - choć moje ciążowe IQ jest średnie
Kropecka nie ma co czekać do 8 miesiąca ;-) czasem już teraz jest potrzebny ktoś kto to zrozumie, a ja czasem się 5 razy zastanowię co mam napisać bo przecież cały świat to czyta ;-D
Już tak mam ;-)
dawna cloe - fajna mała - a zdjęcie prześliczne - mały rozrabiaka
A ty masz sie nie denerwować i spokojnie się wyspać oi odpoczywać calutki tydzień :-) A jak poszukiwania lekarza??
Ania_Ajra znów mamy wizyty w podobnym terminie
Idziemy z M na usg 10
A i zakupiłam sobie Shape mama - fajna gazetka - choć moje ciążowe IQ jest średnie
Kropecka nie ma co czekać do 8 miesiąca ;-) czasem już teraz jest potrzebny ktoś kto to zrozumie, a ja czasem się 5 razy zastanowię co mam napisać bo przecież cały świat to czyta ;-D
Już tak mam ;-)
dawna cloe - fajna mała - a zdjęcie prześliczne - mały rozrabiaka
Podziel się: