reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Witam wszystkie Lutóweczki. Jestem po raz pierwszy na tym forum i trochę mam tremę:) Mam nadzieję, że mogę razem z Wami poczekać na moje pierwsze Maleństwo:)

reklama
Witam Was wieczorkiem !
Wlasnie niedawno wrocilismy bo trzebabylo jeszcze ostatnie sprawy pozalatwiac... :dry: ale juz jestesmy w domku :-) wlasnie niedawno zrobilam mojemu kolacyjke i ja sama tez cos przekasilam tak wiec jestesmy z synusiem najedzeni ale wpadlam zobaczyc co tam piszecie :-D
aggy, midey - witajcie! fajnie ze jestescie :happy:
Ania31 - mmmmm narobilas mi smaka na drozdzowke sama tez bym zjadla :laugh2: ja tez mam nadzieje ze zmieszcze sie jeszcze do czegos zimowego bo w domku nie mam zamairu siedziec :-D
Najka - daj zaraz znac co i jak :blink: ale nie martw sie rozwarciem to bylo troche czasu temu :-) wiec juz moze to nie dopada :-p
Myyszaaa - my to sie zgraly bo ja tez dzis nie mam sil ale jak juz weszlam to cosik napisze :cool2:

pozdrawiam Was i milej nocki zycze bo ja to juz ide sie pluskac i spac :-):cool2::laugh2:

Witam Was serdecznie.Tak długo sie juz znacie,mam wrażenie ze nie bede do was pasować.Mało pisałam o sobie,ale czytam wasze posty codziennie i zastanawiam sie czy pisać o sobie czy nie.Ja jestem na zwolnieniu prawie od początku ciąży.Najpierw bo musiałam,a później dlatego ze powiedzieli mi w pracy ze lepiej bedzie jak bede w domu,bedzie to bezpieczniejsze dla mojej dzidzi.I tak sobie siedze.Chociaż czasami mam tego naprawde dosyć,bo ile można nic nie robić:-).Mieszkam we Wrocławiu,może ktoraś z was też?Pozdrawiam goraca:-):-)

Witajcie!!!
aggy, midey Witajcie wśród lutóweczek :-) Dobrze, że jest nas więcej. :tak:
mika12 ty lepiej nie czaruj tylko pisz, udzielaj się a nie skradaj. Pisz nawet jeśli myślisz że cie nie zaakceptujemy bo to nie prawda. Wszyscy sa mile widziani (nawet tatusiowie w ciązy) w końcu lutówką 2008 jest się tylko raz - to po pierwsze a po drugie kazdy kiedyś zaczynał a po trzecie to im nas więcej tym więcej info i lepiej się gada. Wszystkie nowe babki i te które się ukrywaja ujawniać się i pisać!!! No to Wam nagadałam.
Ania31 tak mi przykro zpowodu taty i szczerze nie wiem nawet co napisać.buziaczki - trzymajcie się
ania_ajra proszę nie krakać z pogodą będzie śliczne słoneczko aż do porodu naszego w lutym, później jakieś 3-4 tyg deszczu co by nam nie było przykro że na zewnątrz nie wychodzimy a potem wiosna :-).:-D:tak::laugh2:
Coś nie mam weny dzisiaj tak ze życzę Wam wszystkim miłej nocki choć pewnie przed 23 i tak sprawdzę kto co jeszczę nabazgrał. papa

Witam serdecznie nowe mamusie:-). Piszcie duzo , bedzie co czytac, czym nas tu wiecej tym wiecej pisania i czytania.

ania 31 , przykro mi z powodu twojego ojca. Trzymaj sie cieplo.:tak:

Najka daj znac po wizycie czy ci przepisal jakies leki i jak masz postepowac:-)

Pozdrawiam was wszystkie :-D

Mika 12 pisz pisz i jeszcze raz pisz :tak:
Aggy Midney tylko nie brać pzykładu z koleżanki i nie zapomnijcie skrobnąć coś tutaj od czasu do czasu;-)
Ja dziś jestem wykończona Julka dopiero co usnęla :sick: a ja wkońcu zalogowałam sie w nasza-klasa.pl :tak:Musze przyznać że fajna sprawa :tak:Jeszcze tylko rzucę okiem co i jak i juz bedę szukać inf o dawnych znajmomych z ogólniaka:tak:

reklama
Witam z rana
dzieki dziewczyny za ciepłe słowa:tak:
Aggy, Midney witajcie :tak:piszcie duzo i czesto
Patrysia ja też nie chce siedzieć ale juz w nic sie nie mieszcze ;-)musze wybrac sie na zakupy i kupić cos sobie najgorzej to ciekawe jak z kurtka zimawą bedzie:confused:czy sie zapnę jeśli nie to gruby sweter i bede tak chodziła:tak:
Dobrze że pogoda nas rozpieszcza i jest ciepełko :tak::-D

Pozdrawiam Was wszystkie

Do góry