reklama
asia333podlasie
Fanka BB :)
Zarodka jeszcze nie było?Jak narazie wszystko ok pecherzyk 9mm za 2 tygodnie wizyta i dostałam serię badan
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Na to wyglada ile masz lat?Chyba jesteśmy jedyne, pozostałe dziewczyny już bardziej doświadczone
Ktory jesteś tydzień? U mnie dziś na usg pusty pęcherzyk, mam wrócić za 2-3 tygodnie... Według OM to 5+2. Więc jest mi smutno, spodziewam się, że jednak nic z tego nie będzie... Ale przynajmniej wiem, że możemy mieć dzieci, wcześniej byłam przekonana, że nie, bo długo się staraliśmy i nic.Jak narazie wszystko ok pecherzyk 9mm za 2 tygodnie wizyta i dostałam serię badan
Wg OM to 5 tydz więc mam nadzieję że za 2Ktory jesteś tydzień? U mnie dziś na usg pusty pęcherzyk, mam wrócić za 2-3 tygodnie... Według OM to 5+2. Więc jest mi smutno, spodziewam się, że jednak nic z tego nie będzie... Ale przynajmniej wiem, że możemy mieć dzieci, wcześniej byłam przekonana, że nie, bo długo się staraliśmy i nic.
tygodnie będę widziała już serduszko, bo w innym przypadku nie dawały mi wszystkich badań do zrobienia łącznie z grupą krwi.
Natalia0221
Zaciekawiona BB
Czułaś ze cos jest nie tak? Czy w jaki sposób sie spodziewałaś? To juz pewne że nic z tego nie będzie?Ktory jesteś tydzień? U mnie dziś na usg pusty pęcherzyk, mam wrócić za 2-3 tygodnie... Według OM to 5+2. Więc jest mi smutno, spodziewam się, że jednak nic z tego nie będzie... Ale przynajmniej wiem, że możemy mieć dzieci, wcześniej byłam przekonana, że nie, bo długo się staraliśmy i nic.
asia333podlasie
Fanka BB :)
Dziwne żeby było coś więcej widać po prostu dużo za wcześnie wizyta.Czułaś ze cos jest nie tak? Czy w jaki sposób sie spodziewałaś? To juz pewne że nic z tego nie będzie?
reklama
Nie, po prostu nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży. Ponad dwa lata się staraliśmy i nic. Mi też kazano zrobić wszystkie badania, łącznie z grupą krwi, niby za wcześnie, by było coś jeszcze widać, ale wszedzie piszą, że ciałko żółte powinno już być, a pod koniec 5 tygodnia i zarodek. U mnie ciałka nie ma, jest tylko pęcherzyk ciążowy. I nic więcejCzułaś ze cos jest nie tak? Czy w jaki sposób sie spodziewałaś? To juz pewne że nic z tego nie będzie?