reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ja juz po pracy. macie racje nie dam rady pracowac jeszcze miesiac. bola mnie plecy jak siedze dluzej niz 30 minut. atmosfera w pracy tez nie za fajna. postaram sie od nastepnego tygodnia isc na L4 juz do konca. w sumie to jedna z niewielu okazji w zyciu ze mozna sobie tak odpoczac od pracy.

reklama
Cześć Dziewczynki :)
Myyszaaa Ty akrobatko... uważaj na siebie. Dobrze, że nic się Wam nie stało poważnego... jak następne dziecko chcesz urodzić na jesieni to z wielkim brzuchem będziesz chodziła w największe upały... chyba nie ma idealnych terminów ;)
anna_ajra mam nadzieję, że z tą grupą krwi nie będzie aż tak źle... przecież teraz często zdarzają się takie przypadki, po porodzie podają zastrzyk i jest oki, mam nadzieję, ze i w Twoim przypadku będzie dobrze :) A ten komplecik - śliczny - takie cieplutkie kolorki, niunio będzie wyglądał jak słoneczko - cudo :)
Ika_s podobno mama czuje co nosi pod seruszkiem :) ja od poczatku wiedziała, ze będę miała synka :) także u Ciebie na bank dziewiunia!!!
A mój słodziutki Bąbelek chyba nadal leży sobie wygodnie - ale tylko dla niego...
Pozdrawiam!!!
Jeszcze coś na poprawę humoru dla przyszłych mam:
Wrzuta.pl - Arka Noego - Ja Jestem

Anna_ajra - u mnie jest -> AB rh+ :-) w sumie ją poznałam na pierwszym badaniu krwi :-D
Żabulina - hihihihihi akrobatka - spodobało mi się - ja podejrzewam że mi się musiał instynkt włączyć - stąd udało mi się tak upaść by nie na brzuch :-)
Kropecka - spoko wiem o czym piszesz - mi też coraz trudniej - a mam młodszą ciąże o jakieś 4 tygodnie i mniejszy brzuszek :-) ale te kilogramy robią swoje i pogoda jest taka smutna że rano się nie chce wstawać...
Ika_s - żadnych długich spacerów - i moje dziecko też lubi dentystę :-D ostatnim razem dzięki niej poruszyłam się na fotelu w dość niefortunnym momencie:-D dobrze że moja dentystka ma refleks :-D
Pozdrawiam - i mogę napisać że już coraz mniej widać po mojej buźce :-D i włosami zakryłam - to mnie nikt nie pyta co mi się stało :-D

Witam Was dziewczeta!
nie siedze dosc czesto ale zagladam do Was wtedy kiedy moge - sporo napisalyscie :-) heh. niestety nie mam dostepu do komputera bo od szwagierki maz siedzi non stop dlatego ja tez nie moge - korzystam wtedy kiedy jego nie ma :dry: no a tak to lipa... :-(
anna_ajra - zaraz zdawaj relacje z wynikow :tak:
myyszaaa - Ty to kobitko uwazaj na siebie nie narob sobie wiecej siniakow no i szkod oczywiscie :tak::-D bo wpadne do Ciebie i bede Cie nadzorowac :-p
kropecka - wrzuc na luz jak nie mozesz to sie nie przemeczaj wazne jest teraz zdrowie Twoje i malenstwa :tak:
ika_s - ja z mezem tez juz kupujemy coraz to czesciej ubranka i takie rozne pierdolki :-) spodobalo nam sie to :tak::cool2:
przesle Wam mamusie jeszcze pare zdjec ktore pokaza jak mamusia sie bawila :sorry2::szok::laugh2::cool2:

ImageShack - Hosting :: mg5564gz8.jpg
http://img530.imageshack.us/my.php?image=mg5571kp3.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5570ju0.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5206vc8.jpg
no i pozdrawiam Was w te zimne popoludnie - ja wybieram sie na zakupy :blink: moze kupimy znow cos ciekawego :-D buziolki dla WSZYSTKICH!!!

Wróciłam zakupy zrobione i pełno owoców teraz bede konsumować:-D:-D:-Dna nastepne kg.
anna_ajra
ja mam B rh+ mazO rh+ takze nie mamy konfliktu a moje dzieci na razie obecne maja grupe krwi po M
Troszke po spacerku ok no i zastrzyk gotóweczki ok.
Kupiłam chłopcom butki na zime zadowoleni to najważniejsze a teraz ide polezeć i odpoczywac po obiadku
pozdrawiam i do jutra papa:-)

Witam!
ja juz po zakupach w sumie to nic ciekawego nie kupilam no jedynie wedzona rybke (makrela) mniam juz nie moge sie doczekac kiedy ja skonsumuje :-D ale teraz bede miala dla Was wiecej czasu bo szwagierka z mezem wyjezdzaja beda w niedziele tak wiec posiedze tutaj czesciej :-)

pozdrawiam

Hej dziewczyny :-) Cały dzień mnie nie było a tu tyle do czytania:shocked2: Fajnie:tak:o ile przyjemniej jak coś się dzieje.:tak:
dziś byłam na glukozie Oj ale to świństwo Jutro odbieram wyniki . Zakładam ze wszystko w porządku
Myszaa o rany:szok: dobrze że tylko na siniakach sie skończyło:shocked2: i dobrze zę długie włosy masz dzieki temu nikt twojego M nie bedzie czepiać;-)
Anna ajra komplet śliczny Teściowa zdolna Pewniejeszcze niejeden komplecik zrobi i dobrze w taakim cudeńku i moje mogłabym ubrać:tak:
Kropecka jeśli uważasz że na zwpolnieniu będzie lepiej to nawet sie nie zastanawiaj. Po co się męczyć;-)
Ania 31 oj prszypływ gotówki i mnie by sie przydał. Szkoda że mnie nie chcą nigdzie zakwalifikować

Co was tak wymiotło? - znów ja ostatnia:-)
Myyszaa jak po wizycie?? Ja tylko się melduję jutro ważny dzień przeprawa z wykonawcą- chce nas orżnąć na 20 tys pln. Trzymajcie kciuki. Całuję wszystkie mocno!!!!

Hej - czułam się lepiej :-) więc jak zawsze hihihihihi nie poszłam :-D siniaki z twarzy zeszły bądź też się nie pokazały - i mam tylko zadrapania :-)
Hmm ciekawe czy ja też będę musiała tą glukozę pić - w sumie pewnie się dowiem już 15. listopada:-)
Bo dopiero wtedy mam wizytę :-)

Pozdrawiam - i dziewczyny jedziecie gdzieś dalej autkami??

Pozdrawiam Myyszaaa

reklama
Cześć Dziewczyny,

rety, tyle napisałyście, że nie nadążam z czytaniem:-) Ja leżę, a przez ostatnie dwa dni byłam odcięta od świata, bo mój mąż bawił się w instalatora tunera do satelity i zrobił zwarcie:sorry: Sieci nie było w całym budynku i już się bałam, że sąsiedzi nas zliczują. Ostatnio zauważyłam, ze spece, którzy kładli instalacje wszelkiego typu mieli fantazję. Przejechałam czujnikiem po ścianach i zamiast zwykłych kątów prostych, których normalny człowiek mógłby się spodziewać znalazłam prawdziwe fale Dunaju:-) Przy leżeniu czuję się lepiej, przy chodzeniu twardnieje mi brzuszek.

myyszaaa, ale mnie nastraszyłaś!! Uważaj na siebie, kobieto, i przede wszystkim na Dzidziusia.

Całuski dla wszystkich. Mam nadzieje, że sieć znowu nie padnie, bo robią mi się potem straszne zaległości

Do góry