reklama
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Hej, to znowu ja
No to jak już wstałam z tego łóżka, to od razu przykra niespodzianka-plamienie i ból brzucha. Zbieram się do szpitala na izbę przyjęć. Zobaczymy, czy mnie przyjmą. Mam nadzieję, że to tylko drobnostka. Teraz jestem szczególnie wszystkim przerażona.
No to jak już wstałam z tego łóżka, to od razu przykra niespodzianka-plamienie i ból brzucha. Zbieram się do szpitala na izbę przyjęć. Zobaczymy, czy mnie przyjmą. Mam nadzieję, że to tylko drobnostka. Teraz jestem szczególnie wszystkim przerażona.
Cześć dziewczyny!
10 lipca (wtorek) na 13:00 jestem umówiona na badania genetyczne (prenatalne nieinwazyjne) czyli szczegółowe USG:sick:. Zobaczymy... Trzymajcie kciuki!
aneta23 - witaj kochana! Też mam konflikt serologiczny. Moja grupa krwi to 0 Rh(-).
ANIU - powodzenia
A propos konfliktu - ja mam grupę AB Rh(-), a M A Rh(+).......i w szpitalu po porodzie ciągle marudzilam że mają badać bo konflikt, immunoglobiny itd I okazało sie ze moj synek ma grupę A Rh(-) - niezła mieszanka, w każdym razie konflikt nie zaistniał i nie trzeba bylo podawac immunoglobin :-)
Ika_s
Maruda Mamy lutowe'08
Zatem wróciłam ze szpitala. Ile się tam wyczekałam i nadenerwowałam, to szkoda opowiadać. Ale zrobili mi USG. Zobaczyłam swojego dzidziusia. Ma 0,5 cm i najważniejsze to to, że bije mu serduszko. Krusia ma 6t,1d. wg badania. Odebrałam też wyniki badań. Wszystko mieści się w podanych normach (wyjątek ph moczu - jakieś bardziej ponad normę), ale i tak muszę udać się dzisiaj do lekarza po zwolnienie. Na izbie przyjęć powiedzieli mi, że mam dużo leżeć i zwiększyć duphaston do 4Xdziennie. O chodzeniu do pracy nie ma narazie mowy.
Niestety lekarz nie wie dlaczego to plamienie.
Niestety lekarz nie wie dlaczego to plamienie.
Witam wszystkie przyszłe Mamusie!!!:-) jestem tu nowa Mam na imie Karolina)) jestem w 10 tygodniu ciąży termin porodu mam na 4 lutego 2008 roku Więc do was dołanczam :-):-):-)
reklama
kiniusia
Mamusia Bartusia :)))
Dziewczyny ,ja nadal krwawię.Niewiele,bo niewiele,ale jednak...:-(
Co prawda,lekarz powiedział,że wszystko jest ok,ale mam dziwne myśli....:-(
Oby wszystko było dobrze:sick::sick::sick::-(.
Pozdrawiam Was dziewczyny.
lka_s ,trzymam kciuki za Nas obydwie.
Wszystko będzie dobrze.
Co prawda,lekarz powiedział,że wszystko jest ok,ale mam dziwne myśli....:-(
Oby wszystko było dobrze:sick::sick::sick::-(.
Pozdrawiam Was dziewczyny.
lka_s ,trzymam kciuki za Nas obydwie.
Wszystko będzie dobrze.
Podziel się: