reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Ja się zastanawiam czy moje dziecko kiedykolwiek będzie spało twardym snem 🤣
My teraz jak na dole mieszkamy w salonie to młody ma łóżeczko za kanapa i mega się przyzwyczaił do dźwięków. Jak wieczorem zaśnie to normalnie czajnik tv itp i śpi mocno. Nawet jak spluczemu wodę w kiblu to się nie budzi a nie mamy drzwi nadal, za to spluczke słuchać pewnie kilometr dalej 😂

My teraz jak na dole mieszkamy w salonie to młody ma łóżeczko za kanapa i mega się przyzwyczaił do dźwięków. Jak wieczorem zaśnie to normalnie czajnik tv itp i śpi mocno. Nawet jak spluczemu wodę w kiblu to się nie budzi a nie mamy drzwi nadal, za to spluczke słuchać pewnie kilometr dalej 😂
Mi chodzi o tą drugą fazę snu, że dziecko faktycznie śpi, a nie czuwa. Bo jak zaśnie to też mogę przy nim robić wszystko, dzisiaj np. odkurzalam jak spał. Najdziwniejsze, że gdy nie śpi to się odkurzacza boi.

A ja dziś miałam nie fajna sytuacje na what's app napisało do mnie 2 kobiety o ubranka po małym na olx miałam wystawione i że chcą same zapłacić za wysyłkę przez stronę z inpostu i że mam kliknąć w link a tam było żeby podać nr karty i dane wszystkie i już dla mnie to podejrzane było sam ten link...zresztą było o tym głośno bo ktoś podał dane i Kasa z konta wyparowała 😱

A ja dziś miałam nie fajna sytuacje na what's app napisało do mnie 2 kobiety o ubranka po małym na olx miałam wystawione i że chcą same zapłacić za wysyłkę przez stronę z inpostu i że mam kliknąć w link a tam było żeby podać nr karty i dane wszystkie i już dla mnie to podejrzane było sam ten link...zresztą było o tym głośno bo ktoś podał dane i Kasa z konta wyparowała 😱
Trzeba teraz uważać bo tez slyszalam o takich zagrywkach. Podobno tez dzwonia na komórki i podają się za kogoś z infolini i pytają o stany konta, dane itp. Przedłużają na sile rozmowę a w tym czasu hakują aplikacje czy cos...

My właśnie wróciliśmy z dni chleba u nas w mieście 😀jednak ta dzidzia to jest imprezowa😂przetańczyła cały koncert sarsy 😂pozniej miala swój pierwszy raz w pubie 😀 w domu jest wymagająca a na imprezkach zlote dziexko 😂

A to trzeba byc glupim zeby sie dac nabrac na cos takiego 🙄

reklama
Dziewczyny nasza córa ruszyła do przodu 😁 tak sie ucieszyla dzis na widok tatusia ze az ja ponioslo i pierwsze raczkowe kroki do przodu zrobila. Od razu zalapala 😄 tak wiec teraz caly czas juz cwiczy siadanie i raczkowanie do przodu 😍 smiejemy sie ze zanim wrocimy z wakacji to ta juz bedzie chodzic 🤣😁

Do góry