reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

reklama
Cześć dziewczyny!:-)
Ostatnio dotarło do mnie, że za 2 miesiące i 3 tygodnie będę rodzić!:eek:

dziewczyny - jeszcze raz dziękuję za życzonka urodzinowe i nie tylko te!:-D
przyszlirodzice - jakie weloniki i kule???

helol
ja tylko chcialam sie pochwalic:) kupilismy mlodej 2 welonki i kule:)
patrysia - co do drzwi wnękowych, czy jakichkolwiek innych to niestety nic nie doradzę.
Gosia 78 - cieszę się, że wesele się udało i że Jaś był dzielny! Szybkiego powrotu do zdrowia Wam wszystkim życzę!
cloe - daj znać, czy doszłaś już do ładu z BB.
Mysza - ja bym tam wolała złotą jesień (zbieranie kasztanów, kolorowych liści itp.) niżeli mokry śnieg.
Myyszaaa pisze:
Patka :-D wiem że nie fajnie - ale super macie z tym śniegiem :-D ja już się nie mogę doczekać żeby pokazać Mikołajowi śnieżek :biggrin2:
Myślę, że w grudniu i styczniu dzieci zdążą się nacieszyć śniegiem - oby. Wówczas urodzę, Adam będzie m.in. na urlopie więc będzie jeździł z nim na sankach.
Rekinasia - rzeczywiście... a gdzie nasze rękawiczki? Garderobę czas zmienić!:-) A brzuszek owszem... coraz większy :sorry:
Zytka - no proszę... wracasz do pracy!:shocked2::-D Nie do wiary, że mi to umknęło:-p... Och, kochana, życzę Tobie samych pozytywnych myśli i spokoju - dasz radę! Trzymam kciuki i dużo, dużo zdrówka dla malutkiej!
:tak:
dziewczyny - jaki rozmiar buta noszę teraz Wasze dzieci?
Kupiliśmy teraz dla Michasia roz. 24!

Pozdrawiam!

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny za kondolencje. Nie jade na pogrzeb trudno pomodle sie w domu.
Zeby bylo ciekawiej to moj ojciec przed chwila trafil do szpitala:no:z bardzo wysokim cisnieniem, wlasnie czekam na wiadomosci co z nim:-(

anna_ajra to ja niedawno mialam rodzic a to juz niedlugo ty z Pati bedziecie tez po wszystkim. Jak ten czas szybko leci. Mati tez nosi rozmiar 24. No i znow ma zapalenie oskrzeli:wściekła/y::wściekła/y:

Bylismy z malym w szpitalu - z niami wszystko wporzadku ale znajoma z BB urodzila dzisiaj o 6:30 i chcialam zobaczyc malenstwo.... :-D:-D:-D
Sewi byl normlanie zachwycony - czy aby tak bedzie u nas :eek: oby :tak:

mysza - Sewek wychodzi i mowi "pada ziep"
u nas kombinezon z zeszlego roku tez pewnie sie sprawdzi - kurtka dobra.... iwec spodnie tez powinny :-)

zytka zdrowka dla Marcysi :tak:
a czy ja mam powera?? powera to ja chyba dostane jak dadza nam klucza oj jaka ja bede happy :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Agawa, Anna_ajra - wszystkiego najlepszego Dziewczyny w Dniu Waszego święta :-):-)
dolaczam sie i ja, bo zapomnialam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

rekinasia mam nadzieje ze nie bedziesz chora ;-)

anna ajra u nas podobnie chociaz zeby nie chwalic to ostatnio mu przeszlo :eek: ciekawe na ile :confused2:
a z humorkiem to podobnie jak u mnie - miewam rozne nastroje w przeciagu nawet nie godziny... :sorry:
fajnie ze zakupy udane :tak:

kluska oj zdrowiecjcie szybko :tak::tak::tak:

anna ajra heh ja nawet nie mam czasu o tym myslec ze za niedlugo porod... :-D bardziej przeraza mnie fakt ze nie starczy kasy na remont :sorry::zawstydzona/y:
Sewek nosi rozmiar 22-23 :tak:

kaska zdrowka dla Matiego biedactwo :-(
co to jakies fatum na Wasza rodzine...:eek::eek:
daj zaraz znac co z tata - pozytywnych mysli zycze :tak:

Ostatnia edycja:
Anna_ajra- kochana przegapiłam- WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :-D, DUŻO ZDROWIA, SZCZĘŚCIA, ODPOCZYNKU, PRZESPANYCH NOCY TERAZ I W PRZYSZŁOŚCI:-D

Agawa- DUŻO SZCZĘŚCIA, ZDRÓWKA, SPEŁNIENIA MAŻEŃ ORAZ DUŻO, DUŻO MIŁOŚCI:-)

ja ide sie kapac
muze czekac jeszcze na tel od moich rodzicow bo m ma po nich jechac i przywiezc ich z imprezy do domu a nie chce zeby do m dzwonili bo on tam spi i zeby malego nie obudzili wiec zdrzemne sie w drugim pokoju czyli teraz w tym :laugh2:

helol- Ania kupilismy mlodej rybki:) a co do buntu 2 latka to unas pelna para wszytsko jest na nie tzn. nie chce to nie chce tamto ehhh

Kasiu- i jak tata?
Rekinasia- przeszło juz wam?
Kluska- co was?

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Maz na pogrzeb pojechal. Pozegna ode mnie tescia:-(
Z tata juz lepiej. Ale ten zakichany szpital, mnie wkurzyl. trzymali go do wieczora na izbie przyjec zbili cisnienie i kazali do rodzinnego isc!!:szok:Kurde jakby na badania nie mogli go przyjac bylabym spokojniejsza. Sek w tym ze ojciec juz dawno walczy z nadcisnieniem ale ostatnio ma duze skoki i strach zeby jakiegos udaru nie dostal:no::no:Dzis z samego rana kupilam mu porzadny cisniomierz, choc tyle moge zrobic:-(

Mati mja zapalenie oskrzeli, a co najgorsze w tym wszystkim to sie wkurzylam na lekarke. Dobrze ze lek sprawdzilam. Bo zapisala mu Klacid i kazala dawac po 1,5ml. A maz z nim byl u lekarza. Od razu dziwne mi bylo ze tylko tyle. Zadzwonilam do apteki i sie okazalo ze przepisala mu lek dla doroslych ktory tylko w tabletkach jest!!! W aptece sie kapneli i dali dobry ale jakbym takie dawkowanie stosowala to by sie na zapalenie pluc w szpitalu osadzil. I wez tu ufaj lekarzom!!

Do góry