reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

Nie będziesz z nią chodzila ma spacerki?
Wychodzić będziemy napewno jak pogoda na to pozwoli. Jakoś ja sama nie lubię w deszcz spacerować ;p a z tego co kojarzę to u nas każda jesień to deszcz deszcz i deszcz:D pocieszam się że teram w urlop mąż zrobił nam taras w ogrodzie zadaszony z myślą właśnie o nas żebyśmy nie mokły :D

reklama
Przypomniała mi się strona z której zamawiałam młodej ubranka na urodzenie. Link do: Slodkisen może któraś nie zna a by chciała coś fajnego to są super pajace i bodziaki. Może jakieś mega tanie nie są ale jakościowo fajne,

mój nienawidzi ani czapki ani kaptura nie wiem co ja z robię nawet jak był noworodkiem to zaraz ściągnięta neurolog powoedziala że taki egzemplarz 🙄
Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(

Powiem ci, że taka nienawiść do czapek jest często objawem zaburzeń SI. Dziecko jest nadwrażliwe na dotyk i tego nie lubi. Może warto się skonsultować ze specjalistą od sensoryki?
Ja na pewno się przejdę żeby zobaczył czy z małym jest ok, ale widzę że jest dobrze.
Natomiast zaczyna mi się wydawać, że przez brak smoczka on ma straszny niedobór tego ciumkania, no ale mleko rozlane :(
byliśmy neurolog nas wysłała że warto zweryfikować aczkolwiek ona nie widziała 180 zł 🙄póki co nie zaobserwowali bo ładnie daje dotykać włoski, czesać i nie ma nie tolerancji na inne materiały na ciele metki itp
bardzo fajna babeczka była poleciła nam żeby kupić taką z bawełny prążkowanej rozciągliwej ale też zwróciła uwagę żeby zakładać już na zewnątrz bo może poprostu zwyczajnie jemu za gorąco.
natomiast zwrócili nam uwagę na obnizone napięcie w obrębie barków ale już z fizjo z tego wyszliśmy
za jakiś czas znowu się wybiorę bo dała mi też parę wskazówek na co zwracać uwagę 😜 np czy lubi jeść różne faktury

reklama
Do góry