reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
wita,m dziewczeta
ja tylko na chwile
my juz po sniadanku wiec zaraz zmykamy na mieszkanie robic dalej...
bede sama z Sewkiem bo m na rano do roboty...

ale mamy juz skonczone wc i lazienke... - kafelkowanie sie zakonczylo... ale sie ciesze
wczoraj czyscilam z fug no i wanne mylam - szczerze to mi sie juz odechcialo jej mycia na dobre pare miesiecy :confused2::sorry::laugh2:

ja wczoraj polozylam gladz w duzym pokoju na scianach wiec mamy biale sciany jak narazie (a co chwile trzeba gladzic albo tynkowac te sciany bo sa tak krzywe ze konca nie widac) ale dzis zabieram sie za sufit i kuchnie...
m wczoraj kupil gladz wiec powinno starczyc :cool2:

ale ogolnie to jestem genialna tak sie ostatnio zabralam za szlifowanie scian oscelacyjna ze sie spalila... - dobrze ze kosztowala 30 zl bo to tescowa ale jakby tak kosztowala 200 zl to bylby problem bo chcielismy dac ja bo jest na gwarancji ale ja za duzo na glowie mam i nie wiem gdzie jest paragon - trzeba bedzie kupic nowa albo m ja zreperuje :laugh2:

dobra ja zmykam bo chce dzis to skonczyc
a w piatek - WKONCU przychodzi elektryk - na niego czekalismy odkad zaczal sie remont i wkoncu znalazl dla nas czas :sorry::tak:

milego dnia Wam zycze

pati wiesz co ja to cie podziwiem na maxa...
male dziecko 2 w drodze a ty tak sama remonty robisz:) w sumie ja tez lubie cos tam dlubac ale mnie nigdy nie dopuszczaja jak jest remont bo twierdza ze zle zrobie:(

No to i nam się zaczęło... okres buntu jak sie patrzy :confused2: ciągle tylko ryk pisk łzy i krzyk. Co chwile inne powody do złości a jak nie ma tego co sie chce to ryk i rzut na podłogę i potrafi tak leżeć i płakać baaa drzeć się nawet 30 minut po czym nagle jak ręką odjął uspokaja sie i tuli. Teraz dokłądnie pamiętam jak to było 2 lata temu z Oliwierkiem z tym ze Ami jest sporo trudniejszym zawodnikiem bardziej upartym. A co najgorsze wiecznei pcha się na ręce cały dzień każe sie nosic a ze ja twarda to ciągłe łzy. Może i brutalne ale widze ze na niego akurat bardziej działa stanowczość i moja konsekwencja nei ulegam gdy dochodze do wniosku że za dużo wymaga a wtedy poryczy poryczy i jest ok a jak czasem serducho mi sie przełamie i mały terrorysta dopnie swego po chwili jest powtórka z rozrywki. Ehhh a było tak pieknie :-p:-p:-p:sorry:

Dziewczątka pomóżcie mi który z trzech wybrać. Zależy mi w zasadzie nie na cenie (bo jak już kupić to coś z czego będzie się zadowolonym) a na wymiarach żeby chłopcy nie musieli plecków nadwyrężać, na efektach specjalnych a kolorystyka na samym końcu w zasadzie wszystko jedno jaki kolor ;-)
Trzy typy
Pierwszy najtańszy ale za to najmniejszy i jestem w szoku ile osób juz zaliczytowało :szok:
PROMOCJA, DUŻY ODKURZACZ NA BATERIE, BUCZY; KULKI (825124924) - Aukcje internetowe Allegro

Drugi w zasadzie cena prawie że identyczna a znacznie bardziej jak dla mnie atrakcyjny wizualnie a co najwazniejsze większy
ODKURZACZ - świeci, buczy (830288097) - Aukcje internetowe Allegro

Trzeci ten najdroższy ale za to najbardziej realistycznie odzwierciedla orginał wymiary identyczne co w przypadku drugiego. Kolorystyka najbardziej by pasowała do chłopców :-p

Pomocy dziewczyny bo ja zgłupiałam mam swój typ ale póki co nie zdradzę chcę sie dowiedzieć co wy na to.

