reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

No tak nie było mnie wczoraj byłam na wynikach ale to dopiero w piątek Wam napisze co i jak
Wczoraj byłam u rodziców przy okazji siostra była zdziwiona ze brzusio tak mi szybko rosnie:szok:zrobiła dokładnie takie oczy jak mnie zobaczyła
Z moim tata nie dobrze myślałam ze jak zobaczy Kubusia jakos bedzie miał siłe ale tylko na chwile złapał wiatru a potem wszysto zaczęło sie walić jak odjeżdzałam pojechali z mama do szpitala jest w domku ale jak bedzie źle ma na dzis do szpitala. Widzę ze go to juz wykańcza i nie ma siły na dalszą walke mam cicha nadzieje ze nie skonczy sie to ...i zdarzy poznać swoje najmłodze wnuczątko.
Przepraszam ale sie wygadałam przynajmniej

reklama
anna_ajra- decyzja zapadła: będzie MARIA BERENIKA, choć po cichu jeszcze mam nadzieję, że mój mąż da się przekonać, żeby było odwrotnie.

Ania31 - bardzo mi przykro...:sad: Mam nadzieję, że wszystko się fortunie ułoży!
Ika_s - nie znam nikogo, kto nazywał by się Berenika. Ale przynajmniej jak zawołasz swoją córcie np. w sklepie, to tylko ona się odwróci.:wink: Z resztą Maria też ładne.
Nasz synuś będzie miał Michał Adam lub ewentualnie, gdyby okazało się że ma być córcia, to Martynka Anna.

Witam !
Ika_s - pierwszy raz slysze o istnieniu takiego imienia :-) ale fajne mnie sie podoba :tak:
Ania31 - oby wszystko poszlo w jak najlepszym porzadku - bedzie dobrze ;-):blink:
lileczka - nie dziekuje, a to juz tuz tuz :-D
dawna_cloe - ale przynajmniej co czytac macie :laugh2: dzis juz tak chyba nie bedzie musimy z moim zalatwiac pare rzeczy przed weselem jeszcze i specjalnie idzie do lekarza po chorobowe :cool2::happy:
agawa1 - widzisz jak Ty decyzje szybko podejmujesz :-D jak bedziesz po wizycie to zaraz gadaj jak bylo... :laugh2: ale nie martw sie 7:45 to jeszcze dobra godzina :-)
Najka - nie martw sie teraz mi sie przypomnialo ze moja mama w 4 miesiacu ciazy juz miala rozwarcie na 10 cm - tak wiec polezala sobie do konca ciazy w szpitalu :tak: bedzie dobrze :happy:

Hej dziwczyny :-)Ależ dzis piękna pogoda na dworze. Jak nie jesień normalnie;-)
Julka właśnie zasnęła Nie dam jej spac dłużej jak godzinę bo potem będę miała urwanie głowy wieczorem a lubie wieczory mieć dla siebie:tak:
Ika s Maria Berenika to ładne połączenie imion zresztą Berenika Maria brzmi równie fajnie.Nie znam żadnej Bereniki ale treż nie znam żadnej Igi a widze że dużo dziewczyn na forum chce tak właśnie dać na imię swojej córci
Agigagi witaj :-)Zakładam że jesteś nostępną lutówką. Napisz coś o sobie:tak:
Ania 31 przykro z powodu taty :-( Z opisu wnioskujęże to nowotwór. Moja mam również zmarła na tą chorobę Oby w waszym przypadku skończyło sie lepiej:-(

Witajcie!
Dzięki za pocieszenie. Dziś już jestem spokojniejsza i czekam na wizytę u mojego gina w czwartek. Jak trzeba to pewnie, będe leżeć, nawet i w szpitalu. Ale mam nadzieję, ze może obejdzie sie bez tego.
Dziś miałam badanie kardiologiczne i OK, ale za 2 miesiące kontrola.
Ania31 przykro mi z powodu Twojego Taty, dużo siły dla Was, a szczególnie dla Taty!
Ika_s i Anna ajra widzę, ze macie juz ustalone imionka! Ładne. A ja znałam 2 Bereniki na studiach, fajne dziewczyny zresztą!:)
Patrysia 10 cm rozwarcia!:szok: Staram się nie martwić, ale wiecie trudne jest to, gdy wiąże sie z dzidzią. Ale lepiej jest:)
Cloe pogoda piękna!:)))
Agawa no, dobrze, ze się zapisałaś w końcu na to usg, teraz oczekiwanie na relację!:)
Miłej reszty dnia!

cloe tak rak krtani w zeszłym roku jedna strona w kwietniu tego roku druga a teraz podejrzewamy płuca. Tato bardzo szybko stracił chęć walki z jednej strony nie dziwię mu sie wiem ze go to boli ale z drugiej mam dla kogo zyc ma wnuki, które bardzo kocha i które kochaja jego. Chociaż ostatnio zauwazyłam ze Kuba boi sie go mówi ze przyjechał do dziadziusia ale boi sie.
patrysia, anna_ajra, myyszaaa, najka dzieki za miłe słowa musi byc dobrze:-)

Objadam sie drożdzówką która upiekłam do południa w sobote poszły mi dwie i dziś juz jednej nie ma:-)moje dzieci to maja spust:tak:;-)
Musiałam sie połozyc po południu i zregenerowac siły jakoś ostatnio brak ich czuje sie taka wielka i ciężka:-)a gdzie tu dalej. Mam problem z rzeczami jakoś do tej pory było ok ale za szybko brzusio rośnie i nie nadążam mam nadzieje ze kurtka zimowa bedzie ok:-)
Pozdrawiam Was

czesc dziewczyny:) ja też jestem lutówką 2008:) piszę teraz bo dopiero odkryłam forum:) przewidywany termin porodu: 6 lutego, płeć: syn, imię: Dawid:) tyle o nas, trzymajcie się do poczytania:)

reklama
Cześć dziewczyny!:happy2:
Owszem, pogoda wspaniała!:-D Ale to już ostatnie ciepłe i słoneczne dni...

Myyszaaa - :wink:
Najka - cieszę się, że badanie kardiologiczne wyszło dobrze!:happy: Trzymaj się cieplutko!
Ania31 - ja też rosnę, jak na drożdżach...:sorry:
midey - WITAJ!

Buziaki

Do góry