reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Zrezygnowana w nocy wróciłam z małą do nas do sypialni. Vhyba mloda jeszcze nie dorosla na spanie sama ;p co wyszłam z pokoju to placz i budzenie. A ja jak zoombie. Wracamu do starego spania. Może za miesiąc dwa przestawie ja na nocow

Zrezygnowana w nocy wróciłam z małą do nas do sypialni. Vhyba mloda jeszcze nie dorosla na spanie sama ;p co wyszłam z pokoju to placz i budzenie. A ja jak zoombie. Wracamu do starego spania. Może za miesiąc dwa przestawie ja na nocow
współczuję ☹️
czytałam że dobry czas to pomiędzy 10-16 ms życia ale wiadomo każde dziecko inne
my póki co śpimy we trójkę od powrotu z wakacji jakoś nam tak wygodnie i kładziemy go o g. 20 sami przychodzimy ok. 23/24 i śpimy do g8 czasem mały dłużej i powiem że jest git👍
Ps najbardziej komiczne jest to że mały bardziej do taty się przytula i rano obowiązkowo macanie brody😂

Dlatego mój śpi praktycznie od urodzenia sam, jak jeszcze nie ogarniam rzeczywistości.

Dlatego mój śpi praktycznie od urodzenia sam, jak jeszcze nie ogarniam rzeczywistości.
Bo dziecko im wcześniej tym lepiej. Później już wymuszają 😂 i to zależy czy rodzic szybko się podda, bo wiadomo nic nie trwa jedna noc. Pewnie po tygodniu juz by było super. Sama będę przenosić Hankę i wiem, że moje,, lenistwo,, nie może wygrać 😂

Bo dziecko im wcześniej tym lepiej. Później już wymuszają 😂 i to zależy czy rodzic szybko się podda, bo wiadomo nic nie trwa jedna noc. Pewnie po tygodniu juz by było super. Sama będę przenosić Hankę i wiem, że moje,, lenistwo,, nie może wygrać 😂
Moje dzis wygrało;D jeszcze mloda ma katar i maz chory ;D wiec mam dość... No nic. Narazie jest dobrze jak jest. Za jakiś czas bede próbować dalej ;D

Moje dzis wygrało;D jeszcze mloda ma katar i maz chory ;D wiec mam dość... No nic. Narazie jest dobrze jak jest. Za jakiś czas bede próbować dalej ;D
Im później tym gorzej 😂😂

Ja zaczynam naukę samodzielnego zasypiania, po raz setny, ale mnie już młody. Do szału doprowadza w nocy.

reklama
Do góry