reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dobry wieczór. Dzis jestem wykończona choć szczególnych powodów do zmęczenia nie mam.Pogoda była przepiękna więc pralka chodził atrzy razy Trzeba było korzystać ze słońca bo potem to może być różnie.
Agawa fajny ten twój chłoczyk Niezły przystojniak :tak:I jak sie zmenił:blink: Patrząc na zdjęcie z suwaczka to wręcz nie do poznania
Ania 31 oby wszystko z synkiem było ok Uważaj też na siebie by z małego na ciebie nie przeszło:no:
Ika s jak tam wpracy?
Uciekam do łóżka dobraj nocy pa pa

reklama
Hej
A więc zacznę standardowo :-) mam kolejny słoneczny dzień :-) ja już powoli zaczynam kichać - ale mam nadzieje że mnie to przeziębienie nie weźmie :-) Dziewczyny nie macie wrażenia że ten wrzesień szybko minął? bo ja pamiętam 3 wrześnie a potem to już wczorajszy poniedziałek :rofl2:

Agawa - chłopak nie podobny do siebie :-D Powodzenia z oknami i drzwiami :-)

Cloe - zmęczona - a te trzy prania to się pewnie same powiesiły, prawda

Pozdrawiam Ula

Dawna cloe własnie przeziebienie juz przeszło na mnie pije herbatki malinowe mam katar i boli mnie głowa z synusiem nic lepiej mam wrazenie ze jeszcze gorzej kaszel nic nie znika a nocki to koszmar:-:)-(
Pozdrawiam Was wszystkie

Hej dziewczyny. Dzis mam wizytę u gina oczywiście u przystojnego Araba:-p Moja jest obecnie na szkoleniu :blink::sorry::crazy:Juz nie wiem co o tym myśleć Dzięki bogu mam zastępstwo. Do lekarza jadę sama samochodem z Julką :szok: mam pietra choć nie powinnam się bać . Po drodze mijam rondo , obwodnica do skryżowania gdzie są światła a potem to już duży parking gdzie nie ma mocnych by źle zaparkować Mimo to się boję ale trzeba się przełamać:confused2:
Ania 31 może lepiej iść z małym do lekarza skoro domowe sposoby nie pomagają przy okazji tobie też coś przepisze .W naszym stanie lepiej nie pozwalać na rzadne poważniejsze choróbska a twój organizm już wcześniej był osłabiony
Mysza no tak trzy prania i potem prasowanie doszło:blink:;-)

Cześć dziewczyny!:happy2:
Byłam dzisiaj na 8:00 w pracy. Podczas wczorajszych porządków znalazłam wiele rzeczy, które należało odnieść m.in. L-4.:-p Koleżanki nie mogły się na głaskać mojego brzusia.:-D Było super i czas szybko zleciał.
Badałam sobie wczoraj ciśnienie. W sumie 4 razy w ciągu dnia. Tętno wychodzi wzorowo, ale puls średnio 90 i nie wiem, czy ma tak być???:nerd:

Annie24 - 100 lat, 100 lat! Niech żyje, żyje nam!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!
Buziaczki!:rofl::-D:rofl:

Myyszaaa - mnie też się podoba niebiecki kolor. Masz racje... czas leci niczym szalony. Ale się uśmiałam tą częścią 710... SUPER!!!:yes::biggrin2:
Gosia 78 - :wink:
Ania31 - trzymaj się cieplutko! Dużo zdrówka!:happy:
agawa1 - jest i zdjęcie!!! haha!!! Super facet!:-)
Cieszę się, że z dzidzią wszystko w najlepszym porządku! Udanych zakupów.:yes:
Ika_s - oszczędzaj się ile tylko możesz!:tak:
cloe - jak minęła przejażdżka i wizyta???:confused::cool2:

Pozdrawiam Was serdecznie

Chodzi o to ze z małym bylam u lekarza dostał lekarstwa ale nie działaja tak jak powinny za wolno? jutro z nim jade a przy okazji cos dla siebie musze wziąć bo dostaje gorączke a nie chciałabym aby cos stało sie maluszkowi boje sie o siebie i dzieci:-(M wyzywa ze jestem panikara ale ja za duzo przeszłam z małym zeby to tak zostawic tym bardziej ze odpowiadam teraz nie tylko za siebie ale on widocznie nie rozumie tego:-:)wściekła/y:i to najbardziej mnie u niego denerwuje

Ania31 - nie panikujesz - ja gdzieś wyczytałam(plus info od koleżanki) że kruszynka zawsze ma o jeden stopień wyższą temperature... więc jeśli masz 39 to kruszynka ma juz 40 :confused2: A to nie jest na pewno dla niej dobre...
Pozdrawiam Ula

Witam was!
Dziś dzień piękny,ale ja mam ogólną zmułe wcześnie wstałam na badanka i teraz sen mnie dopada co chwile więc to wykorzystuje i ucinam sobie drzemki:happy:
anna_ajra dziękuje za życzenia ale urodzinki mam w czwartek,nie ulega jednak wątpliwości że życzenia złożyłaś mi jako pierwsza;-):-)
Ania31 trzymam kciuki za zbicie temperaturki, dużo zdrówka i cierpliwości :-)
Pora na kolejną drzemke...
Pozdrawiam

reklama
Witam,

dawna cloe, anna_ajra - w pracy dużo roboty i nie wiem jak to będzie dalej. O wiele za dużo. W sumie nikt się nie przejmuje tym, że nie mogę juz wielu rzeczy zrobić jak dawniej. Np. przynieść i rozłożyć 20 paczek gazet na wszystkie biura.
Koleżanki też jakby odmienione i nie wiem dlaczego. Ta nowa tak na nich działa czy co? Nawet komputer mam z nią wspólny, bo chyba uznali, że i tak zaraz odejdę i pracujemy razem na jednym sprzęcie. Nie wyobrażam sobie tego tak dalej.
Poza tym od ciągłego siedzenia pojawiło się mi jakieś kłucie w brzuszku- nie wiem czy też tak macie.
Jeszcze chcę do końca tygodnia wytrzymać, a potem zobaczę, co dalej.

Na szczęście moje przeziębienie troszkę minęło i mam nadzieję Ania31, Myszka, że Wam tez przejdzie szybciutko, jak ręką odjął.
Wieczorem mam nadzieję dawna_cloe, że przeczytam radosną relację z wizyty u super przystojnego Araba.
Pozdrawiam cieplutko.

Do góry