reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

No juz coraz częściej beda nas dopadać. Jak to moj ginekolog mowi ze na pewno poznam te prawdziwe skurcze 😂
No tak myślę że będzie wiadomo kiedy:p dlatego zegarek w rękę i liczył człowiek co się będzie działo. Ale nie powiem ze trochę stres był żeby coś się wcześniej nie zadziało. Bo to pierwsza ciąża to człowiek niepewny

reklama
Kiedy bedziecie mialy robiony wymaz gbs?
Ja się dopiero niedawno w ogóle dowiedziałam od położnej jak u mnie była, że takie coś robią i to ważne :o ale kiedy to nie wiem, pewnie na jednej z ostatnich wizyt przed porodem, bo wynik jakiś krótki okres jest ważny niby, lekarka nic póki nie mówiła, w sumie jak jutro u niej będę, to zapytam ;)

U mnie jest powiedziane ze musi być pobrane między 35 a 37 tygodniem ciąży. Więc pewnie jak wypadnie wizyta tak pobierają.
Dzisiaj męczy mnie jakieś uczucie zimna. Ciągle mi zimno. Zamiast Gabrysia grzać to chłodzi :p

Ja ostatnio pisałam że nie mam żadnych rozstępów itd. Nie nacieszyłam się tym długo [emoji1787] na brzuchu co prawda dalej nie mam nic, ale za to zrobiły mi się fioletowe na piersiach! Myślałam że to coś może od stanika, ale nie... pod spodem, na obydwu [emoji53] a wcale mi piersi jakoś nie urosły, jedynie zrobiły się pełniejsze [emoji853]

Ja ostatnio pisałam że nie mam żadnych rozstępów itd. Nie nacieszyłam się tym długo [emoji1787] na brzuchu co prawda dalej nie mam nic, ale za to zrobiły mi się fioletowe na piersiach! Myślałam że to coś może od stanika, ale nie... pod spodem, na obydwu [emoji53] a wcale mi piersi jakoś nie urosły, jedynie zrobiły się pełniejsze [emoji853]
Skóra niestety się rozciąga, taki urok. Jak ktoś ma w genach to się nie ustrzeze tego. Dobrze że pod stanikiem to nie będzie tak widać, chociaż ze swojego doświadczenia wiem że po jakims czasie przestaje się na to zwracać uwagę. Ja mam już rozstępy na biuście, boczkach i udach. Czekam tylko aż na brzuchu się zacznie pojawiać.

reklama
Powiem ci ze mi jakos rozstępy nie przeszkadzają 😂wole to niz cellulit,😂 mam na brzuchu ale jakos w ogole mi nie przeszkadzają taki moj urok 😀

Do góry