No to dziąsła. Macie już jakiś ząbek na pokładzie ? czy czekacie na pierwszy ?Przeziębiony jest już od jakichś 2 tygodni, tzn na początku kaszlał i miał katarek, teraz został już tylko taki gęsty katarek, nawet się go odciągnąć nie da tylko jak psika to nosek czyści. Gorączki nie ma, sprawdzam mu dosyć często. Od rana dalej markotny, bawił się misiem i chciał ugryźć mu stopę to się rozpłakał, obstawiam że mógł się urazić w dziąsełko
reklama
Ewq9
Fanka BB :)
Mamy dwie dolne jedynki, ale przy nich nie było takiego cyrku a teraz patrzę i patrzę i nie widzę żeby się kolejne pchałyNo to dziąsła. Macie już jakiś ząbek na pokładzie ? czy czekacie na pierwszy ?
Zazdro ;D u nas ani jednego na pokładzie. A placz przy gryzieniu zabawek juz od dobrych dwóch tygodni ;DMamy dwie dolne jedynki, ale przy nich nie było takiego cyrku a teraz patrzę i patrzę i nie widzę żeby się kolejne pchały
rosenberg
Albo właśnie myślał że mu dziaselko podrapie a tu dupa i nic się nie zadziało mój młody tak miał przy zebach. Wystarczyło wtedy zmienić gryzak na zimny albo inna zabawkę np chropowata i już był zadowolonyPrzeziębiony jest już od jakichś 2 tygodni, tzn na początku kaszlał i miał katarek, teraz został już tylko taki gęsty katarek, nawet się go odciągnąć nie da tylko jak psika to nosek czyści. Gorączki nie ma, sprawdzam mu dosyć często. Od rana dalej markotny, bawił się misiem i chciał ugryźć mu stopę to się rozpłakał, obstawiam że mógł się urazić w dziąsełko
*Katarina*
U nas to samo, dwie dolne jedynki wyszły bez żadnych problemów a teraz to jest masakra. Szukam który to ząb następny wychodzi ale nic nie widaćMamy dwie dolne jedynki, ale przy nich nie było takiego cyrku a teraz patrzę i patrzę i nie widzę żeby się kolejne pchały
Mikstura
U nas 3,5 miesiąca.Laski, jaka przerwę miały wasze dzieci między 1sza a 2 dawka szczepionek skojarzonych?
O ja mam zawsze tam samo maseczki zawsze brałam, jakieś peelingi, balsamy, odżywki do włosów, cała siata kosmetyków, ai tak nic nigdy nie używamDzięki, jeszcze nie spakowana. Jedziemy kolo 14 nienawidze się pakować bo wszystko potrzebne a najlepiej kosmetyki których w domu nawet nie używam na wyjeździe się łudze, że będę
To mój ma zęby, a żadnych objawów ząbkowania jak szły dolne to było kilka dni marudnych, raz podałam przeciwbólowy, ale nie mam pewności, że to o zęby chodziło, a górne to w ogóle nic, a już ma na horyzoncie obie jedynki i jedną dwójkę ma, druga się jeszcze nie przebiła, ale widać jak ja bym chciała, żeby tak już do końca było, ale słyszałam, że trójki najgorszeZazdro ;D u nas ani jednego na pokładzie. A placz przy gryzieniu zabawek juz od dobrych dwóch tygodni ;D
reklama
U nas 2 miesiące, chyba tyle minimum musi być nawetLaski, jaka przerwę miały wasze dzieci między 1sza a 2 dawka szczepionek skojarzonych?