reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Mychno kochana zdradź mi twoj sekret proszę! co to za dieta????? na odżywkach sportowych lecisz??? sterydy czy jeszcze inne jakieś?? :-D sama drobna a dzieci giganty i jeszcze rosną jak na drożdżach :-D co prawda wtedy w Poznaniu nie widziałam ojca dzieciom, może to wypadkowa :-D Igulinio tylko stopy ma wielkie, więc wzrost chociaż będzie po tatusiu, reszta po moim tatusiu a on jest niewysoki i na dodatek łysieje! :)

Tatuś podobnie jak mamusia 180 wzrostu :-D Dzieci wysokie :-D Nie pytaj co jem - bo póki co załamana jestem kolejna ciąża i kolejne 20 kilo na plusie :-( prawie do 100 dotarłam :-( Ale co mnie cieszy :-D Że wiem że po około 2 latach wracam do normalnej wagi :-D Co mnie na maksa cieszy :-D Mam nadzieje że i tym razem w dzień porodu 15 kilo hurtem stracę :-D

Rekinasia - wiesz łysi mężczyźni :-D np Bruce Willis :-D

http://www.gram.pl/upl/news/20091021161351.jpg
20091021161351.jpg

Pozdrawiam

Mycha co ty gadasz ja tez prawie do 100 dolecialam 3 kg mi zabraklo jeszcze mam kilka kilo do zgubienia i tak bedzie nadwaga ale bede wygladac jak kiedys

Myszka kobietko myto się kiedyś spotkać musimy :tak:Wzrost ten sam waga ta sama prawie jak bliźniaczki;-) Ja w trakcie jednej i drugiej ciąży przytyłam 27 kg po porodzie 20 kg na plusie zostawało ,po dwóch latach nadwyżka znikała :-) ( oj byłoby, jakby zostało... słoń i żyrafa w jednym:baffled:)

Myszka kobietko myto się kiedyś spotkać musimy :tak:Wzrost ten sam waga ta sama prawie jak bliźniaczki;-) Ja w trakcie jednej i drugiej ciąży przytyłam 27 kg po porodzie 20 kg na plusie zostawało ,po dwóch latach nadwyżka znikała :-) ( oj byłoby, jakby zostało... słoń i żyrafa w jednym:baffled:)
Cloe :-D a Widzisz :-D Dobrze że napisałaś że po drugim tez tak ładnie spada :-) A ja dalej się kulam :-D

Cloe - posyłasz w tym roku Julkę do pierwszej klasy ?

reklama
Podpisuję się pod słowami przyszłychrodziców :-D Wskakuje co dzienni na bb by sprawdzić czy są jakieś nowiny i nic.
Co do wagi - w pierwszej ciąży przytyłam 17 kg a w drugiej 22kg wszystko pospadało ze mnie w ciągu 3 m-cy na dzień dzisiejszy mam wagę 48 przy wzroście 167 i od roku staram się przybrać ale jakoś nie idzie :baffled: zawsze miałam z tym problem wychodzi na to że jedyne rozwiązanie to właśnie ciąża :-D:-p

Do góry