Czemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawościBajkadwóch chłopców najlepiej! Jeszcze trzeci do kompletu i rodzinka.pl jak nic
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawościBajkadwóch chłopców najlepiej! Jeszcze trzeci do kompletu i rodzinka.pl jak nic
![]()
Ja bym chyba oszalałaCzemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawości![]()
To moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie staćCzemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawości![]()
Już się nie mogę doczekać jak będziemy chodzić z młodym grać w piłkęTo moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie staćnie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało"
ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super
![]()
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma
Cudnie, gratulacje!Dziewczyny będę miała drugiego synkaJestem właśnie po prenatalnych i na razie wszystko jest ok
My w weekend też świętowaliśmy roczek, wszystko się udało ale tak mnie zmęczył ten weekend że długo będę do siebie dochodzić. Ale najważniejsze że solenizant zadowolony
![]()
A to ja mam zupełnie inaczej. Dls mnie córka dla matki to coś wyjątkowegoTo moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie staćnie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało"
ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super
![]()
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma
Najważniejsze, że zdrowy maluszekDziękuję za wszystkie gratulacjeja w sumie też marzyłam o drugim chłopcu ale jak ostatnio robiłam zakupy dla córeczki znajomych, to sobie tak myślałam że jednak mogłaby być dziewczynka bo te rzeczy są takie urocze ( falbanki,kwiatuszki, opaseczki, itd)
mam tylko nadzieję że jak już podrosną to będą się ładnie razem bawić, a nie tylko bić
![]()
Co lubi, czego się boi. Co lubi jesc, co pije. Jak usypia. O której godzinie. Je cycucha.musze napisać żłobkowi ściągawkę na temat Alka(istotne fakty) i nie wiem co tam wpisac![]()