reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

reklama
Czemu najlepiej 2 chłopców? Tak pytam z ciekawości 😂
To moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie stać :D nie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało" 🤭 ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super :D
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma

To moja subiektywna opinia, ja zawsze chciałam mieć dwóch chłopców, moze 3 jakby było mnie stać :D nie potrafię uzasadnić dlaczego--po prostu tak zawsze mi "pasowało" 🤭 ale oczywiście gdybym kiedyś miała jednak dziewczynkę to też będzie super :D
U mnie w rodzinie są saaaame chłopaki, może dlatego wolę chłopców. Nie mam do czynienia z małymi dziewczynkami w ogóle. Ja byłam rodzynkiem, mój tata ma kilku braci, dziadki tak samo, w moim pokoleniu jestem jedyną dziewuszka, mam jedną kuzynkę, ale starsza o 20 lat. I teraz też rodzą nam się sami chłopcy. Mój facet w sumie też brata ma
Już się nie mogę doczekać jak będziemy chodzić z młodym grać w piłkę ❤️ i potem będziemy oglądać meczyki rodzinnie 😍

Dziękuję za wszystkie gratulacje😘 ja w sumie też marzyłam o drugim chłopcu ale jak ostatnio robiłam zakupy dla córeczki znajomych, to sobie tak myślałam że jednak mogłaby być dziewczynka bo te rzeczy są takie urocze ( falbanki,kwiatuszki, opaseczki, itd) 😍 mam tylko nadzieję że jak już podrosną to będą się ładnie razem bawić, a nie tylko bić 😂

Dziewczyny będę miała drugiego synka😍Jestem właśnie po prenatalnych i na razie wszystko jest ok😍 My w weekend też świętowaliśmy roczek, wszystko się udało ale tak mnie zmęczył ten weekend że długo będę do siebie dochodzić. Ale najważniejsze że solenizant zadowolony😍
Cudnie, gratulacje!

A to ja mam zupełnie inaczej. Dls mnie córka dla matki to coś wyjątkowego 😁😁 miałabym 3 synów, jeszcze bym zaryzykowała dla córki 😂😂😂 ale żeby mieć synka juz nie 😂😂

Dziękuję za wszystkie gratulacje😘 ja w sumie też marzyłam o drugim chłopcu ale jak ostatnio robiłam zakupy dla córeczki znajomych, to sobie tak myślałam że jednak mogłaby być dziewczynka bo te rzeczy są takie urocze ( falbanki,kwiatuszki, opaseczki, itd) 😍 mam tylko nadzieję że jak już podrosną to będą się ładnie razem bawić, a nie tylko bić 😂
Najważniejsze, że zdrowy maluszek ❤️❤️❤️ kiedyś się zaczną bawic, ale i bić 😂takie życie. Ja z bratem się tłukłam ciagle 😂

reklama
Do góry