reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

ja juz po pracy. macie racje nie dam rady pracowac jeszcze miesiac. bola mnie plecy jak siedze dluzej niz 30 minut. atmosfera w pracy tez nie za fajna. postaram sie od nastepnego tygodnia isc na L4 juz do konca. w sumie to jedna z niewielu okazji w zyciu ze mozna sobie tak odpoczac od pracy.

reklama
Cześć Dziewczynki :)
Myyszaaa Ty akrobatko... uważaj na siebie. Dobrze, że nic się Wam nie stało poważnego... jak następne dziecko chcesz urodzić na jesieni to z wielkim brzuchem będziesz chodziła w największe upały... chyba nie ma idealnych terminów ;)
anna_ajra mam nadzieję, że z tą grupą krwi nie będzie aż tak źle... przecież teraz często zdarzają się takie przypadki, po porodzie podają zastrzyk i jest oki, mam nadzieję, ze i w Twoim przypadku będzie dobrze :) A ten komplecik - śliczny - takie cieplutkie kolorki, niunio będzie wyglądał jak słoneczko - cudo :)
Ika_s podobno mama czuje co nosi pod seruszkiem :) ja od poczatku wiedziała, ze będę miała synka :) także u Ciebie na bank dziewiunia!!!
A mój słodziutki Bąbelek chyba nadal leży sobie wygodnie - ale tylko dla niego...
Pozdrawiam!!!
Jeszcze coś na poprawę humoru dla przyszłych mam:
Wrzuta.pl - Arka Noego - Ja Jestem

Anna_ajra - u mnie jest -> AB rh+ :-) w sumie ją poznałam na pierwszym badaniu krwi :-D
Żabulina - hihihihihi akrobatka - spodobało mi się - ja podejrzewam że mi się musiał instynkt włączyć - stąd udało mi się tak upaść by nie na brzuch :-)
Kropecka - spoko wiem o czym piszesz - mi też coraz trudniej - a mam młodszą ciąże o jakieś 4 tygodnie i mniejszy brzuszek :-) ale te kilogramy robią swoje i pogoda jest taka smutna że rano się nie chce wstawać...
Ika_s - żadnych długich spacerów - i moje dziecko też lubi dentystę :-D ostatnim razem dzięki niej poruszyłam się na fotelu w dość niefortunnym momencie:-D dobrze że moja dentystka ma refleks :-D
Pozdrawiam - i mogę napisać że już coraz mniej widać po mojej buźce :-D i włosami zakryłam - to mnie nikt nie pyta co mi się stało :-D

Witam Was dziewczeta!
nie siedze dosc czesto ale zagladam do Was wtedy kiedy moge - sporo napisalyscie :-) heh. niestety nie mam dostepu do komputera bo od szwagierki maz siedzi non stop dlatego ja tez nie moge - korzystam wtedy kiedy jego nie ma :dry: no a tak to lipa... :-(
anna_ajra - zaraz zdawaj relacje z wynikow :tak:
myyszaaa - Ty to kobitko uwazaj na siebie nie narob sobie wiecej siniakow no i szkod oczywiscie :tak::-D bo wpadne do Ciebie i bede Cie nadzorowac :-p
kropecka - wrzuc na luz jak nie mozesz to sie nie przemeczaj wazne jest teraz zdrowie Twoje i malenstwa :tak:
ika_s - ja z mezem tez juz kupujemy coraz to czesciej ubranka i takie rozne pierdolki :-) spodobalo nam sie to :tak::cool2:
przesle Wam mamusie jeszcze pare zdjec ktore pokaza jak mamusia sie bawila :sorry2::szok::laugh2::cool2:

ImageShack - Hosting :: mg5564gz8.jpg
http://img530.imageshack.us/my.php?image=mg5571kp3.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5570ju0.jpg
ImageShack - Hosting :: mg5206vc8.jpg
no i pozdrawiam Was w te zimne popoludnie - ja wybieram sie na zakupy :blink: moze kupimy znow cos ciekawego :-D buziolki dla WSZYSTKICH!!!

