Bo ono właśnie ma rozciągliwy materiał, ja jeszcze mam z tego samego materiału beżowe 74 i jest mu dobre z zapasem (to musztardowej kupiłam 80 to nawet jeszcze nie zakładałam, bo pewnie za duże będzie), a inne z Pepco takie sztywne w 80 ledwo wchodzi.te musztardowe body, co ktoś wrzucił, to body 80 jest mega wielkie jak przyłożyłąm do innych firm. Ale tylko te musztardowe, inne są standardowe.
reklama
Ale ja się nie przejmuje haha tylko z ciekawości pytam. Nie był mierzony od czasu porodu, to zażyczyłam sobie, żeby go zmierzyłaOj tymi ich pomiarami się nie przejmuj wszystko zależy czy mierzy ta sama pielęgniarka i jak zmierzy u nas też głupoty wychodziły, a nawet po 3 tygodniach wyszło że mały jest mniejszy o 3 cm
G
gość _199
Gość
ja musze przeczytać jakąś książkę, bo piszę jak jakiś nieukBo ono właśnie ma rozciągliwy materiał, ja jeszcze mam z tego samego materiału beżowe 74 i jest mu dobre z zapasem (to musztardowej kupiłam 80 to nawet jeszcze nie zakładałam, bo pewnie za duże będzie), a inne z Pepco takie sztywne w 80 ledwo wchodzi.
rosenberg
Fanka BB :)
Ja czytam i nie pomaga złapałam się nawet na jąkaniuja musze przeczytać jakąś książkę, bo piszę jak jakiś nieuk
E ja tam ciągle się wysłowić nie mogę, słów mi brakuje albo jakieś kompletnie inne słowa używam zamiast tych właściwych masakra jakaś a chłop się ze mnie śmiejeJa czytam i nie pomaga złapałam się nawet na jąkaniu
marta18691
Fanka BB :)
Ja czytam dziecia książkiJa czytam i nie pomaga złapałam się nawet na jąkaniu
G
gość _199
Gość
Ja szczególnie mam problemy z pisaniem. A mam do napisania pracę dyplomowąJa czytam i nie pomaga złapałam się nawet na jąkaniu
Xiaomi 360. Chyba najlepsza i nie droga ja czasami zapominam wyłączyć, i nagle słyszę głos w kamerze,, sprzątaj,, a to mąż z pracy wtedy mu odpowiadam ladnieDziewczyny używa któraś z was kamery zamiast niani? Co polecacie? Ja planuję coś kupić bo młody będzie miał pokój na piętrze więc wieczorem chce go mieć na oku jak już będzie spał.
reklama
Ja mam xblitz i jestem zadowolona. Ma i mikrofon i kamerę... ogólnie spoko jestDziewczyny używa któraś z was kamery zamiast niani? Co polecacie? Ja planuję coś kupić bo młody będzie miał pokój na piętrze więc wieczorem chce go mieć na oku jak już będzie spał.