Czemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawościBajka dwóch chłopców najlepiej! Jeszcze trzeci do kompletu i rodzinka.pl jak nic
reklama
G
gość _199
Gość
Ja bym chyba oszalała ale mój strzela tylko chłopcamiCzemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawości
rosenberg
Fanka BB :)
To moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie stać nie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało" ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie superCzemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawości
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma
rosenberg
Już się nie mogę doczekać jak będziemy chodzić z młodym grać w piłkę i potem będziemy oglądać meczyki rodzinnieTo moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie stać nie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało" ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma
Dziękuję za wszystkie gratulacje ja w sumie też marzyłam o drugim chłopcu ale jak ostatnio robiłam zakupy dla córeczki znajomych, to sobie tak myślałam że jednak mogłaby być dziewczynka bo te rzeczy są takie urocze ( falbanki,kwiatuszki, opaseczki, itd) mam tylko nadzieję że jak już podrosną to będą się ładnie razem bawić, a nie tylko bić
kwiatek250
Cudnie, gratulacje!Dziewczyny będę miała drugiego synkaJestem właśnie po prenatalnych i na razie wszystko jest ok My w weekend też świętowaliśmy roczek, wszystko się udało ale tak mnie zmęczył ten weekend że długo będę do siebie dochodzić. Ale najważniejsze że solenizant zadowolony
A to ja mam zupełnie inaczej. Dls mnie córka dla matki to coś wyjątkowego miałabym 3 synów, jeszcze bym zaryzykowała dla córki ale żeby mieć synka juz nieTo moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie stać nie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało" ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super
Najważniejsze, że zdrowy maluszek kiedyś się zaczną bawic, ale i bić takie życie. Ja z bratem się tłukłam ciagleDziękuję za wszystkie gratulacje ja w sumie też marzyłam o drugim chłopcu ale jak ostatnio robiłam zakupy dla córeczki znajomych, to sobie tak myślałam że jednak mogłaby być dziewczynka bo te rzeczy są takie urocze ( falbanki,kwiatuszki, opaseczki, itd) mam tylko nadzieję że jak już podrosną to będą się ładnie razem bawić, a nie tylko bić
G
gość _199
Gość
musze napisać żłobkowi ściągawkę na temat Alka(istotne fakty) i nie wiem co tam wpisac
reklama
Co lubi, czego się boi. Co lubi jesc, co pije. Jak usypia. O której godzinie. Je cycucha. Mi by kartki nie starczyło.musze napisać żłobkowi ściągawkę na temat Alka(istotne fakty) i nie wiem co tam wpisac