G
gość _199
Gość
Widzę że mają podobne zabawki z młodymMiski na spacerze. A zimno jak cho...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widzę że mają podobne zabawki z młodymMiski na spacerze. A zimno jak cho...
Pampers, wszelkie kremy typu bepanthen, zasypki, pudełeczka;D najlepsze zabawki hahahWidzę że mają podobne zabawki z młodym
Noewiem jak to jest ale ja zamówiłam sobie z allegro za 40zl z Chin rzeczy dla siebie i przyszła wiadomość że będą naliczane cła jakieś no teraz biorą i kilka złoty wezmą od tej wartości paczki niewiem jak na aliexpressZ darmową dostawą już droższe 34,92 zł 30%OFF | Food Grade zmywalny mata silikonowa karmienie dziecka podkładka wysokie krzesło wycieraczka do bagażnika silikon
51.82zÅ |Food Grade zmywalny mata silikonowa karmienie dziecka podkÅadka wysokie krzesÅo wycieraczka do bagażnika silikon|Maty i podkÅadki| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coma.aliexpress.com
No to super, bo u nas mam wrażenie coraz gorzej. Ciągle jęczenie, marudzenie, płacz. Serio, głowę to mam kwadratową od tego.. w nocy się budzi, płacze, nie śpi godzinę/dwie. Najlepiej to na rękach się czuje, na brzuchu nadal bez szału, chyba, że mówię do niej ciągle i leżę obok.Dziewczyny mloda załapała wkoncu swoj rytm dnia. I powiem Wam ze jest nam ze sobą coraz fajniej ;D
U nas na rękach tez uwielbia ale nie nosze zbyt często bo kregoslupnie pozwala. Na macie wkolo marudzi bo znudzona wiec czytamy bajki, zmieniamy non stop zabawki. Wkolo musze czymś zajmować, śpiewać;D a resztę ogarniam jak spi;p rano po zjedzeniu kaszy musi iść na spacer bo inaczej placz. Wieczorem po kąpieli musimy się z pol godziny poprzytulać i wygłaskać bo inaczej zasypia z płaczem;D taka mala a jakie ma przyzwyczajeniaNo to super, bo u nas mam wrażenie coraz gorzej. Ciągle jęczenie, marudzenie, płacz. Serio, głowę to mam kwadratową od tego.. w nocy się budzi, płacze, nie śpi godzinę/dwie. Najlepiej to na rękach się czuje, na brzuchu nadal bez szału, chyba, że mówię do niej ciągle i leżę obok.
Dziewczyny osobiście stwierdzam, że mega zimno [emoji26][emoji26]