Wróciłam zakupy zrobione i pełno owoców teraz bede konsumować:-D:-D:-Dna nastepne kg.
anna_ajra
ja mam B rh+ mazO rh+ takze nie mamy konfliktu a moje dzieci na razie obecne maja grupe krwi po M
Troszke po spacerku ok no i zastrzyk gotóweczki ok.
Kupiłam chłopcom butki na zime zadowoleni to najważniejsze a teraz ide polezeć i odpoczywac po obiadku
pozdrawiam i do jutra papa:-)

Witam!
ja juz po zakupach w sumie to nic ciekawego nie kupilam no jedynie wedzona rybke (makrela) mniam juz nie moge sie doczekac kiedy ja skonsumuje :-D ale teraz bede miala dla Was wiecej czasu bo szwagierka z mezem wyjezdzaja beda w niedziele tak wiec posiedze tutaj czesciej :-)

pozdrawiam

Hej dziewczyny :-) Cały dzień mnie nie było a tu tyle do czytania:shocked2: Fajnie:tak:o ile przyjemniej jak coś się dzieje.:tak:
dziś byłam na glukozie Oj ale to świństwo Jutro odbieram wyniki . Zakładam ze wszystko w porządku
Myszaa o rany:szok: dobrze że tylko na siniakach sie skończyło:shocked2: i dobrze zę długie włosy masz dzieki temu nikt twojego M nie bedzie czepiać;-)
Anna ajra komplet śliczny Teściowa zdolna Pewniejeszcze niejeden komplecik zrobi i dobrze w taakim cudeńku i moje mogłabym ubrać:tak:
Kropecka jeśli uważasz że na zwpolnieniu będzie lepiej to nawet sie nie zastanawiaj. Po co się męczyć;-)
Ania 31 oj prszypływ gotówki i mnie by sie przydał. Szkoda że mnie nie chcą nigdzie zakwalifikować

Co was tak wymiotło? - znów ja ostatnia:-)
Myyszaa jak po wizycie?? Ja tylko się melduję jutro ważny dzień przeprawa z wykonawcą- chce nas orżnąć na 20 tys pln. Trzymajcie kciuki. Całuję wszystkie mocno!!!!

Hej - czułam się lepiej :-) więc jak zawsze hihihihihi nie poszłam :-D siniaki z twarzy zeszły bądź też się nie pokazały - i mam tylko zadrapania :-)
Hmm ciekawe czy ja też będę musiała tą glukozę pić - w sumie pewnie się dowiem już 15. listopada:-)
Bo dopiero wtedy mam wizytę :-)

Pozdrawiam - i dziewczyny jedziecie gdzieś dalej autkami??

Pozdrawiam Myyszaaa

reklama
Cześć Dziewczyny,

rety, tyle napisałyście, że nie nadążam z czytaniem:-) Ja leżę, a przez ostatnie dwa dni byłam odcięta od świata, bo mój mąż bawił się w instalatora tunera do satelity i zrobił zwarcie:sorry: Sieci nie było w całym budynku i już się bałam, że sąsiedzi nas zliczują. Ostatnio zauważyłam, ze spece, którzy kładli instalacje wszelkiego typu mieli fantazję. Przejechałam czujnikiem po ścianach i zamiast zwykłych kątów prostych, których normalny człowiek mógłby się spodziewać znalazłam prawdziwe fale Dunaju:-) Przy leżeniu czuję się lepiej, przy chodzeniu twardnieje mi brzuszek.

myyszaaa, ale mnie nastraszyłaś!! Uważaj na siebie, kobieto, i przede wszystkim na Dzidziusia.

Całuski dla wszystkich. Mam nadzieje, że sieć znowu nie padnie, bo robią mi się potem straszne zaległości

Do góry