Cześć dziewczyny!:-)
Mysza – dobre to z tymi ciasteczkami… takie słodkie. Jak się czujesz na końcówce II trymestru?
Rekinasia – mądrego masz synka (już nie raz to pisałam). Hiszpański… nieźle sobie to wymyślił.
Rekinasia – zdjęcia z Amsterdamu śliczne… takie słoneczne!
patrysia – koleżanka w pracy mnie nastraszyła, że większości dzieci wychodzi… Na szczęście gronkowca nie ma.
Ania31 – piękny kostium! Anetko, jesteś zdolna i bardzo pomysłowa – super!
I jak tam po wizycie?
Spodziewałam się, że będzie więcej odpisywania od 26 października…
Pozdrowienia!
Mysza – dobre to z tymi ciasteczkami… takie słodkie. Jak się czujesz na końcówce II trymestru?
Rekinasia – mądrego masz synka (już nie raz to pisałam). Hiszpański… nieźle sobie to wymyślił.
Co do kluczy, to poprosiłam sąsiada by zadzwonił do dyżurnego i po 45min. miałam już kluczę. Także poradziłam sobie. Mieliśmy jedynie duże opóźnienie. Ale nie wyobrażam sobie takiej sytuacji, jaką przeżyła Twoja koleżanka.Rekinasia pisze:Igi wczoraj wyciągnął pismo marketingowe, otworzył na obrazku i kazał sobie czytać, więc zaczynam coś w stylu 'popyt na dobra konsumenckie w grupie docelowej' i w ten deseń. Kończę akapit a Igor pyta 'to jest po hiszpańsku, prawda?
Rekinasia, cloe – a u nas teraz na topie jest zabawa w bociana i żabkę. Rozkładamy narożnik i z poduszek robimy domek z drzwiami. Michaś to żabka, a któreś z nas to bocian „kle, kle”, Martynki też nie może zabraknąć – malutka potrafi się upomną i szaleje niesamowicie. No i oczywiście zabawa w chowanego – obowiązkowo.Rekinasia pisze:Ania_ajra i jak sobie poradziłaś z kluczami, dzieciakami etc.????!! mojej koleżance wybili szybę i ukradli torebkę, jak się zatrzymala na światłach - nie znała ani jednego numeru telefonu na pamięć, nie mogła nikogo poinformować, że straciła klucze, telefon, karty itd. Kiedyś znało się dziesiątki numerów stacjonarnych a teraz..... znam jeden numer telefonu (chyba) i nie wiem, co bym zrobiła w takiej sytuacji
Rekinasia – zdjęcia z Amsterdamu śliczne… takie słoneczne!
patrysia – koleżanka w pracy mnie nastraszyła, że większości dzieci wychodzi… Na szczęście gronkowca nie ma.
Jak wasze zdrówko?anna ajra - uuuuuuuu masakra... kurde nerwy stres starch wspolczuje...a czemu masz sie spodziewac gronkowca???
Ania31 – piękny kostium! Anetko, jesteś zdolna i bardzo pomysłowa – super!
I jak tam po wizycie?
przyszlirodzice – co do spirali, to wszystko zależy od modelu i tak jak pisała cloe, zależy z czego jest zrobiona.anna ajra moj Kuba tez ciagle chory katar i kaszel to na porzadku dziennym czasami mam dosc wizyte u alergologa mam dopiero 25 listopada. A co do pracy M oplaca sie ale ta rozlaka wszystko na mojej glowie:-(
Spodziewałam się, że będzie więcej odpisywania od 26 października…
Pozdrowienia!
Ostatnia edycja: