reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

To zakładam że nie doczekasz. Chyba ze mala zrobi ci niespodziankę i wytrzyma do wizyty :D haha. Ja idę jutro wiec zobacze czy cos sie zaczyna dziać. Ale dzis zauważyłam ze mala sie nie ma jak ruszać juz. Rusza sie rzadko i bardzo delikatnie. I na wadze po śniadaniu mam 0.5 kilo mniej takze chyba organizm sie po malu szykuje
Święta wychodzi na prowadzenie..., ale fajnie zaczyna się powoli i tu i tam 🥰😎🤷‍♀️, nie mogę się doczekać tych wszystkich nowinek.

reklama
Ja wczoraj po raz pierwszy od września wykazałam się większą aktywnością życiową...prasowałam przez 45 min., ogarnęłam trochę kuchnię itp🤩🤫😄, no i padłam ze zmęczenia o 1 w nocy. Tylko raz na siusiu wstałam i spałam do 8.30😇. Wspaniale mi się dziś spało😀.
I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej🤭.
U Ciebie jak z terminem ? Z tego co kojarzę do tej pory tylko leżenie i oszczędzanie się ? Teraz chyba juz dzidzia donoszona tak ?

U Ciebie jak z terminem ? Z tego co kojarzę do tej pory tylko leżenie i oszczędzanie się ? Teraz chyba juz dzidzia donoszona tak ?
Termin na 25.02, ale szew zdejmują w ten czwartek, no i pani doktor mi dała do zrozumienia, że do naszej kolejnej konsultacji 8 lutego już raczej nie dojdzie, bo urodzę wcześniej... na co bardzo liczę🤩. Od zeszłego tygodnia dostałam pozwolenie na male aktywności w domu, tylko teraz to tak jak u Was, siły brak 🙃🙂.

Termin na 25.02, ale szew zdejmują w ten czwartek, no i pani doktor mi dała do zrozumienia, że do naszej kolejnej konsultacji 8 lutego już raczej nie dojdzie, bo urodzę wcześniej... na co bardzo liczę🤩. Od zeszłego tygodnia dostałam pozwolenie na male aktywności w domu, tylko teraz to tak jak u Was, siły brak 🙃🙂.
Grunt ze jest pozwolenie juz na jakas aktywnosc !;) No to czekamy czy ty będziesz pierwsza czy nie ;D

Ja dwa tygodnie temu na wizycie mialam powiedziane ze do kolejnej mofe nie dotrwać a tu juz jutro wizyta ;D a ja dalej chodze haha

Planujesz porod sn ? Jeżeli tak to może nas wyprzedzisz jeszcze ;D my będziemy chodzić moze do 42 tygodnia a ty zakończysz w 38 i będziesz pierwsza ;D nigdy nic nie wiadomo
Nieeee u mnie cc :( na 39 tydzien ustawione. A ze przy operacji ma byc moja gin i wolalabym ja tam miec to bede nogi sciskac do terminu cesarki - ale tak czy siak, nie wiadomo czy cos sie nie wydarzy szybciej 🥲

No to dobrze[emoji173]
Ja wczoraj po raz pierwszy od września wykazałam się większą aktywnością życiową...prasowałam przez 45 min., ogarnęłam trochę kuchnię itp[emoji2956][emoji2958][emoji1], no i padłam ze zmęczenia o 1 w nocy. Tylko raz na siusiu wstałam i spałam do 8.30[emoji56]. Wspaniale mi się dziś spało[emoji3].
I mam wrażenie, że mój brzuch jest trochę niżej[emoji2960].

reklama
Do góry