Syneczki2 - gratuluję zdanego egzaminu! Daj koniecznie znać 21.02. jak ten drugi!
Może nie będzie tak źle...?
lileczka - jak zdrówko po niedzielnym zimnym spacerze?
MOMP - śliczny ten Twój Mikołajek, jak z reklamy! Mam nadzieję, że miewa się już lepiej. Jak ząbki?
agawa1 - widzę, że i Tobie roczek pokrył się z feriami - super! Daj znać, jak impreza i co dobrego przygotowałaś skoro...
lileczka - tylko nie mów, że okna myłaś... Uff... Mi by się nie chciało w zimie.
MOMP - jak klikniesz "dzieci urodzone w lutym 2008", to zobaczysz wszystkie nasze wątki, ale widzę, że się spóźniłam o całe 4 dni...
Gosia 78 - widzę, że i u Was w kółko, jak nie katar, to ząbki... Jak chłopcy obecnie się mają?
Margaritta - jak zdrówko? Śliczne kotki, takie całuśnie!
patrysia - jak paznokcie?
kropecka - jak się czujesz po tygodniowym zwolnieniu? Z dwójka małych dzieci ciężko się wykurować... czyż nie?
Mysza - ale się ostatnio zebrałaś na odpisanie... co za post! Jestem pod wrażeniem i czekam na kolejny taki wypasiony! Brawo, brawo!
Mikuś ma już 12 zębów! Wow! O jednego więcej niż Michaś.;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna!
Odpiszę później... #992
Może nie będzie tak źle...?
lileczka - jak zdrówko po niedzielnym zimnym spacerze?
MOMP - śliczny ten Twój Mikołajek, jak z reklamy! Mam nadzieję, że miewa się już lepiej. Jak ząbki?
agawa1 - widzę, że i Tobie roczek pokrył się z feriami - super! Daj znać, jak impreza i co dobrego przygotowałaś skoro...
I u nas śniegu po pachy!domowa imprezka No i będę mogła popisać się kulinarnie jako pani domu ;-)
lileczka - tylko nie mów, że okna myłaś... Uff... Mi by się nie chciało w zimie.
MOMP - jak klikniesz "dzieci urodzone w lutym 2008", to zobaczysz wszystkie nasze wątki, ale widzę, że się spóźniłam o całe 4 dni...
Gosia 78 - widzę, że i u Was w kółko, jak nie katar, to ząbki... Jak chłopcy obecnie się mają?
Margaritta - jak zdrówko? Śliczne kotki, takie całuśnie!
patrysia - jak paznokcie?
kropecka - jak się czujesz po tygodniowym zwolnieniu? Z dwójka małych dzieci ciężko się wykurować... czyż nie?
Mysza - ale się ostatnio zebrałaś na odpisanie... co za post! Jestem pod wrażeniem i czekam na kolejny taki wypasiony! Brawo, brawo!
Mikuś ma już 12 zębów! Wow! O jednego więcej niż Michaś.;-)
Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna!
Odpiszę później... #992
Ostatnia edycja: