reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Syneczki2 - gratuluję zdanego egzaminu! Daj koniecznie znać 21.02. jak ten drugi!
Może nie będzie tak źle...?
lileczka - jak zdrówko po niedzielnym zimnym spacerze?
MOMP - śliczny ten Twój Mikołajek, jak z reklamy! Mam nadzieję, że miewa się już lepiej. Jak ząbki?
agawa1 - widzę, że i Tobie roczek pokrył się z feriami - super! Daj znać, jak impreza i co dobrego przygotowałaś skoro...

domowa imprezka :tak:No i będę mogła popisać się kulinarnie jako pani domu ;-)
I u nas śniegu po pachy!
lileczka - tylko nie mów, że okna myłaś...:huh: Uff... Mi by się nie chciało w zimie.
MOMP - jak klikniesz "dzieci urodzone w lutym 2008", to zobaczysz wszystkie nasze wątki, ale widzę, że się spóźniłam o całe 4 dni...:sorry2:
Gosia 78 - widzę, że i u Was w kółko, jak nie katar, to ząbki...:hmm: Jak chłopcy obecnie się mają?
Margaritta - jak zdrówko? Śliczne kotki, takie całuśnie!:-D
patrysia - jak paznokcie?
kropecka - jak się czujesz po tygodniowym zwolnieniu? Z dwójka małych dzieci ciężko się wykurować:dry:... czyż nie?
Mysza - ale się ostatnio zebrałaś na odpisanie... co za post!:surprised: Jestem pod wrażeniem:-D i czekam na kolejny taki wypasiony! Brawo, brawo!:-D
Mikuś ma już 12 zębów!:wink: Wow! O jednego więcej niż Michaś.;-)

Pozdrawiam Was wszystkie i każdą z osobna!
Odpiszę później... #992

Ostatnia edycja:
reklama
Witam
Ja tylko na chwile
Kuba jest bardzo chory siedzę z M na zmiane i pilnujemy go w nocy ma problemy z oddychaniem taki podły kaszel a dokładnie zapalenie oskrzeli wszystko w środku gra na dodatek bardzo sie denerwuje płacze a potem ma dusznosci
Także przez jakiś czas nie bedzie mnie mam nadzieje ze do niedzieli juz bedzie lepiej i nie wylądujemy w szpitalu

Pozdrawiam was wszystkie i udanego weekendu wam zycze

Ania31 - bardzo współczuję i zarazem się martwię.:sad: Bartuś rzeczywiście się strasznie rozchorował...:hmm:
Zastanawiam się czy nie byłoby lepiej jednak w szpitalu skoro ma takie duszności...? ale zapewne nie chcesz zostawiać pozostałych chłopców w domu...:no2: och... Ubolewam Aniu razem z Tobą.:hmm:
Mam nadzieję, że leki zadziałają i Bartuś szybko wróci do zdrowia!
Ściskam Cię mocno!

Aniu zdróweczka dla Kubusia, oby wszystkie dolegliwości szybko minęły i oby bez szpitala sie obyło!!!!!
Kaska to ja tu pytam czy dużo dziewczyn na sierpniówkach a wy już 800 stron macie:szok: ale dajecie plotkareczki :)
a dziewczyny co do dolnych i górnych półek wiekowych to ja już prawie zabytek z wykopalisk ;) kuzynka z mojego rocznika za 6 mieś zostanie babcią, gdybym urodziła pierwsza córkę a nie syna to kto wie jak by to było, ale chłopak 19 letni na szczęście nie myśli jeszcze o założeniu rodziny, wiec jest szansa że jeszcze kilka latek upłynie zanim będę wnuki bawić :)
moja najmłodsza siostra ma 24 lata i ani jeszcze nie mysli mieć dzieci, chociaz cały czas mówi że chce mieć 4 synów :) no ale teraz jeszcze drugie studia, jakis awans w pracy sie szykuje, jakiś wyjazd do Egiptu, za bardzo napiety grafik, za to znalazła czas na przyjazd na roczek Gabi :-):-):-) i oszalał na jej punkcie, a Gabi w to graj żeby ja ciągle nosic i bawić, ciekawe jak to bedzie jak już siostra pojedzie:sorry:
Anna ajra i dla was zdróweczka, niech juz te choroby sobie pójda w sina dal!!!!! no i skoro jest zielone swiatełko to do biegu ... gotowi ...start :-D powodzenia!!!
Syneczki świetnie to ujełas - kazda z nas jest inna, jedyna w swoim rodzaju i nie powtarzalna, a przez to wyjatkowa!!!
Baniorka nigdy nie mów nigdy ;-) ja jak juz miałam trójke dzieci to byłam pewna ze juz nigdy nie bede mieć dzieci , az tu przyszedł wiek, pojawił się odpowiedni mezczyzna i juz w pewnym momencie i niczym innym nie marzyłam jak o tym żeby miec kolejne dziecko

