reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Baniorka okolice jakiego miasta cię interesują?
Przyszlirodzice jedź zrelaksujecie się przede wszystkim ty się odprężysz a na meszki podobno działa olejek lawendowy
Jutro malujemy parter :oo2:będzie masakra ale trzeba to zrobić bo sciany straszą:baffled:

reklama
Dzień dobry wszystkim:-)
Wiem wiem kupe czasu mnie nie było wszystkim tym które o mnie pamiętały ( margarittko zytko moniamonis) dziękuję:tak:
Co u mnie? remonty remonty i jeszcze raz remonty które dobiegły końca a raczej nie u mnie a u moich rodziców. Nasza chatka już prawie gotowa do wprowadzzenia w ciagu 2 miesięcy będziemy już u sobie :-D strasznie sie ciesze :tak:
Amadeuszek nawija jak szalony rozgadanego mam chłopca:-) jestem taka dumna :zawstydzona/y: Oliwierek w końcu też ruszył z miejsca :-) tak że mam teraz w domu dwa gagatki wierszyki tylko słychać :-D i w jakim szoku jestem ile dzieci potrafią zapamiętać :szok: nim sie obejrzę całą książke wkują na pamięć ;-)

Wybaczcie ale nie ustosunkuje sie do waszych postów zwyczajnie za dużo ich nazbierało sie przez te 2 miesiące. Zauważyłam jedynie z tych ostatnich ze Piotrusiowi lepiej z czego sie niezmiernie ciesze i Ulka straciła kogoś bliskiego przypuszczam iz chodzi o przyjaciółke - przykro mi :-(
Moje roczne maleństwo sie wybudza więc zmykam ale teraz obiecuje ze bede z wami dzień w dzień :tak:

Hej dziewczyny. Mam pytanie z czym dajecie kanapki swoim dzieciom. Szymon ma alergie na białko mleka krowiego, laktoze. Może macie jakies ciekawe przepisy. Pozdrawiam

JA mojej małej daję kanapki ale ona nie ma alergi pokarmowej więc nie mam pomysłów z czym możesz Twojemu dziecku dawac!
Moja mała ma odparzoną pupeczke koło odbytu macie jakieś sprawdzone sposoby na pozbycie sie tego

Cześć dziewczyny, ale mnie ta pogoda dobrze nastrajała- słoneczko, cieplutko:-), całe dnie na podwórku z Dominkiem siedziałam. Małemu kupiliśmy piaskownice i jest nią zachwycony. Za to teraz czekamy na deszcz, już nawet troche kropiło, mam nadzieję ,że to szybko minie i wróci słoneczko. Wszystkim wyjeżdżającym na długi weekend życzę słonecznego wypoczynku, my zostajemy w domu, jedynie sobota we Wrocławiu:-), będzie fajnie.

Czesc laseczki moje drogie:-)

Niki mi się wczoraj tak wyrznęła,ze o malo co nie zemdlalam:sorry: z nerw ofqrs.guz na czole rósł na moich oczach a i krecha wyszła czerwona momentalnie-myslalam,ze rozciela juz:sorry: A jak sie zaniosla to ....myslalam,ze zwariuje.Na szczęscie mąz miał wiecej "opanowania" szybko lód ( ale zby to sie dała dotknąc:no: ) ... dzis jednak jest "ladnie" tzn. sniak, sliwa,ale nienajgorzej:sorry: Na kant nogi od krzesla wpadła:confused2: potyka sie na rownej powierzchni no:eek: Kiedy to sie nauczy "stabilnie" człapać:sorry:

Bez mamy wsio wrocilo do normy...szkoła dom i Niki:-D

zazdroszcze Wam pogody :wściekła/y: U nas dziennie sa 4 pory roku :sorry:

Pozdrawiam wszytskie cieplutko zatem:-)

Cześć dziewczyny!:-D
Więc to ja witam się pierwsza w majowy weekend.
Jak spędziłyście dzisiejsze święto pracy? My oczywiście na grillowaniu:-p:-)

Ania31 - i jak fryzura cioci, wyszła?:happy: Jak było na biorezonansie?
Wyszło coś z badań?
:huh:
Kubie nie podałam antybiotyku dzis jest juz ok zapisałam go na wizytę na biorezonans jedziemy teraz we wtorek zobaczymy czy cos pomoże z wywiadu pani stwierdziła ze Kuba musi mieć alergie wziewna kazała wziąć z domu kurz na chusteczce jednorazowej i z parapetu zza okna poczytałam w necie ze mozna wizać jeszcze proszki do prania płyn do płukania to co mysle ze go uczula wiec pozbieram to wszystko na wtorek i zobaczę co wyjdzie.
patrysia - ja nie oduczam jeszcze Michałka smoczka, ponieważ też go rzadko używa - do nocnego snu.:-) Próbowałaś już coś?
Jak Sewcio się czuję? Płakał jeszcze w nocy?
Gosia 78 - Michaś też uwielbia się huśtać, a dziś nauczył się sam zjeżdżać z dużej ślizgawki,:-D gdzie trzeba pokonać dłuższą drogę przez 2 mostki. Także frajda jest niesamowita.:laugh2:
Wymyśleliście coś na prezent komunijny?:eek:
cloe - trzymam kciuki za wołanie na nocniczek:-D i zapewne u nas będzie podobnie...:tak: zero reakcji na mokre galoty!:-D Ale zajmę się tym na wakacje.:wink:
przyszlirodzice - co za nieszczęście:surprised:, wręcz dramat. Bardzo współczuję!:hmm::hmm::hmm:
przyszlirodzice pisze:
przed chwila dzwonil do mnie moj tata i pwoiedzial ze mojej cioci w Toruniu spalilo sie mieszkanie i conajgorsze mieeli je nieubezpieczone. Ogien zabral wszystko.....:( Tak bym chciala im pomoc chociaz nie wiem jak...:( i finansowo tez nie jestem w stanie :(
Stracili caly dorobek swojego zycia.......:( ale co najwazniejsze nikomu nic sie nie stalo tylko ciocia lekko sie podtrula ale juz jest dobrze
baniorka82 - nie wiem, kto jest z Górnego Śląska. Ja nie.;-)Co do odparzeń, to ja stosuje sudocrem i jestem zadowolona.
Zytka - rzeczywiście musiało być pięknie wśród tylu kwitnących kwiatów...:rolleyes2: Widziałam zdjęcia na tajnym - śliczne!:-)
cloe - jak poszło malowanie parteru?:sorry:
Syneczki2 - bardzo się cieszę, że chłopcy się przemogli i zaczęli mówić!:yes:
MAGDALENA 27 - witaj po długiej przerwie. Mój malutki je kanapki, a że nie jest alergikiem, nie umiem Tobie doradzić.
przyszlirodzice - gratuluję samodzielnego zasypiania!:yes:
Kluska79 - jutro będziesz niedaleko mnie:-), z jakiej okazji jedziecie do Wrocławia?
Margaritta - na szczęście niczego sobie nie wybiła, czy rozbiła:surprised:... Matko jedyna, jak to trzeba uważać:unsure:... Mój Michaś chodzi już od 3 miesięcy, ale też potrafi się jeszcze przewrócić na "prostym".

Pozdrawiam Was Wszystkie!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam witam- tyle tylko ,ze zadnej nie ma:eek:

Korzystacie pewnie ze słonka- zazdroszcze;-) Chociaz dzis u nas tez wyszło:-D

Guz Niki juz nie taki straszny.Na szczescie wszystko dobrze.

Pozdrawiam Was serdecznie :-)

Do góry