-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-
Drugi prezencik to
UKŁADANKA EDUKACYJNA - UCZY I ROZWIJA + liczydło (830189903) - Aukcje internetowe Allegro

Tyle od nas więcej nie dostaną bo z tego co wiem dziadkowie jedni drudzy i cała zgraja cioć i wujków juz pokupywali zabawki i znów nie będą wiedzieli za co sie zabrać i połowa prezentów leżała odłogiem przez kolejne 3 mesiace :confused2:

Cześć dziewczyny!:-)
Już grudzień… ale szybko zleciało…:rolleyes2:
U nas po staremu, Michaś nadal przeziębiony, ale rześki. Zapisałam go na imprezę z Mikołajem na poniedziałek do tego „naszego” przedszkola. Mam nadzieję, że do tej pory wyzdrowieje… najwyżej nie pójdziemy… a szkoda by było.
Jeszcze trochę i ja się rozdwoję… już mi ciężko. Brzuszek swoje waży, a kręgosłup daje we znaki… uff… byle do stycznia.:cool2:

patrysia – widzę, że jesteś zmotywowana jak nigdy dotąd – robota wre, ale uważaj na siebie i córeczkę!;-)
Syneczki2 – i u nas nastał czas buntu… ale na szczęście nie aż tak. Owszem, płacz i tupanie jest, ale nie ma histerii na podłodze. Wytrwałości życzę!:wink:
Stawiam na drugą pozycję ;)

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny ja dzis sluzbowo

Na sierpniu 2009 jest dziewczyna ktorej maz kilka dni temu zostal zamordowany w Bialymstoku. Dziewczyna dopiero po smierci meza dowiedziala sie o ogromnych dlugach jakie mial maz. takze zostaly same bez srodkow do zycia. :no::no:Nie maja nawet na podstawowe aktykuly dla dziecka typu kosmetyki, pampersy, obiadki, ciuszki. zyja na lasce matki ktora niestety tez ledwo wiaze koniec z koncem. moze ktoras z was moglaby pomoc moze ma zbedne ciuszki dla dziewczynki od 6msc wzwyz??Albo moze zrobic dla nich jakas mala paczuszke. Zblizaja sie swieta a one niedosc ze w zalobie to jeszcze bez srodkow do zycia. Prosze zrobcie cos dla tego dzieciatka co nie jest nic winne sytuacji i zostalo osierocone.
Dziewczynom przydaloby sie tez krzeselko do karmienia oraz spacerowka na wiosne poniewaz wozek bedzie musiala oddac siostrze.
jesli ktos moze lub chce pomoc prosze o kontakt ze mna dysponuje ich adresem.
Wiem ze macie wielkie serca. Z gory dziekuje

witam sie
wiec nie mamy przentu na Mikolaja:(
jest tak jak bylo ani sie nie pogorszylo ani nie polepszylo kontrola w maju
i lekarka powiedziala ze nie ma sensu czekac 2 lat bo i taksie nie zarasta i ze ma przerosnietea prawa komore wiec nie widzi sensu czekania dluzej i mysli zeby w maju juz podzwonic do szczecina i poznania zeby ja kierowac na zabieg Amplatzera...poza tym stwierdzila ze mloda tez ma za niska wage no ale co ja moge jak ona nie chce jesc ( a niska watga niby od wady serca tez jest)
a i dowiedzialam sie wczoraj ze dzieciom z wadammi przysluguja darmowe szczepienia przeciw pneumokokom i meningokokom za ktore zaplacialam 1500:szok: no ale trudno najwazniejsze zeby mloda byla zdrowa

reklama
Do góry