reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
O rany... Dziewczyny jak Wy się w ogóle przy tej pogodzie czujecie?
Ja niczym orka 😂
Ciężka. Śpiąca i chyba zamieszkam w toalecie.
Uznaję za zupełny bezsens wstawać po kilka razy w nocy siku. 🤗

Jak narazie wszystko ok pecherzyk 9mm za 2 tygodnie wizyta i dostałam serię badan
Ktory jesteś tydzień? U mnie dziś na usg pusty pęcherzyk, mam wrócić za 2-3 tygodnie... Według OM to 5+2. Więc jest mi smutno, spodziewam się, że jednak nic z tego nie będzie... Ale przynajmniej wiem, że możemy mieć dzieci, wcześniej byłam przekonana, że nie, bo długo się staraliśmy i nic.

Ktory jesteś tydzień? U mnie dziś na usg pusty pęcherzyk, mam wrócić za 2-3 tygodnie... Według OM to 5+2. Więc jest mi smutno, spodziewam się, że jednak nic z tego nie będzie... Ale przynajmniej wiem, że możemy mieć dzieci, wcześniej byłam przekonana, że nie, bo długo się staraliśmy i nic.
Wg OM to 5 tydz więc mam nadzieję że za 2
tygodnie będę widziała już serduszko, bo w innym przypadku nie dawały mi wszystkich badań do zrobienia łącznie z grupą krwi.😊

Czułaś ze cos jest nie tak? Czy w jaki sposób sie spodziewałaś? To juz pewne że nic z tego nie będzie?

reklama
Czułaś ze cos jest nie tak? Czy w jaki sposób sie spodziewałaś? To juz pewne że nic z tego nie będzie?
Nie, po prostu nie mogłam uwierzyć, że jestem w ciąży. Ponad dwa lata się staraliśmy i nic. Mi też kazano zrobić wszystkie badania, łącznie z grupą krwi, niby za wcześnie, by było coś jeszcze widać, ale wszedzie piszą, że ciałko żółte powinno już być, a pod koniec 5 tygodnia i zarodek. U mnie ciałka nie ma, jest tylko pęcherzyk ciążowy. I nic więcej :(

Do góry