Wychodzić będziemy napewno jak pogoda na to pozwoli. Jakoś ja sama nie lubię w deszcz spacerować ;p a z tego co kojarzę to u nas każda jesień to deszcz deszcz i deszcz pocieszam się że teram w urlop mąż zrobił nam taras w ogrodzie zadaszony z myślą właśnie o nas żebyśmy nie mokłyNie będziesz z nią chodzila ma spacerki?
reklama
Przypomniała mi się strona z której zamawiałam młodej ubranka na urodzenie. Link do: Slodkisen może któraś nie zna a by chciała coś fajnego to są super pajace i bodziaki. Może jakieś mega tanie nie są ale jakościowo fajne,
To na Aliexspres widzialam za 16 zł to samo będę szukaćJa właśnie mam tą za 40 zł @olga.1 wejść sobie na stronę antilda.pl tam są fajne rzeczy, podnóżek, czy okleina na nóżki
Mikstura
Fanka BB :)
Ja nie umiem z Ali nic zamawiać i jeszcze nie zamawiałam nigdyTo na Aliexspres widzialam za 16 zł to samo będę szukać
G
gość _199
Gość
O dziwo ubranka z Ali mają lepszą jakość niż z hm.Ja nie umiem z Ali nic zamawiać i jeszcze nie zamawiałam nigdy
Mam taki komplet dla małego, który nosi od 3 miesiąca do teraz jakby rosly z nim.
mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarzTo ja wtedy czapki nie zakładam jak jest kaptur [emoji3]
G
gość _199
Gość
Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarz
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane
byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 zł póki co nie zaobserwowali bo ładnie daje dotykać włoski, czesać i nie ma nie tolerancji na inne materiały na ciele metki itpPowiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane
bardzo fajna babeczka była poleciła nam żeby kupić taką z bawełny prążkowanej rozciągliwej ale też zwróciła uwagę żeby zakładać już na zewnątrz bo może poprostu zwyczajnie jemu za gorąco.
natomiast zwrócili nam uwagę na obnizone napięcie w obrębie barków ale już z fizjo z tego wyszliśmy
za jakiś czas znowu się wybiorę bo dała mi też parę wskazówek na co zwracać uwagę np czy lubi jeść różne faktury
rosenberg
Fanka BB :)
Jak znajdziesz na alie to podlinkuj tutaj teżTo na Aliexspres widzialam za 16 zł to samo będę szukać
reklama
Dobra będę szukać gadżetów do fotelikaJak znajdziesz na alie to podlinkuj tutaj też