reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.

reklama
U mnie nic, żadnych rozstępów, a smaruję brzuch może 3 razy w tygodniu zwykłą oliwką, więc to chyba prawda że to kwestia genów :)
U mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.

To nie jest az tak dużo😊
Niby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam 😂 Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarcia 😳😂

Niby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam 😂 Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarcia 😳😂
Ja to ważę sie srednio co 3 dni 😂😂😂 mi ta waga chyba wolno idzie bo ciągle w biegu 😀nie mam czasu na nic. Wczorja wieczoren jak się położyłam to tak mnie pachwiny bolały 😂 ale ja duzo chodze spaceruje plus w domu ciagle cos bo remont. Dzisiaj np ide do szpitala do diabetologa i ide na piechote 3.5 km 😂 i w druga strone tez czyli juz bedzie 7 km 😀 takze kawal drogi 😀😀😀 mam nadzieję, ze dzięki temu ze jestem taka rozchodzona porod pojdzie jak blyskawica 😀

reklama
Do góry