reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 zł 🙄póki co nie zaobserwowali bo ładnie daje dotykać włoski, czesać i nie ma nie tolerancji na inne materiały na ciele metki itp
bardzo fajna babeczka była poleciła nam żeby kupić taką z bawełny prążkowanej rozciągliwej ale też zwróciła uwagę żeby zakładać już na zewnątrz bo może poprostu zwyczajnie jemu za gorąco.
natomiast zwrócili nam uwagę na obnizone napięcie w obrębie barków ale już z fizjo z tego wyszliśmy
za jakiś czas znowu się wybiorę bo dała mi też parę wskazówek na co zwracać uwagę 😜 np czy lubi jeść różne faktury
Mój też nie lubi czapek, mamy jedną która toleruje i ona właśnie jest taka bardzo rozciągliwa, prążkowana. A tak to zwykle wszystkie inne mu spadają same z głowy bo tak nią rusza chyba specjalnie.

reklama
No właśnie drogie przesyłki porobili... Tez szukam. Masakra
Z darmową dostawą już droższe :( 34,92 zł 30%OFF | Food Grade zmywalny mata silikonowa karmienie dziecka podkładka wysokie krzesło wycieraczka do bagażnika silikon

Z darmową dostawą już droższe :( 34,92 zł 30%OFF | Food Grade zmywalny mata silikonowa karmienie dziecka podkładka wysokie krzesło wycieraczka do bagażnika silikon
Chyba sama zrobię taka mate 😀😀tylko muszę wymyślec. Wczoraj wieczorem do mowilam podnóżek do krzesełka za 20 zl na olx bo teraz przesyłka za 1 zl:)

Kupie stolnicę silikonową rozowa i ja potnę na wymiar 😀😀 mam siwa w domu ale mi się przydaje 😂😂

Miski na spacerze. A zimno jak cho...:D

Załączniki

• 20210824_113151.jpg
    20210824_113151.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 93
reklama
Do góry