KarolinaAnna.K
Fanka BB :)
Ciekawe czy po urodzeniu też takie charakterne będąU mnie podobnie, wystarczy, że książka dotyka brzucha, a młoda za chwilę ją kopie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciekawe czy po urodzeniu też takie charakterne będąU mnie podobnie, wystarczy, że książka dotyka brzucha, a młoda za chwilę ją kopie
To tak jak u mnie czulam tak od srodka jak noga przejechal mi moj maly wogole jest ruchliwy ze noce mam ostatnio bezsenneMój maluch dość regularnie wystawia różne części ciała. Tak spektakularnie jak na tym filmiku to rzadko, ale zdarza się, że górka jest spora I zazwyczaj jak coś dotyka brzucha (np. leżą blisko przy poduszce ciążowej albo czytam coś na czytniku ebooków i opieram go o brzuch), to zazwyczaj mała próbuje to coś "skopać"
Hej dziewczyny - mam pytanko, jak u Was wygladaja/wygladaly ruchy w ok. 32 tygodniu ciazy? Ja wlasnie jestem w 32+0, mala zaczela znowu fikac regularnie w brzuszki (chyba glosne tony w domu ja traumatyzowaly ), ale dzisiaj znalazlam taki filmik gdzie kobieta na tym etapie ciazy widzi juz bardzo wystajace ruchy u mnie to nawet nie jest podobne. Moze to kwestia tego ze lozysko jest w gornej, przedniej czesci macicy i reszty nie widze albo ona ma rzeczywiscie wyjatkowo „spektakularne” ruchy jak na ten czas?
Jak już wcześniej gdzieś pisałam - moja mała w nocy śpi grzecznie Ale my w sumie kładziemy się dość późno, bo zazwyczaj po północy.To tak jak u mnie czulam tak od srodka jak noga przejechal mi moj maly wogole jest ruchliwy ze noce mam ostatnio bezsenne
No u mnie to caly czas tak 1 -3w nocy sie wierciJak już wcześniej gdzieś pisałam - moja mała w nocy śpi grzecznie Ale my w sumie kładziemy się dość późno, bo zazwyczaj po północy.
Nogi to zazwyczaj czuję jak się wpychają pod żebrami, a przejeżdżają zazwyczaj ręce i wychodzą w okolicach pępka - nawet kiedyś na USG lekarz się śmiał, że w wojowniczym nastroju jest dziecko, bo też zaczęła rękami przy pępku wymachiwać
U mnie w nocy spi ale okolo 23 jest najbardziej aktywna mi zostalo 50 dni ale jak lekarz zadecyduje, ze 2 tyg szybciej to juz bardzo malo zostałoNo u mnie to caly czas tak 1 -3w nocy sie wierci
Mnie też strasznie brzuszek bolał. Za dużo jedzienia i atrakcjiMnie tak brzuch bolal