Eii głowa do góry ! patrz na to w ten sposób że coraz bliżej do maleństwa. A córa będzie przecież z facetem twoim także będzie miała opiekę... Nie będą Cie trzymać przecież w szpitalu do 40tygodnia tylko jak coś zdecydują wcześniej. ! Wyniki dużo ponad normę?No mam juz ponad norme wyniki. Dzwonilam do lekarza mam przyjsc na 14.20 pewnie pojde na oddzial. Płaczę jak bóbr. Ja nie wytrzymam znowu w szpitalu tego wszystkiego, corki tez nie chce zostawiac
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Ja od czasu pozwolenia, a nawet nakazu poruszania się, ciągle nie zasypiam przed 2-4 nad ranem, ale potem śpię tak dobrze, że przed 9 nie wstanę już. Lewe biodro dużo mniej mnie boli, także fajnie mi się teraz śpi.Dziewczyny - ja ostatnio spie jak zabita. Z tego co czytam to wiekszosc z Was ma problemy ze snem... czy ktoras tez ma taka sennosc? Wczoraj spalam po poludniu, dzisiaj niecale 7h w nocy z dwoma sikaniami w międzyczasie, zjadlam śniadanie z kawa i od razu drzemka ... Wyniki mam bardzo dobre, hemoglobina ponad 13.
kwiatek250
A nie ma szansy, że od razu cc?Wiesz wywolywanie porodu w szpitslu to męczarnia. Robia ci wszystko. Pewnie i tak skonczy sie cc
Wiesz ostatnio przelezalam 2 tygodnie na wywolywaniu. Takze nie pociesza mnie to. Znajac szpital beda mnie trzymac do 40 tygodnia. Takze superEii głowa do góry ! patrz na to w ten sposób że coraz bliżej do maleństwa. A córa będzie przecież z facetem twoim także będzie miała opiekę... Nie będą Cie trzymać przecież w szpitalu do 40tygodnia tylko jak coś zdecydują wcześniej. ! Wyniki dużo ponad normę?
Chcialam uniknąć cc. Mialam pierwsza cc i wszystko okej bylo.A nie ma szansy, że od razu cc?
no to naprawde nieciekawie jak tak.. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze !Wiesz ostatnio przelezalam 2 tygodnie na wywolywaniu. Takze nie pociesza mnie to. Znajac szpital beda mnie trzymac do 40 tygodnia. Takze super
marta18691
No ja teraz lepiej spie po ostatniej wizycie chociaz maly w brzuchu wierci sie w nocy ale jakos lepiej ze snem od piatku juz tak kolorowo nie bedzie
Dziewczyny - ja ostatnio spie jak zabita. Z tego co czytam to wiekszosc z Was ma problemy ze snem... czy ktoras tez ma taka sennosc? Wczoraj spalam po poludniu, dzisiaj niecale 7h w nocy z dwoma sikaniami w międzyczasie, zjadlam śniadanie z kawa i od razu drzemka ... [emoji2356] Wyniki mam bardzo dobre, hemoglobina ponad 13.
marta18691
Ojc dodatni przykro mi ale antybiotyk Ci podadza przed porodem
Żeby bylo malo gbs dodatni!!!! Bozee ja dzisiaj sama chyba sobie wyjme dziecko.
reklama
Ponoc bardzo duzo kobiet ma gbs dodatni. Daja antybiotyk przed porodem i po sprawie... moja kolezanka rodzila z gbsem i wszystko w porzadku.Żeby bylo malo gbs dodatni!!!! Bozee ja dzisiaj sama chyba sobie wyjme dziecko.