reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

dziewczyny wzruszyłyście mnie , dziękuje za wsparcie.
dziwne jest to życie, takie kruche , nieprzewidywalne, patrze na zdjęcie Marzenki, na jej loczki, uśmiech i nie dowierzam ze już nigdy więcej jej nie zobaczę ;( tak mi żal , jej córki tak cierpią ;( matka rozpacza , az serce pęka z żalu:((
no ale życie toczy się dalej, w naszych sercach będzie żyła wiecznie!!!
nie bardzo wiem co pisac, u nas tak ogólnie ok, wszyscy zdrowi Gabi coraz częściej próbuje wprowadzać swoje rządy , ale i ak jest kochana i przesłodka!!!!!

Kluska ucieszyłam sie bardzo jak przeczytałam o Piotrusiu, super ze wraca do formy!!!!

reklama
witajcie dziewczyny
wieczor i nocka do bani...
bo najpierw bolalo mnie pobrzusze a potem moj mlody urzadzil nam koncert
na poczatku slyszalam jak sobie pojekiwal potem zaczals ie co chwile wiercic na jedna strone na drugi bok itd...
a na koniec zaczal plakac..
wiem ze cos go bolalo i to chyba zeby...
dalam mu nurofen pomasowalam brzuszek nozki (myslalam na poczatku ze mu ścierpły) i potem dziasla mu posmarowalam i zasnal po jakis 30 min czyli troche po 23 :baffled: no ale dzisiaj spal do 8 :tak:

Witam się :-)Dziś mam wszystkie dzieci w domu Samochód M w naprawie więc moim pojechał do pracy Oliwka spi trochę spokoju
Uleńka przykro mi s powodu twojej przyjaciółki życie bywa ulotne :-(
Patryia tak to juz jest z naszymi maluchami potrafią dac w kość dobrze żechoć tylko od czasu do czasu :tak:
U nas odzwyczajanie od pampersa idzie pełną parą czyt Oliwka chodzi bez pieluchy siadanie na nocnik niewiele daje bomoja gwiazda usiądzie może na trzy sekundy Poki co uczy się co znaczy zrobić si do majteczek i jak to jest gdy mokre poszczypią w tyłek Przyznam że jakoś mało ruszają ją mokre galoty :baffled: ale od czegoś trzeba zacząć:rofl2:

Witam sie i ja- my z mala teraz same:( M wyjechal na kilka dni w delegacje :(
przed chwila dzwonil do mnie moj tata i pwoiedzial ze mojej cioci w Toruniu spalilo sie mieszkanie :szok::-( i conajgorsze mieeli je nieubezpieczone. Ogien zabral wszystko.....:( Tak bym chciala im pomoc chociaz nie wiem jak...:( i finansowo tez nie jestem w stanie :(
Stracili caly dorobek swojego zycia.......:( ale co najwazniejsze nikomu nic sie nie stalo tylko ciocia lekko sie podtrula ale juz jest dobrze

Uleńko -bardzo współczuję wiem jak to jest stracic bliską osobę boli strasznie! U nas w rodzinie ostatnio co rok był jakis pogrzeb ale najstraszniejsza śmiercią była śmierc teścia który zmarł miesiąc przed urodzieniem się wnuczki! Strasznie na nią czekał ale niestety! I wiecie co nie wiem czy to jakś znak pewnie sprawa genów nasza mała Dominisia ma rude włoski tak jak dziadziuś! JA z mężem jesteśmy brunetami!
Patrysiu - masz rację najważniejsze że nic się nie stało nikomu a za sprawą rodziny i pomocy ludzi Twoja ciocia jakoś znów stnie na nogi!
Moja mała naszczeście śpi juz prawie godzinę bo była już nie do wytrzymania!
W piatek zawozimy ją do babci na weekend starym rodzicom się też coś od życia należy!
Mam pytanko kto jest z górnego ślaska?

baniorka- ale sobie dopoczniesz my tez mamy plna wyjechac na weekend ale z mala na wies:) bo od srody idziemy do szpitala wiec chce aby jak najwuiecej na dworze pobyla... Tata mi wlasnie mowi ze meszki juz sa i nie wiem czy pojedziemy :(

Cześć Maminki drogie!

Jest tak ładnie,że jesteśmy dużo na spacerkach i Wy pewnie też?:tak: Weekend M miał wolny od niepamietnych czasów i spędziliśmy go rodzinnie i było tak fajnie!!W niedzielę byliśmy w ogrodzie botanicznym zobaczyć tulipanowy dywan:-)Niemal jednej nocy zakwitło 50 tysięcy różnych odmian tulipanów-po prostu cudne!!! Niestety w poniedziałek M na dyżurze,dziś pojechał do drugiej pracy jak co wtorek i tyle go w domu mamy...:-( więc my też ciągle same z Marcelkiem:-(Dzidzia odpadła teraz na drzemkę,się dotleniła i wyhasała w parku-musi odespać:-D

Uleńko
-czas goi rany-tak mówią...Choć żal pozostaje na zawsze:-(Zawsze jest źle jak odchodzi nam ktoś bliski,ale szczególnie przykro jak matka zostawia dzieci...Ach...Trzymaj się kochana!

baniorka-ja jestem z Górnego Śląska,ale mieszkam od 12 lat w Łodzi:-) Wracam tam-do siebie zawsze z radością:tak:

Cloe- ale się zawzięłaś z Oliwką:tak:Trzymam kciuki!!Mojej Marcyśce tez nie przeszkadzają mokre majciochy:-DUwielbia przesiadywać na nociu w rajtkach,na gołą pupę nie da się namówić za żadne skarby!!!

Kluska-jakie dobre wieści od Was!!!:-)Dzięki Bogu i oby dalej następowała poprawa!Odzywaj się więcej:tak:Napisz jak to było z odstawianiem Dominka od piersi?

przyszlirodzice-jejku jaka straszna tragedia!! Mam nadzieję,że z pomocą najbliższych ciocia da radę...

Gosia-super że to Wasze odstawianie się udaje:tak:Ja też zaczęłam ograniczać te nocne karmienia,przy każdej pobudce się nosimy,niestety tak juz koło 5 rano wymiękam i dostaje cycusia:-(Nie wiem jak to będzie,ale np. dzisiejsza nocka była extra!! Pierwsza pobudka 5:22:szok:Jaka jestem dzis wyspana:tak::-) Mam nadzieję,że to nie był jednorazowy prezent od mojego dziecięcia:-)

Jestem miłośniczka przyrody, a jakże!!!Biolog z wykształcenia;-)A jak u Ciebie- wiosna zagościła?
Co do prezentu to M wymyślił tą lunetę,porozumiewał się ze swoją siostrą-mamą chrześniaka.Mam nadzieję,że mały będzie zadowolony...

Margarita,Anna_ajra,Mysza,MOMP,Patrysia,kasiax25,Ania31-:-) Mam nadzieję,że nikogo nie pominęłam;-)

Pozdrówki dla Was wszystkich!!!

reklama
Zytka - z jakiego miasta Powiedz jak Twoja dzisiaj ma drzemkę tak puźnym popołudniem to o której idzie spac wieczorem! MOja Dominisia ma już tylko jedna drzemkę koło 12 max 2 godziny i to wszystko ale za to 20 juz spi

Do góry