reklama
marta18691
Fanka BB :)
Smiac mi się chce bo ja liczylam ze te 4kg przytylam startowalam z 60 potem potem 58 i ostatnia waga 62kg a aplikacja pokazuje mi ze 2kg przytylamTo ty patyczek jesteś
Ewq9
U mnie nic, żadnych rozstępów, a smaruję brzuch może 3 razy w tygodniu zwykłą oliwką, więc to chyba prawda że to kwestia genów
U mnie niestety skóra zrobiła się w "paski". Rozstępy pojawiły się zarówno na udach, biust... Skóra na brzuchu też czerwona więc pewnie też się pojawia.
Niby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarciaTo nie jest az tak dużo
Hmmm. Ja ostatnim razem dostalam rozstepow 3 dni przed porodem i to takich konkretbychU mnie nic, żadnych rozstępów, a smaruję brzuch może 3 razy w tygodniu zwykłą oliwką, więc to chyba prawda że to kwestia genów
U mnie tak wizualnie to raczej tylko w brzuch i cycki, ale w uda minimalnie pewnie też, w biodrach też mam kilka cm więcej, ale gdybym tego nie mierzyła, to bym nie zauważyła, w tyłek raczej nic nie poszłoNo u mnie juz +8 kg.
A tez np czujesz/czujecie ze poszło Wam w uda, biodra i tyłek?
Ja to ważę sie srednio co 3 dni mi ta waga chyba wolno idzie bo ciągle w biegu nie mam czasu na nic. Wczorja wieczoren jak się położyłam to tak mnie pachwiny bolały ale ja duzo chodze spaceruje plus w domu ciagle cos bo remont. Dzisiaj np ide do szpitala do diabetologa i ide na piechote 3.5 km i w druga strone tez czyli juz bedzie 7 km takze kawal drogi mam nadzieję, ze dzięki temu ze jestem taka rozchodzona porod pojdzie jak blyskawicaNiby nie, ale dzień albo 2 dni później (tak sobie weszłam na tą wagę, poza oficjalnymi ważeniami co 2 tygodnie) był ponad kilogram więcej, więc się przeraziłam, ale może to woda albo coś, zobaczymy za tydzień na kolejnym oficjalnym ważeniu - do tego czasu wagi nie tykam Ale czuję, że w tym 3 trymestrze waga szybko poleci do góry i pytanie na ile wynika to z ciąży, a na ile z żarcia
Ewq9
Nie strasz [emoji1787]
Hmmm. Ja ostatnim razem dostalam rozstepow 3 dni przed porodem [emoji23]i to takich konkretbych[emoji23]
Ja mam pecha poprostu ale u mnie to geny moja mama ma zebre chociaz siostrą nie ma żadnego. Nie mam pojęcia od czego to zalezyNie strasz [emoji1787]
reklama
Paola_89
U mnie póki co +10 kg ale waga rośnie.No u mnie juz +8 kg.
A tez np czujesz/czujecie ze poszło Wam w uda, biodra i tyłek?
Mi to równomiernie się rozkłada, ale na pewno najwięcej od brzucha w dół. Niestety te 10 kg musiały gdzieś się zmieścić