reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Mamy śliczną wiosnę tej jesieni - i oby jak najdłużej ;-) Pogoda u mnie śliczna aż chce się wyjść na spacer a nie za biurkiem siedzie:tak:
Annie24 - witaj wśród lutówek:tak::-D Napisz PW do Ani_ajra - to cię dopisze do listy lutóweczek.
Pozdrawiam Myyyszaaa

reklama
Witam
Witam nową Anie :-)
No i niestety mały chory marudny tylko na raczki a ja nie moge siedzimy więc
i sie tulimy w nocy koszmar nie spimy ma taki okropny kaszel mówi ze boli biedactwo moje:-) tule spiewam głaszcze i czuwam w nocy czy wszystko ok.
Pogoda śłiczna ciepełko:-D
Pozdrawiamy

Cześć dziewczyny!:happy2:
U mnie minął weekend bardzo szybko. Spotkania ze znajomymi i rodziną, spacery i desery...:rolleyes:
Mam już ciśnieniomierz!:-D

cloe - biodra mnie nie bolą, ale zaczęły plecy...:baffled:
kropecka - jak się sprawdziły spodnie i bluzeczka z H&M?:confused: Cieszę się, że już wszystko ok!:happy:
lileczka - ja mam 4 pary spodni ciążowych i jedną bluzkę. W innych spodniach już nie chodzę, no chyba, że po domu to w dresach. W bluzki jeszcze się mieszczę.:cool:
Najka -
:wink:
Myyszaaa - widziałam Twój wózek. Jaki macie kolor?:confused:
patrysia - witaj!:-D
Gosia 78 - i jak, udała się niespodzianka (dziadek)?:confused:
Ania31 - uff... co za weekend...:oo2: współczuję. Jeżeli chodzi o mnie, to mam płytki sen. Czasem po południu kładę się jeszcze na godzinkę spać, ale noc w większości przesypiam. Słyszałam, że szklanka ciepłego mleka przed snem i krótkie przewietrzenie się np. na balkonie lub tarasie pomaga zasnąć.
Dużo zdrówka i wytrwałości życzę dla całej rodzinki!:yes:
Ika_s - ja nie miałam nigdy problemów z ciśnieniem i tak naprawdę nie wiem, czy to to. Teraz będę mogła sobie sprawdzić. Ale Ty to masz rzeczywiście niskie!:huh:
Annie24 - witaj!:-D
sana - bardzo miło ze strony Twojego M, ale dla mnie wózek musi być też estetyczny, a nie tylko funkcjonalny.:sorry2: Jeżeli się nie sprawdzi, to kupię inny.:-p
agawa1 - czekamy na relacje i zdjęcie Kamilka!:biggrin2:

Pozdrawiam Was wszystkie

Hej
Ania31 - dużo zdrówka dla maluszka - pewnie przeżywa to że ładna pogoda - a on w domku chory:zawstydzona/y:
Anna_ajra - niebiesko niebieski:-) mi się podoba bo uwielbiam niebieski:tak:
Ale jeszcze go nie wnosiłam po schodach:sorry2: przy czym jak się zmieścił do szafy po złożeniu to ja sama nie wiem:laugh2:

:-) czesc!!!!

Witam nowe mamusie. Coraz wiecej nas tu jest, bedzie co czytac.:-D

U mnie tez sloneczko i cieplutko.

Milego dnia wszystkim .

Witam w ten piękny dzionek!!!:-)
Od razu człowiek lepiej funkcjonuje.W weekend przy okazji zakupu prezentu na 1-sze urodzinki dla synka koleżanki,wyoglądaliśmy z M wszystkie gadżety dla niemowlaczków i plany zakupów już są:happy:Największy kłopot zapowiada się z wózkiem:baffled:żeby był funkcjonalny,estetyczny i wytrzymały.
Jutro badanka mocz i morfologia a 27.09.(w moje urodzinki)wizyta i mam nadzieje w prezencie potwierdzenie płci maluszka;-)bo ostatnio siedział boczkiem
Dziękuje za miłe przywitanie Pozdrowienia dla wszystkich

Witam!

Anna ajra - niespodzianka się udała. Piotruś nie odstępuje dziadzia na krok. Aktualnie są na spacerku bo pogoda dziś znów dopisuje. Właściwie mama potrzebna jest do gotowania jedzonka i usypiania. Co do ciśnienia to ja również nigdy nie miałam z nim problemu ale podobno u kilku procent kobiet nadciśnienie po raz pierwszy pojawia się w ciąży więc lepiej chuchać na zimne. Moje zamówienie jest w trakcie realizacji więc mam nadzieję, że lada dzień również będę mogła kontrolować swoje ciśnienie.
Ania 31 - życzę dużo, dużo zdrówka dla najmłodszego synka, niech szybko zdrowieje:-) Co do spania to raczej nie narzekam choć dzisiejsza noc nie była najlepsza, najpierw dlugo nie mogłam zasnąc a potem często się budziłam.
dawna cloe - ja jak dość intensywnie żyję to czuję nogi i plecy....
Annie 24 - witaj wśród lutoweczek:-)

Dzieki za zyczenia powrotu do zdrowia dla synka
Ja powoli tez sie rozkładam katar ból głowy ale jakoś przetrzymam najgorsze ze jemu nic lepiej boje sie nocy i jego kaszlu narazie zbiliśmy temperaturę i zaczął się bawic
Zobaczymy jak bedzie jutro:baffled:mam nadzieje ze lepiej

Witam !!!
U nas wszystkich wszystko w porządku. :-)
o to obiecany Kamil trochę brudny bo na budowie.

A co do dzisiejszej wizyty u gina. Troszkę sie zmieniło zn termin na 22 luty :-) dzidzia rośnie i wszystko wporządku ale pan doktor powiedział że nie będzie na razie zgadywał co do płci wiec na razie nie wiem. Zdjęcia nie mam ale jutro zapisuje się na usg 4d :).
Poza tym jestem zdrowa, pogoda ładna budowlańcy budują ( na razie) a my jeździmy za oknami, drzwiami itd. A tu jeszcze tyle roboty

reklama
Hej Dziewczynki,
wpadłam tylko na chwilę się przywitać i chyba już dobrej nocki pożyczyć, bo kompletnie padam po pracy. Muszę iść się plackiem położyć, bo jestem za bardzo wymęczona.

Ania24- witaj u nas lutóweczko!!!
Agawa1- jaki przystojny mężczyzna!!! Zazdroszczę i nie mogłam się napatrzeć na Twojego małego Chłopca.

Pozdrawiam cieplutko.

Do góry