reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Anna_ajra Dzięki śliczne- skosztowałam po troszku z każdego drinka i mi się już we łbie kręci:tak::tak:;-):rofl2::oo2::rofl::surprised:

Kurcze dzis pogoda pod psem więc wybraliśmy się do CH na zakupy. Kupiłam sobie gumowce i Miśkowi :-). Sobie na działke - Miśkowi gdziekolwiek. Poza tym beczeć mi się chce juz przez ten deszcz i pomału doła łapie. Tak czy inaczej drinki z imprezki u Anny_ajry troszkę pomogły. :-)

A i założyłam jeszcze jeden nowy wątek- niebo w gębie z przepisami na smakołyki.
całuski

reklama
taki mi mały ciężar z serca spadł bo ja to zawsze panikuję że na pewno coś złego się dzieje itp jak czuję dzidzię to wiem, że żyje a to dla mnie najważniejsze.

zaczęły mi się też nieprzyjemne objawy czyli wyciek z piersi. znów będę miała wszystkie koszulki poplamione :(

Hej
Kropecka - super - widzę u ciebie 17 tydzień - no to ja jeszcze trochę poczekam.

Agawa - spoko wątki - i już prawie zgubiłam Ani_ajra przepis - jeszcze nie znalazłam chętnego do pieczenia - ale mam nadzieje że to już nie długo;-)

U mnie zaczeły się mroczki - jak za szybko wstaje::-( Nie przyjemna sprawa :-(

Pozdrawiam z winobraniowej Zielonej Góry Myyyszaaaa

Cześć dziewczyny!:happy2:
Ale ten czas szybko leci... Już poniedziałek...:huh:
Jak tam wasze samopoczucie?:confused: U mnie wszystko ok, dzidzia szaleje (szczególnie gdy idę spać:rolleyes:), apetyt dopisuje i bardzo się cieszę, że zdałam!:yes:
Mój M ma jutro swoje 27 urodzinki (11 września)!:-D Idę kupić zatem prezent...

Ania31 - wielkie dzięki!:biggrin2: Extra, że przepis wyszedł i wszystkim smakował!:happy:
agawa1 - :wink: dobre z tymi gumowcami!:laugh2: Musimy się zatem umówić na kolejną popijawę:cool:... na BB.
kropecka - gratuluję!:rofl::-D:rofl:
Myyszaaa - oglądałam ostatnio "Dzień dobry TVN" właśnie z Twojej Zielonej Góry. Bardzo fajnie... winobranie... :rolleyes:mmm... Pamiętałam o Tobie!:yes:

Pozdrawiam Was wszystkie!

Cześć dziewczyny . Cały weekend mnie nie było a tu tyle stron naklikałyście:szok: Było co czytać
Anna ajra wielkie gratulacje!:tak:To teraz przybył nam nowy kierowca:tak: tylko nie zrób tego błędu co ja i od razu siadaj za kierownicę no i oczywiście daruj bramom wjazdowym:-D;-):tak:
Dziś chciałam wybrać się po wyniki ale niestety pogoda beznadziejna więc jeszcze nie wiem czy pójdę :dry: Wkurza mnie ta jesień za oknem :dry:
I zaraz uciekam na nowe wątki Szczególnie ten o ciuszkach dla dzidzi sie przyda:tak:

Mnie osobiście w szpitalu bardzo przydał się przy nawale pokarmu laktator z Aventu. Nie wiem co bym bez niego zrobiła. Z rzeczy dla maluszka to jeszcze przychodzi mi do głowy ręcznik z kapturkiem.

Mnie ani wkładki laktacyjne ani laktator nie przydał sie w szpitalu...na początku to wcale prawie nie miałam pokarmu i nie było czego ściągać, bo wszystko co było wyjadał mały głodomorek:-D:-D:-D Za to laktator przydał sie już w domu, szczególnie gdy zaczęłam jeździć na uczelnie, no i jak kończyłam karmić piersią, też miał AVENT i byłam zadowolona...

reklama
pytanie do tych dziewczyn, ktore wybierają sie na usg genetyczne w II trymestrze:
w jakim tygodniu ciazy sie wybieracie? :confused:
dzwoniłam dzisiaj do gabinetu i ponoc najlepiej jest między 20 a 22 tyg.
wybiera sie ktoś?:confused:
byłam w I trymestrze, więc zamierzam isc raz w II i raz w III...zawsze to lepiej wiedziec cos wiecej oz drowiu maluszka niz nie wiedziec :tak:

Do góry