reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej
Dziś miałam zabiegany na maxa dzień:szok::angry::wściekła/y::no: I w sumie pod koniec dnia zakłuło mnie::wściekła/y::zawstydzona/y: i się lekko przeraziłam - i znów przypomniałam sobie że jest mnie wiecej:-)
Sana - ja przy kompie mogę siedzieć - tylko w pracy i jak M nie widzi :-)Inaczej to awantura - ze mam odpoczywać:sorry2::cool2:
Ika_s - mnie też nie kopie :sorry2: A mamy podobne terminy :laugh2:Najka też nic nie pisze:cool2: Poczekamy na nią:tak:
Ania31 - dziś robię - wczoraj M stwierdził że on nie ruszy szpinaku i były pierogi:-D
kropecka - obaczymy za rok:-D jak się będziemy stresować że małe coś nie robi a już powinno:D
Najka - zdrówka dla M :sorry2:

Ania_ajra - znów mamy ten sam termin wizyty u lekarza:-) i też dziś oddałam krew :-D

Pozdrawiam Ula - która muuuuuusi odpocząć :cool2:

reklama
No ja dziś na zebraniu w szkole moich chłopców byłam 2 bite godziny brrrr juz mnie siedzonko bolało
Teraz mam urwanie głowy bo synuś jutro ma urodzinki konczy 3 latka i krzyczy torta mi rób wiec pichce w kuchni jeszcze wizyta u ortodonty ze starszym synem i nie bedzie mnie z tej okazji jutro po południu beda rodzice na urodzinkach wiec zejdzie pewnie do wieczorka a niech sie wnuki naciesza dziadkami skoro drudzy dziadkowie maja ich w głebokim poważaniu:baffled:
Pozdrawiam i zycze miłego dnia

Myyszaaa cieszę się bardzo ze smakuje to rarytas moich chłopców całej trójki jak by mogli jedli by ze dwa razy dziennie
SMACZNEGO!!!!!!!!!!!!

A ja się zapisałam właśnie do szkoły rodzenia. Obawiałam się, że to jeszcze wcześnie, ale ta położna powiedziała, że jest akurat. Zaczynamy za 2 tyg.- 04października i kończymy przed świętami w grudniu. W sumie wyjdzie 11 spotkań raz w tgodniu po 2 godziny.

No i jeszcze się pochwalę, że zaczęli u nas także wreszcie grzać!!!!!!!!!!!!!!!!​

Cześć dziewczyny.
Ania 31 w takim razie i ja musze ten przepis sprobować Tym bardziej ze moje dziecko ostatnio na obiady nie jada nic poza makaronem a mnie już kończą się pomysły z czym by tu makaron połączyć:baffled:
Myyszaa mój mąż w odróżnieniu od twojego sam goni mnie do kompa( a właściwie laptopa bo komp to on oblega) Mówi mi "zrelaksuj sie trochę" a w dosłownym tłumaczeniu oznacza "no idz już i daj mi spokój":dull:
Dziś odwiedziła nas moja znajoma z ogólniaka z córeczką młodsza od mojej o rok. Julka nawet małej nie zabierała zabawek co jest plusem ale też bawić się nie chciała jednym słowem olewała dziewczynkę Pewnie myślała sobie"co też mi za zsmarkulę przyprowadzili":baffled:

Cześć dziewczyny.
Normalnie nie mam na nic czasu. Ale coś dziś naskrobie. (postaram sie nie przynudzać - obiecuje) Z ciekawych rzeczy - byłam dziś u fryzjera o 10 ze sobą o 16 z MIskiem. Beczał jakby go obdzierano ze skóry:-(. Ale wygląda uau - prawdziwy przystojniak a był taaaaki zarośnięty. :-) Jutro mamy wiele spraw do załatwienia - prawdopodobnie szykuje sie sąd z moim wykonawcą (budowlanym) ale spoko- nie dam się zbytnio ponieść nerwą - dla dzidzi. Achh i ide jutro na mocz (badanko) w pn do gina. Już nie moge sie doczekać.
Myszkokochanie ja jestem co dziennie po 21 na necie - wtedy mam czas Was przeczytać i popisać (choć nie zawsze):-(.
Ania ajra normalnie ten twój syn ma sprzęcicho - uważaj bo jakaś panna se go upatrzy (już:-)) Gratulacje - całuski.
A co do szpinaku - jak wy to robicie że go lubicie??? NIgdy nie mogę się skusić nań.

