reklama
Minesota
Fan(ka)
Melduje że jej nie mam :-) po obciążeniu glukozą wynik śliczny:-)
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Witam Was serdecznie.
Trochę późno dołączyłam, bo mam termin na 3 luty 2008r. , ale jak to mówią lepiej późno niż wcale :-)
Zakończyłam już 38 tydzień ciąży i właściwie chciałabym już urodzić, no ale niestety objawów u siebie nie zauważam,
wizytę u gina mam dopiero 29 stycznia i wtedy się dowiem czegoś nowego.
Tymczasem czas uływa mi na jęczeniu z powodu bólu kręgosłupa i na wielkim zniecierpliwieniu.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Trochę późno dołączyłam, bo mam termin na 3 luty 2008r. , ale jak to mówią lepiej późno niż wcale :-)
Zakończyłam już 38 tydzień ciąży i właściwie chciałabym już urodzić, no ale niestety objawów u siebie nie zauważam,
wizytę u gina mam dopiero 29 stycznia i wtedy się dowiem czegoś nowego.
Tymczasem czas uływa mi na jęczeniu z powodu bólu kręgosłupa i na wielkim zniecierpliwieniu.
Pozdrawiam Was wszystkie.
Minesota
Fan(ka)
Witaj Kwaituszku - ja nawet nie spodziewam się jeszcze objawów :-) termin mam na 27
kwiatuszek.pregnet
Luty 2008 i Kwiecień2010
Ja się nie mogę już doczekać porodu.
Wyprawka dla Hani przygotowana, cały czas oglądam jej ciuszki, chcę ją mieć przy sobie tak bardzo, że nawet nei myślę o bólu, jaki mnie czeka.
Zgadzam się z zasłyszaną gdzieś opinią, że ostatnie tygodnie porodu wloką się, jakby trwały latami
Wyprawka dla Hani przygotowana, cały czas oglądam jej ciuszki, chcę ją mieć przy sobie tak bardzo, że nawet nei myślę o bólu, jaki mnie czeka.
Zgadzam się z zasłyszaną gdzieś opinią, że ostatnie tygodnie porodu wloką się, jakby trwały latami
Paulineczka_
mamy lutowe '08
Witam kwiatuszek pregnet- ja rowniez dzis dolaczylam wiec ciesze sie tym bardziej- nie bede sama w tak doswiadczonym gronie.
Kropecka powiedz mi w jaki sposob dokonujesz sama pomiaru cukru ?? Masz jakas specjalna machine??
Kropecka powiedz mi w jaki sposob dokonujesz sama pomiaru cukru ?? Masz jakas specjalna machine??
reklama
Podziel się: