reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Aniu - ale masz dzielenegio synka moja to wola ze chce posiedzi chwile powrzuca papieru do kibelka po czym stwierdza ze nie moze i potem leje w gatki ehhh:wściekła/y:

reklama
Witam sie z rana
My po sniadanku dzieci ogladaja bajkę a mamusia pije kawke:-D
Jutro mam zebranie u bliźniaków w szkole juz sie dziś nastrajam pogoda nie bardzo a musze wziać Kube i Bartusia:confused2:. Na innych forach goraczka przedswiateczna a u nas cisza jak makiem zasiał dziewczyny macie juz jakies pomysły na prezenty dla maluchów?
przyszlirodzice też sie ciesze ze tak szybko załapał o co chodzi z nocnikiem i że potrafi przetrzymać np. jak gdzies jedziemy. Jak zawoła aaaa to Kuba mu mówi trzymaj Bartusiu jak bedzie my w domku to zrobisz na nocniczek ijakos działa:-D

Pozdrawiam Was

Cześć dziewczyny!:-D
U nas przygotowania idą pełną parą… pokoik już pomalowany, ale zostało jeszcze dużo do zrobienia. Jak już będzie gotowy, to wkleję fotkę.;-)
Michaś na szczęście zdrowy, a Martynka nieustanie się wierci, kręci i kopie.

Ania31 – cieszę się, że z Kubą wszystko dobrze – oby tak zawsze.:tak: A Bartuś… jest niesamowity!:-D Jestem pełna podziwu! Jak Ty to robisz?!:-D
Co do gorączki przedświątecznej, to rzeczywiście u nas na forum pozostało jedynie ECHO:confused2:… Na forum Styczniówek 2010 każdego dnia dochodzi po 10 stron!:szok: Wymiękłam...
Jeśli chodzi o prezent (na gwiazdkę) dla Michałka to myślałam o laptopie z FisherPrice’a. A Ty Aniu?
images

Pozdrawiam!

anna ajra śliczny laptop u nas Kuba ma wiec Bartek korzysta tez z niego no i z tej okazji nie kupie juz drugiego myślałam dla Kuby o czyms takim

przenośna TABLICA 3w1 MAGNETYCZNA+KREDA+PISAKI (804775001) - Aukcje internetowe Allegro
a dla Bartka
*IGAL* MIŚ WINKY - przyjaciel Tojego dziecka!!!!!
Co do Bartka to on mnie zaskakuje każdego dnia każdej godziny może mam łatwiej bo Bartek ma starszego brata którego próbuje naśladować:tak:Jest zupełnie inny niż pozostałe moje dzieci jakos łatwiej mi z nim inaczej.

Aniu przede wszystkim gorące gratulacje :-D

Anna-ajra laptop fajna sprawa Oliwierek w zeszłym roku dostał od mikołaja :-) do dnia dzisiejszego jest jedną z częsciej używanych zabawek :tak: Zwykle kończy się na płaczu chłopców bo i jeden i drugi w tym samym momencie chcą więc świetny pomysł :-D

jestem dziolszki....
cieszycie sie :cool2::cool2::cool2: wiem wiem :-p:-p:-p:-p

troche sie u mnie dzieje ...
ogolnie rzecz biorac powoli juz wysiadam, czasem mam dosc tych remontow...
mielismy dzis malowac ale nie malujemy bo barborka bedzie dopiero 3 grudnia :wściekła/y:
no i znow musimy czekac... :confused2:
dodatkowow sprawilismy sobie 3 dziecko :-D mamy szczeniaczka 8 tygodniowego
mieszaniec husky z malamutem :tak: Sewek ma juz towarzysza - ale i tak wyprowadza mnie co chwile z rownowagi - to chyba przez te remonty...
zmeczenie daje o sobie znac...
ale co ja bym dala zeby sie wprowadzic na Swieta
a jeszcze zeby bylo malo problemow wczoraj jechalalam autem po mojego m no i zarysowalam sobie maske i nadkole :szok::szok::szok::szok:
ale szrama jest na 2 cm gleboka czeka nas bardzo kosztowna naprawa (kolo tys zl) pewnie zapytacie co robilam? puszczalam tych co jechali swoim pasem no a ze stanelam se za blisko ciezarowki z przyczepa to nie wykrecilam dwoch pelnych (nie zdazylam) bo juz lakier pryskal jak nie wiem....
masakra.... moj by sie nie skapnal tylko mowi do mnie "co masz tak lusterko odchylone?" no i wtedy mu powiedzalam ale o rysie jeszcze nie wiedzialam dopiero jak podciepnelam go do pracy na parkingu stanelismy i zobaczylismy... nawet nic nie powiedzial tylko poszedl do robvoty - ale buziaka na pozegnanie dostalam czyli nie bylo tak zle choc ja to przezywalam caly dzien... :confused2:

ale sie rozpisalam...
pokaze nowe fotki jak wciepne na imageshack.... :tak::-D

ale tu pusto normlanie nie wierze :szok::szok::szok::szok:
przeczytalam ze Ania zdala prawko - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!

a teraz zdjecia...
to juz prawie gotowa lazienka z wanna (oczywiscie przetestowana - pewnie dowikla pisala) :-D:-D:-D:-D
wol_error.gif
Ten obrazek jest przeskalowany. Kliknij tu, żeby zobaczyć oryginał (640x480).
pb1903758469445.jpg

wol_error.gif
pb2104100149599.jpg

a to jak bylo kiedys a jak bedzie :biggrin2:
wol_error.gif
pb2103968742796.jpg

wol_error.gif
pb2104069089112.jpg

a to wc ;-) z polka bo wanna sie nie zmiescila i trzebabylo kombinowac :laugh2:
wol_error.gif
pb2805020392583.jpg

i nasz nowy czlonek rodziny z Sewkiem :laugh2:
wol_error.gif
pb2204735011783.jpg

wol_error.gif
pb2204765170446.jpg

Cześć Dziewczyny!

Jesteśmy juz od środy wieczorem w domu,ale ja nie mam czasu nawet żeby siąść do kompika:-(Marcysia zasnęła teraz więc ja tak na chwilkę do Was moje drogie:-)
Pobyt na Śląsku nam się przedłużył bo M miał możliwość zrobienia drugiego kursu i z niego skorzystał,a i my ku radości mojej mogłyśmy dłużej pobyć z Dziadkami:tak:
Teraz szybko co u nas od powrotu. W czwartek podpisaliśmy umowę w Banku, teraz czekamy na zaświadczenie ze Spółdzielni i umawiamy się do notariusza:-)Mam taką nadzieję,że na Święta zrobimy sobie prezent w formie mieszkania;-) A zaraz po świętach jak się uda ruszamy z remontem i wtedy się zacznie nerwówka dopiero...:shocked2:
Wczoraj na cały dzień zostawiłam Marcelka z tatusiem i pojechałam sobie do Bełchatowa na spotkanie z pracy. Nie powiem miałam trochę stresa czy Karol sobie poradzi,ale zupełnie niepotrzebnie bo spisali sie super. Natomiast to jak moje dziecie przywitało mnie z radością wieczorem po powrocie mnie rozczuliło:-) Dzisiaj siedzimy z kolei my same bo nasz tatuś w pracy:-(
Jutri idę do pracy po południu i tak od powrotu od rodziców nie mam czasu by złapac oddech-ciągle coś...

Ania31-gratuluję kochana zdanego prawka! Bardzo się dla Ciebie cieszę:tak::-)

Anna_ajra-jeszcze tylko troszkę ponad miesiąc i Martynka będzie już z Wami:tak: Ale fajnie! Cieszę się,że przygotowania idą pełną parą:-)

Patrysia- a może się uda i święta spędzicie juz w nowym domku-tzrymam kciuki:tak:A piesio jest uroczy :tak:

Gosiaczku-co u Was? Jaką podjeliście w końcu decyzję co do szczepień? Pozdrawiam Cię cieplutko:-)

Rekinasia,Margaritka,Klussia- hop,hop Dziewczyny!!!!:-):-):-)

Pozdrawiam Was wszytkie mocniasto i uciekam sobie:-)

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
U nas Michaś chory… przeziębiony. Ma mocny katar i po południu dostał temperatury (37,3). :sad:

Ania31 – to dobrze, że Bartuś lżej się chowa od pozostałych dzieci. A co do wzoru, to szczerze mówiąc też na to liczę, że Martynka popaczy dobre nawyki od Michałka.:tak: Jaka jest różnica wieku między nimi?
Tablica na pewno spodoba się dzieciom, tak jak i miś.
Syneczki2 – jak tam samopoczucie i chłopcy?
patrysia – rzeczywiście dużo się u Was dzieje… aż nie wiem, co powiedzieć…?:shocked2: Mam jedynie nadzieję, że pójdziesz za przykładem Ani31 i zrobisz prawo jazdy. Wiedz o tym, że dobrze Tobie życzę, ale możesz mieć ogromne nieprzyjemności jeśli coś złego się stanie – nie daj Boże!
Mieszkanko nabiera pięknych kształtów. A szczeniaczek słodziutki.:-D
Zytka – Witaj kochana po długiej nieobecności. Mam nadzieję, że jesteś wypoczęta i zadowolona z pobytu u rodziców. :-D Gratuluję podpisania umowy z Bankiem, no i ostatecznie cudnego nowego, własnego kąta!:-D
A jak tam w pracy? Pamiętam, jak ja się stresowałam przed powrotem…

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Do góry