reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2021 [emoji7]

U

Mnie bratowa z covidem. Co prawda chora byla 3 dni ale siedzi 10 na izolacji. Brat z dzieciakami robili sobie domowe testy. Wszyscy niby negatywni ale kwarantanna do połowy lutego. Doslownie załamka ;p
Z tego co kojarzę jak zrobia testy w dzień, kiedy kończy jej się izolacja i będą negatywne to są zwolnieni z kwarantanny

reklama
Kanapa wkoncu zajęła swoje miejsce. Jaki nagle duży salon się zrobił jak wywaliłam rogówkę 😀😀

Załączniki

• Screenshot_20220129_160634_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20220129_160634_com.android.gallery3d.jpg
    171,8 KB · Wyświetleń: 97
Kanapa wkoncu zajęła swoje miejsce. Jaki nagle duży salon się zrobił jak wywaliłam rogówkę 😀😀
My zawsze chcieliśmy wielki narożnik, a teraz mamy stary ogromny po moim bracie i cieszę się, że tak się stało bo wiem, że jak już kiedyś kupię sobie kanapę to nigdy nie będzie to narożnik 😂😂

My zawsze chcieliśmy wielki narożnik, a teraz mamy stary ogromny po moim bracie i cieszę się, że tak się stało bo wiem, że jak już kiedyś kupię sobie kanapę to nigdy nie będzie to narożnik 😂😂
Hahaha😀 ja teraz wiem, że jak kiedyś kupie mieszkanie większe albo dom to postawie dwie kanapy najwyżej 😀ale nie rogówkę!

a czemu? Ja znowu jestem zadowolona z narożnika🙈 wywale nogi przed Tv i luksus😂
Na kanapie jak ktoś przyjdzie to lepiej siedziec, na rogówce ktoś musi z boku siedziec bez oparcia.(nie wiem czy wiesz o co mi chodzi) ogolnie teraz wizualnie wole sofy.koniecznie na nóżkach 😂 może za 3 lata mi się znowu coś zmieni 😂 bo mieszkamy tu prawie 6 lat i mialam już 2 rogówki kupione a teraz ta kanape 😂takze lubię wymieniać 😂teraz poszlam w oszczędność i az tyle nie wydałam na kanape, zawsze o wiele drożej 😂

reklama
Do góry