reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U

Mnie bratowa z covidem. Co prawda chora byla 3 dni ale siedzi 10 na izolacji. Brat z dzieciakami robili sobie domowe testy. Wszyscy niby negatywni ale kwarantanna do połowy lutego. Doslownie załamka ;p
Z tego co kojarzę jak zrobia testy w dzień, kiedy kończy jej się izolacja i będą negatywne to są zwolnieni z kwarantanny

reklama
Kanapa wkoncu zajęła swoje miejsce. Jaki nagle duży salon się zrobił jak wywaliłam rogówkę 😀😀

Załączniki

• Screenshot_20220129_160634_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220129_160634_com.android.gallery3d.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 93
Kanapa wkoncu zajęła swoje miejsce. Jaki nagle duży salon się zrobił jak wywaliłam rogówkę 😀😀
My zawsze chcieliśmy wielki narożnik, a teraz mamy stary ogromny po moim bracie i cieszę się, że tak się stało bo wiem, że jak już kiedyś kupię sobie kanapę to nigdy nie będzie to narożnik 😂😂

My zawsze chcieliśmy wielki narożnik, a teraz mamy stary ogromny po moim bracie i cieszę się, że tak się stało bo wiem, że jak już kiedyś kupię sobie kanapę to nigdy nie będzie to narożnik 😂😂
Hahaha😀 ja teraz wiem, że jak kiedyś kupie mieszkanie większe albo dom to postawie dwie kanapy najwyżej 😀ale nie rogówkę!

a czemu? Ja znowu jestem zadowolona z narożnika🙈 wywale nogi przed Tv i luksus😂
Na kanapie jak ktoś przyjdzie to lepiej siedziec, na rogówce ktoś musi z boku siedziec bez oparcia.(nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) ogolnie teraz wizualnie wole sofy.koniecznie na nóżkach 😂 może za 3 lata mi się znowu coś zmieni 😂 bo mieszkamy tu prawie 6 lat i mialam już 2 rogówki kupione a teraz ta kanape 😂takze lubię wymieniać 😂teraz poszlam w oszczędność i az tyle nie wydałam na kanape, zawsze o wiele drożej 😂

reklama
Do góry