Szybko urodzić i uciekac do domu ja sobie stawiam takie wyzwanieJa nigdy nie byłam w szpitalu nie wiem czego się spodziewać tylko w odwiedzinach byłam
reklama
kwiatek250
Fanka BB :)
Mnie zdejmą szew 28.01 no i poprosili, żebym przyszła z walizką do szpitala. Ja już się nie mogę doczekać mojego skarbu. I to będzie koniec leżenia po ponad 4ech miesiącach w stresie, no może trzech w stresie, bo teraz już wyluzowałam.Ja mam magnez zlecony 6 razy dziennie. Termin mam na 23.02 ale lekarka uważa że urodzi się dużo wcześniej, mówi że może to być nawet styczeń. Dlatego tak obserwuje. Na szczęście po luteinie trochę te skurcze ustaly
Ostatnia edycja:
marta18691
No tez boli juz wszystko
Ja juz brzuch mam dosyć nisko w porównaniu do tego co było miesiąc temu. Tez strasznie boli i skora i w środku szczególnie w okolicach pępka. jest juz ciezko, bola biodra i zaczynam chodzić jak kaczka. Ostatnio parę dni z rzędu bolało podbrzusza jak na okres. Szczególnie wieczorami. Ale po wizycie doktor mowi ze sie nic nie dzieje i żeby więcej odpoczywać i się oszczędzać.
marta18691
Wogole te wymagania to jedno wielkie nieporozumienie jest jak 4lutego bym pojechala 5 cc to 9moze wypyszcza do domu ze szpitala
To dobrze ze ojciec dziecka moze wejsc. U nas wogole wstępu nie ma. Widzi sie dopiero przy wypisie ze szpitala. I to tez nie moze wejsc z nosidelkiem pod oddzial tylko czeka przy głównym wejściu do szpitala :/ co juz jest moim zdaniem wogole nieporozumieniem...
U mnie 2 doby trzymaja po cc. Takze jakbym poszls 5 na cc to 7go bym wyszls jakby bylo wszystko okejWogole te wymagania to jedno wielkie nieporozumienie jest jak 4lutego bym pojechala 5 cc to 9moze wypyszcza do domu ze szpitala
Sylwia99
Dokładnie takSzybko urodzić i uciekac do domu ja sobie stawiam takie wyzwanie
Sylwia99
U mnie w nocy tragedia z biodrami, ale najbardziej boli z lewej strony. Przekręcić się to tragedia, a wstać siku to już wglA mi pachwiny strasznie dokuczaja. Ciagnie mnie strasznie.
marta18691
Niewiem u nas zawaze 3doby byly na 4dzien wypisuja i licze sie z tym ze we wtorek mnie puszcza[emoji23]
U mnie 2 doby trzymaja po cc. Takze jakbym poszls 5 na cc to 7go bym wyszls jakby bylo wszystko okej [emoji3]
MimiiMalwina
Cieszę bo nie chce brać ze sobą torb napchanychDokładnie
reklama
MimiiMalwina
Mi również.. najgorzej z rana jak wstaje z łóżkaA mi pachwiny strasznie dokuczaja. Ciagnie mnie strasznie.