Ania31- dużo zdrówka dla Kubasia:-), strasznie się męczy biedaczek, trzymam kciuki by szpital Was ominął.
Cloe - Piotruś w tym tyg jeszcze nie poszedł do przedszkola, zaczynamy znów od poniedziałku...
Anna ajra- dużo zdrówka i dla Was:-), a moje chłopaki na razie zdrowe:tak:
Ulenka - masz rację, dlatego ja kategorycznie nie mówię "nigdy", ciągle jakieś skryte marzenie o córeczce we mnie siedzi:sorry2:

witam wieczornie
ale ja dzis na szybko bo mnie muli juz ... a bylismy jeszcze u naszego chrzesniaka potem przyszla znajoma i niedawno poszla...
nie wiem dlaczego ale jestem wykonczona i ide dzis wczesniej spac ;-)

Ania31 - ojejku zdrowka dla Kubusia mam andzieje ze to szybko minie i nie bedziecie musieli sie meczyc trzymajcie sie :tak:
anna_ajra - heh sciaglam paznokcie ale z trudem bo dostalam nowe - szklane (zamawialam na allegro) ale chcialam sobie je robic i zapomnialam ze nie mam zelu wiec musialam domawiac - na wypadek wzielam wielki 30 ml bo ten mial 5 ml i teraz czekam na przesylke :-) niestety musze chodzic z takimi nie ladnymi pazurkami ale coz nie odzyja choc troche przed nastepnym zabiegiem :tak::-D
zytka - a ja dzis 3 paczki wcinalam :-D:-D:-D
syneczki - no fakt trzeba przyznac ze udal sie ten rocznik :-p:-p:-p:-p

Witam się i ja:-)

I życzę Ewci i Miłoszkowi wszytkiego najlepszego, dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy.
Na początku chciałam zamieścić sprostowanie, że z moim m nie jest tak źle:-). Gdy a kąpię Majkę to on wietrzy sypialnię i przygotowuje mleko. Ogólnie to sporo się z ią bawi a co najważniejsze to wstaje do niej w nocy i rano bo ja to jestem straszny śpioch:-).
Widzę, że na tapecie roczniki:-D Ja jestem 81, a m 80. Czyli chyba jesteśmy tak w środku:-)
Ania31 - dużo zdrówka dla Kubusia, trzymam kciuki, żeby wszystko szybko i dobrze się skończyło.
anna_ajra - dla was też dużo zdrówka:tak:.

Jak dam radę to może napiszę potem więcej, bo właśnie zadzwonił m, że mu się samochód popsuł:-(. I muszę lecieć mu na ratunek:tak:

Buźka

Witam
Ja tylko na chwile
Kuba jest bardzo chory siedzę z M na zmiane i pilnujemy go w nocy ma problemy z oddychaniem taki podły kaszel a dokładnie zapalenie oskrzeli wszystko w środku gra na dodatek bardzo sie denerwuje płacze a potem ma dusznosci
Także przez jakiś czas nie bedzie mnie mam nadzieje ze do niedzieli juz bedzie lepiej i nie wylądujemy w szpitalu

Pozdrawiam was wszystkie i udanego weekendu wam zycze
Ania mam nadzieje ze jakos mu przejdzie u was w ogole to czesto te oskrzela zreszta tak jak u nas. Mateuszowi najbardziej pomaga salbutamol, wtedy lzej mu sie oddycha. Trzymam kciuki zebyscie nie wyladowali jednak w szpitalu

reklama
anna_ajra w takim razie nie pozostaje nic innego jak tylko powiadomic nas o wspaniałej nowinie w czerwcu :tak: tym razem pamiętam pamiętam że to czerwiec :-D
ania biedny Kubuś jak sobie przypomne Oliwierka w tym stanie...jak on sie zatykał i nagle wieeeelki płacz. Z tym ze miał zapalenie krtani i czatowaliśmy przy nim zeby nam sie czasem nie udusił. Wtedy szybko zastrzyk i ulgaaaa. W jego 3 letnim zyciu już druga taka akcja była.

Do góry