reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Dziewczyny, macie pozdrowienia od Zytki z Kazimierza Dolnego:-)
dzieki i wzajemnie pozdrow ja od nas :-D
Dzieki Gosiu i wzajemnie przekaz:tak:
My jednak na zastrzykach, Mati obudzil sie znow z goraczka a po zastrzyku jak reka odjal goraczka zniknela i mam nadzieje ze juz nie wroci
ja tez mam taka nadzieje oby mu juz przeszlo bo borok sie meczy

reklama
kaśka25 jakie zastrzyki bierzecie wiesz co u nas zastrzyki miały natychmiastowe działanie więc było małej z dnia na dzień lepiej!
życzę zdrowia dla synka

Baniorka biodacyne:szok:To bardzo silny antybiotyk ale chyba rewelacyjnie sie dopasowal bo po 1 zastrzyku juz po goraczce sladu nie ma:tak::tak:Mamy tylko 5 sztuk poniewaz reszte mam doleczyc doustnie klacidem. Pozdrawiam

za 4 dni zaczynam siodmy:szok::szok:Szok jak ten czas szybko leci, mam nadzieje ze moj maz wroci do porodu.
Jeszcze chyba bede musiala obciazenie glukoza powtorzyc bo wynik troche poza norme wyszedl.

kaśka 25 szybko się na drugą ciąże zdecydowaliście! JA już dzieci nie planuję mała Dominisia tak daje w kośc ze ja przy niej nie wyrabiam

E Baniorka to nie do konca tak, to byl dla nas niezly szok na poczatku. Nie zdazylam po prostu wziac tabletek dziewczyny pamietaja jakie to bylo zdziwienie totalne. No ale juz jest i jakos chyba dam rade choc przyznam sie ze sie boje troche. Nie pracy przy dzieciach, tylko tego ze jak zacznie mi chorowac dwojka takich maluchow to bedzie kiepsko:baffled::baffled:
Chociaz teraz mysle ze tak mala roznica wieku tez ma swoje plusy, Kuba ma 8 lat i nie chce bawic sie z duzo mlodszym bratem, a tak za jakies poltora roku Mati bedzie miec kompana do szalenstw

kaskax25 jasne,ze to jest duzy plus;-) Moja Martyska tez czasem ma "dosc" Niki:-D A jeszcze teraz jak ida zabki gdzies z tyłu chyba- i ta sie wscieka o byle co- to Martyska tymbardziej nie chce sie z nia bawic:sorry2:
A mąz wróci wróci:tak: I dasz rade ze wszystkim... pozdrawiam Cie cieplutko.

I wszytskie dziewczynki z osobna tez:tak:

KAśka 25 wiesz co super będziesz miec duża rodzinkę ja powiedziałam sobie że albo dwójka dzieci jedno po drugim żeby była mała różnica wieku albo Dominisia będzie jedynaczką i tak właśnie będzie chyba że los spłata figla ale będę sie bardzo pilnowała! Pozdrawiam was

reklama
witajcie
korzystam z okazji ze moich rodzicow jeszcze nie ma ....
za chwile jedziemy na wycieczke do Inwałdu do parku miniatur...
juz sie doczekac nie moge... :-D:-D:-D
wracamy dopiero wieczorem kolo 20 :tak::tak::tak:

zmykam ....
milego dzionka :tak:

Do góry