Dobry wieczór!
Dzisiaj kiepsko się czułam, po 3 tygodniach przerwy znów epizod z osłabieniem, zawrotami, mrowieniem rąk i plamami przed oczami. A potem bolała mnie głowa:-( Przestraszyłam sie trochę. Może to z powodu tego mojego niskiego ciśnienia, mam nadzieję, że nic poważnego. Jutro mam wizytę u ginka, zobaczę co powie.
Myszaaa Ty zwolnij trochę i dbaj o brzuszek!:tak:A M. kicha, ale to raczej zwykłe przeziebionko i mam nadzieję szybko minie.
Ania31 udanych urodzinek synka! Ja nie umiem niestety torta piec.:zawstydzona/y:
Agawa powodzenia z wykonawcą!
Dobrej nocy!

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ale miałam wczoraj kiepski wieczór.:crazy: Zaczęła boleć mnie głowa... Myślałam, że przejdzie, ale bolała mnie coraz mocniej. Aż do takiego stopnia, że o 23:00 wymiotowałam wszystko co od 18:00 zjadłam. :sick:
Nie wiem, co mi jest...:unsure: czy to ciśnienie???:confused:
Dzisiaj zamierzam leżeć i dużo spać. Wezmę APAP.

Wczoraj z rana byłam w Starostwie. Za tydzień będę mogła odebrać prawo jazdy!:cool2:

Najka - dzięki!:wink: Profilaktycznie możesz brać Rutinoscorbin. Ja piję dodatkowo Actimel. Mam nadzieję, że Cię ominie choróbsko...:yes: Co lekarz powiedział?:confused:
Ika_s - dzięki!:wink: Życzę Tobie, aby była to upragniona córeczka.:biggrin2: Ale najważniejsze by było zdrowe!:tak: Przypomniałaś mi właśnie o szkole rodzenia... muszę zadzwonić!:elvis:
Myyszaaa - uważaj kochana na siebie!:yes: No to trzymam kciuki za piątek!:-D
Ania31 - udanego dnia życzę!:cool:
cloe - fajną masz córę!:rofl::-D:rofl:
agawa1 - czekamy zatem na nowe zdjęcie przystojniaka Kamila, no i może mamy o ile da się namówić...??? :sorry2::confused::wink:
Tak myślałam, że będziecie się sądzić z wykonawcą budowlanym.:dry: Też bym tak zrobiła.
Na tym USG, to lekarz pierwsze co zrobił, to stwierdził błyskawicznie płeć - dzięki!:cool2:

Buziaczki

reklama
Cześć dziewczyny Ja dziś oczy na zapałkach choć poszłam spać o w miarę przyzwoitej porze a moje dziecko ładnie przespało całą noc Tyle że już o w pół do siódmej zrobiła pobudkę więc pewnie stąd te oczy na zapałkach:sick:
Zaraz zabieram młodą na spacer Swieze powietrze dobrze nam zrobi:tak:
Anna ajra gratuluję Własne prawko to świetna sprawa tylko nie zaniechaj jazdy samochodem tak ajk ja to zrobiłam:no:
Ania 31 pewnie zarobiona skoro mały ma urodziny. Swoją drogą
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KACPERKA:-):tak:

Dzeiwczyny czy wy już powoli zaczynacie kupować coś dla maleństw Mnie się dziwnie wydaje że to najwyższy czas :tak:;-)choć jeszcze wstrzymam się do czawtrego października;-)

Do góry