ulotnechwile
Fanka BB :)
oj tak, a do tego mam takie grzeczne dziecko i ma apetyt takze drugie chyba bedzie malym czorcikiem [emoji23][emoji16]Ale słodka [emoji7]
dziękuję[emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj tak, a do tego mam takie grzeczne dziecko i ma apetyt takze drugie chyba bedzie malym czorcikiem [emoji23][emoji16]Ale słodka [emoji7]
super córeczki [emoji7]Moje 2[emoji7]
Bardzo mi przykro...Ja niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
Jejku strasznie mi przykroJa niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
Tak mi przykro Trzymaj się mocno..Ja niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
Według mnie masz dobre wyniki, miałam podobne i lekarz nic nie stwierdził ☺Czesc, dziewczyny możecie spojrzeć na wyniki bo trochę mnie martwi wynik z moczu.. [emoji52]Zobacz załącznik 1155952
Bardzo mi przykro Trzymaj się mocnoJa niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.
Bardzo mi przykro, dużo siły trzymaj się...Ja niestety muszę się z wami pożegnać mojemu aniołków przestało bić serduszko i jutro mam zabieg. Wszystkim mamusia życzę szczęśliwego rozwiązania.